Copiluti de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Miki, am vazut albumul tau cu Luca, tare e simpatic si dragutz
Albumul l-ai facut pe contul tau personal de yahoo, nu pe contul nostru comun al copilutilor de mai-iunie. Daca vrei sa-l pui si pe contul nostru ar trebui sa repeti acelsi lucru, dar trebuie sa fii logata pe contul copiluti_mai_iunie de la yahoo, cu parola pe care ti-am trimis-o.

Oricum, fetele il pot vedea daca intra pe contul nostru de mail si citesc de acolo invitatia ta de la yahoo photos.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare!

fran-am scris in contul comun care ar fi varianta zic eu cea mai buna.

Multumesc fetelor pentru sustinere sunteti deosebite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Am vazut si eu pozele cu Luca
Fran mai lasa-le si azi ca mai am ceva de descarcat te rog. De fapt de vreo 10 minute as mai avea nevoie.
Gabitza nici Iulia nu recunoaste nici macar o culoare. LE repeta dupa mine dar nu le recunoaste. Mai dar voi vreti prea repede sa faca o gramada de chestii.
Despre Ziua Amorezatilor ce sa zic.......poate iesim in oras in viteza la o pizza ceva dar nu facem prea mare caz. Daca te iubesti o faci in fiecare zi vorba aceea.
Ieri seara am fost cu Iulia si cu tati prin Cora. Ne-am blestemat zilele de ce figuri a putut sa faca. Ne-a zapacit de nu mai stiam nici ce sa cumparam, mai mult ca acasa ne-am trezit si cu chestii puse de ea in carut si de zapaciti ce eram nu le-am observat cand le-am pus pe banda. Daca am apucat sa o dam jos din carut gata s-a terminat cu smecheria ca nu o mai prinzi.
Si Iulia si-a mai luat buseli din patul nostru care e destul de inalt dar parca nu a cazut niciodata chiar in cap.Pana acum nu a avut nimic. Cel mai rau a cazut o data cand dormea ....mai rea a fost sperietura atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Fran gat cu filmulete si mai asteptam si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

buna fetele!! Am vazut semnele de intrebare din dreptul numelui "nostru"... Nu am disparut de tot! Voi reveni indata ce voi incepe serviciul, pe 1 martie, caci atunci voi avea ceva ceva mai mult timp liber la dispozitie! Desi nici asa nu stiu cit voi avea de mult, deoarece al meu sef nu se bucura de loc de revenirea mea! Dar oricum, voi avea ceva mai mult timp fata de acasa, unde ieduta mica imi papa tot timpul, iar ce ramine din timp si energie se redistribuie intre capritele mari, fara a mai spune ca nici loc nu prea mai am de al meu iubit sotior (nu ca as bate din pinteni sa i iau locul la calculator...)
So, pe foarte scurt, voi reveni!
Cit despre Anutza noastraaaa... creste frumos, este un plod plin de energie ce alearga toata casa si ziua! Se face inteleasa prin cele 40 de "cuvinte" din limba oamenilor si prin citeva gesturi...
papa, doarme si se joaca! Mai multe va voi spune, asa cum am promis, dupa 1 martie!
Va pupacim si va multumim,

poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Tora, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata.
Eu am pus niste semne de intrebare pentru mamicile care nu ne-au mai scris de multa vreme si nu mai stiam nimic de ele sau de pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Fetelor, am fost asa suparata cu, cursul meu de instructori in primele zile de nici nu va povestesc. M-am dus acolo na, ca omul care nu stia nimic si care vrea sa invete. Si dau peste cateva fete din sala care erau defapt instructoare si care doar aveau nevoie si ele de o diploma.. Am zis ca mor. Ne-a pus sa facem niste exercitii si eu parca eram in plus.. Nu stiam nimic. Toate pareau ca au habar, eu nimic! Mi-a venit sa si plang.. Apoi m-a chemat in alta zi numai pe mine vre-o doua ore si am facut si invatat ceea ce ele stiau.. Apoi nu mi s-a mai parut asa naspa.. Insa na, mai trebuie sa exerses destul de mult pana sa apuc eu sa invat ca ele... Dar nu stiu frate de ce le aduce pe-astea care sunt deja instructoare... ca sunt pline de fite si toate celea.. Na, se dau mari ca stiu... Offf..

Dar sunt ambitioasa si o sa iau si cursul asta... Trebuie sa invat ca nu e asa greu...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

La multi ani, fetelor de Valentine Day. Sa va iubiti mult si sa aveti parte de multa intelegere!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Tora nu stiam ca ai 3 fete...am spicuit din pozele voastre...unde este peretele cu dorinte? Atunci asteptam martisorul!

Bea imi imaginez ce aiurea trebuie sa fi fost, dar tu ai ambitia de partea ta si sigur vei reusi...Dar de pifos, nica?

Am primit pe mail o chestie care calculeaza...ultima zi din viata , e tentant sa stiu dar stiu sigur ca nu ma intereseaza sa stiu.

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Beatrice, da-le in saracie de nesuferite! Lasa ca o sa stii si tu la fel ca ele in final!

Mergi la inceput