Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

No, sa va zic si despre mine. Azi m-am innoit; o jacheta si un pantalon TCM (ca io sunt mare fan TCM). Am luat si la Gogonica o pijamaluta draguta.
Deci, daca nu moare femeia aia pana maine la ora 11, taiem motul baietului.
Doamne, ca ce de emotii am!

Bai, si nu mai vomitati pe subiectul asta, ca zau nu-i frumos. Pe bune. O data, demult, va placea aici. Fara suparare. ce-a fost, a fost, gata, punct.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SCOATE URGENT CA N-AI DE CE .
MITICA E

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Oare s-a dus la culcareBebeianfeb? Ca vad ca si astazi am baut cam mult ceai (vorba lui Bianca) si imediat iese din scutec.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

No c-am vrut sa zic ceva si am uitat. Dar mia-duc aminte eu si revin

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY CE E TCM ? SORRY DA' NU LE AM CU FIRMELE ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Dupa cum vedeti.. cam toate fetele active la acea vreme au participat la conferinte. Unele la mai des, altele mai rar. Pentru a o desemna pe cea mai mare barfitoare Monicooo trebuie sa faci rezumatul postarilor fiecareia dintre noi.

Oricum cine si-a bagat "coada" ( fara nici o aluzie la fetele cu @) nu cred ca vom afla NICIODATA. Ca in vara se numea "TURNATOAREA" ca acum ii spuneti "NEO-PUPACIOASA" ca a mai existat si o "INTRUSA"... si cate nume va mai avea atata vreme cat va exista acest subiect pe DC.

Si pt ca deja m-am plictisit sa ne banuim una pe cealata periodic din cauza unor bombe aruncate cand si cand... fetelor cu sau fara @, invidiate sau nu,sensibile sau "barbate" va rog frumos NUMITI dracului odata pt totdeauna pe cele care v-au "soptit" in telefoane si care v-au trimis anonime pline de "vorbe de duh" la adresa voastra si a copiilor vostri si sa incheiem odata cu "MAHALAUA" pe acest forum.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

LA MULTI ANI NICO, daca zisei ca pe real esti nascuta si tu azi.
Liliana, tu dai cu soborrul virtual, dar eu macar miercurea si vinerea, dau cu incredere pe la Biserica, sa aduc "pace in lume". Asa ca azi, eu in Biserica si gandul meu la diversele neintelegeri din grup. Poate s-or potoli spiritele.
In rest? De la noi, numai vesti bune.
Astery, bafta sa iasa totul ok si sa scapi de emotii.
Ali, sa inteleg ca tu te-ai dus la doctor sa-i faci fetii "revizia"? S-o lasi cu iminioara impacata pe mana bunicilor? Sau aveai banuieli de boliciune. Sanatate piticutei, sa ti-o iei Duminca inapoi numai bine.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Eu n-am participat la conferinte si nici nu particip ca nu ma invita nimeni.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi...si nimic nou.
TCM un mag. nemtesc cred, sunt multe lucruri misto acolo si la preturi bune .
Mitica ce a cautat in conf. voastre?
Maraki asa deci tot la cumparaturi?
Moni nu-mi faci pofta, ca am voie o masa pe zi si de obicei e seara ca sa mananc cu Clau.
Bianca mersi, dar sunteti departe. Ce n-as da sa am pe cineva in Tm. sa-l mai las cateva ore.

Noi am papat KFC in Mall, piciul a intalnit vreo 4 prichindei la fel ca el si s-au studiat bine .
Cam atat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Astery, sa le porti sanatoasa !

poze Sabina

Mergi la inceput