Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ali, atunci ii ia mult lui Mitica sa te rezolve pe tine ! Sper sa nu te superi pe mine !

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

No, gata ca l-am terminat si eu pe Mitica de nu mai poate sta pe picioare.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANYMONY AIA E LISTA CU "MOANSTRELE" CARE PARTICIPAU LA CONFERINTE PE MESSENGER - MAI DES, MAI RAR DUPA GROSIME SI MAI SUNT INCA ...
APROPO DE ASTA SI @@ ERAU INVITATE DES,DAR NU-SI COBORAU @@ LA ASA NIVEL

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Irina e cam dulce finetti dar merge
Monica am uitat sa iti spun ca imi place tare biroul

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by irinatunza

Ali, atunci ii ia mult lui Mitica sa te rezolve pe tine ! Sper sa nu te superi pe mine !

Sau sa se rezolve pe el (sper ca nu te superi nici pe mine) Esti onorocoasa o daca e asha

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by szaboali

SPER CA AU FOST OK INDICATIILE PRIMITE DE MITICA IN CONFE AIA POTI SA II MULTUMESTI IN SPECIAL URSULINEI
URSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUU HAI CA NU STII CE PIERZI!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinatunza

poze Sabina

Cum sa ma supar draga, ca eu sincer sunt satula de atmosfera asta de kk de pe aici (mai nou) macar asa mai avem cate un zambet in coltul gurii macar.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Deci faci cumparaturi Maraki . Zi-mi si mie te rog, chiar asa scumpe is lucrurile pt copii la voi ? Ca a venit la mine asta vara nasa mea si i-a adus Sabinei niste salopete second hand cumparate de la o colega de serviciu motivind ca lucrurile pt copii sunt foarte scumpe acolo. E-adevarat ca i-a adus si vreo doua bucati noi, Poate ca marimile mai mici au fost mai ieftine ? Mai, si daca n-ar avea bani. dar are, ca isi ia cite 4-5 perechi de pantaloni odata. Nu mai zic de cite perechi de pantofi, ca pina in august isi luase deja vreo 10 .
Eu am fost de vreo 3 ori in Germania, dar la vremea aia nu ma interesau lucrurile pt bebei.
Na, ca m-am apucat de birfit serios.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Mai, lasati incolo soborul de preoti si cadelnitzele, lasati si fetele alea in pace, eu le dau dreptate intr-o masura, pai daca se tot vorbeste despre ele, cum sa nu intre sa dea o replica? Voi ati sta linistite sa vedeti ca tot este pomenit numele vostru (si nu cu dragalashenii)?
Va dati singure de gol despre cata rautate era in conferinte, si Bombo, stii bine ca erau atacuri la adresa multor persoane, deci conferintele nu erau asa nevinovate cum vrei tu sa arati.
Nici mie nu-mi plac emoticonurile Catalinei, a exagerat, dar cred ca si voi. Pur si simplu nu inteleg de ce va tot pregatiti sa sariti cand la gatul uneia, cand la alta.
Iar cu Nico, eu cred ca a suferit foarte mult de pe urma acestei farse grotesti. Cand va afla ceva, sunt sigura ca va spune. Si probabil, daca nu existau atatea precedente cu conferintele alea si cu barfeli, poate nu se ajungea aici. Ma intreb daca la alte topicuri sunt atatea scandaluri pe cm patrat ca la noi.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

quote:
Originally posted by szaboali

SPER CA AU FOST OK INDICATIILE PRIMITE DE MITICA IN CONFE AIA POTI SA II MULTUMESTI IN SPECIAL URSULINEI
URSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUU HAI CA NU STII CE PIERZI!

Daca ma crezi eu ieri sau alaltaieri am aflat de ce a intrebai el in confe aia.
Poate ma aflu si eu cu ceva surprize din partea cuiva...ca il si termin pe Mitica

ali

Mergi la inceput