Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA
Raspunsuri - Pagina 4
lavinia345 spune:
Buna seara!
La Multi Ani!celor sarbatoriti astazi si in zilele trecute!
Amaya felicitari pt nasterea fetitzei,sa fie sanatoasa si cuminte ca Andrei!Si tie iti doresc multa putere si rabdare!
Noi suntem bine cu totii,abia acum imi revin si eu din oboseala si stress,ma simt slabita si sunt vesnic obosita,as dormi o saptamana.
Lavinia
Natalia
lavinia345 spune:
Daniela,si Natalia mai cere lapte noaptea dar nu face chiar asa urat daca nu-i dau.In schimb ziua bea inca mult,tot depasim 1 l pe zi.Acum incerc sa-i reduc,cat a fost bolnava(vreo 3 sapt) i-am dat cat a vrut ea.De cate ori imi cere lapte ii dau mancare,fructe etc.La tine noaptea nu se aplica asta.Daca ii dai apa sau ceai nu accepta?Ma gandeam ca poti sa-i combini ceai cu lapte sau apa cu lapte,la inceput mai mult lapte si mai putina apa,pana se obisnuieste asa...sau poate nu o sa-i mai placa gustul.Natalia inca doarme cu noi si nici nu am cum s-o dezvat dat fiind faptul ca la cel putin o luna calatorim.Daca o iau in brate si o tin pe burta mea se linisteste.Acum 2 nopti a fost agitata tare si a plans din 10 in 10 minute dupa "fufuleti"-pufuleti.Aici nu gasesc asa ceva.
Lavinia
Natalia
bubu05 spune:
Bestutza, La multi ani, sa-ti traiasca viezurelul, sa se faca mare!
Tudor
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
LMA lui TUDOR!!! Bestutza, sa va traiasca!
hehehe, iar vorbiti despre pampersi, la noi e cam greu ca bona veche cica a incercat si nu prea sta pe olita, insa nu l-am lasat fara pampers ca sa faca pe el... poate la vara vom incerca, sper sa si reusim. el ne anunta cand a facut deja kk - se bate peste pampers si ne arata ca e ceva acolo :), am inteles ca acesta e un semn ca ar fi pregatit sa-l pui la olita? si dc il punem si nu sta ce facem?:)). tot la lasat sa se ude ajungem pana la urma..
am mai vazut o bona (nu e ok, a f bolnava dar are nevoie de bani si asta inseamna ca poate renunta oricand si mai pare si lenesa dar o fi de la boala..) si mai asteptam una sapt viitoare, si probabil ca ne vom hotara..
danielai, nu stiu dc tu ai intrebat de cum sa-i scoti laptele noaptea? dc doarme singura in pat/camera ei e mai usor: dc are patut cu gratii inca si nu poate cobori din el las-o sa mai si planga... nu te duci la ea dc poti , desi e ff greu acum, cu cat e mai mic copilul cu atat e mai usor dar dc esti totusi consecventa reusesti. va fi nasol prima noapte, apoi mai putin a 2-a, si mai putin a 3-a si cam a 4-a deloc probabil... apoi te va mai incerca cel mai probabil asa la cateva nopti dar cu consecventa vei reusi. si vorbeste-i mult in timpul zilei ca si ea si mama si tata fac nani noaptea si nimeni nu cere lapte, nimeni nu se scoala, e bine sa stie asta cand se culca.. sa i se fi vorbit ziua adica.
si inca ceva: seara la culcare fa tot posibilul sa adoarma singura in pat/camera cu lumina stinsa (dc e nevoie tot lasat sa planga pana adoarme, stiu ca groaznic de greu dar eu nu stiu alta solutie). asta ajuta la fel de mult pt a stii sa readorma noaptea cand se trezeste. si culcarea sa fie cam la aceeasi ora neaparat! asa se va obijnui f bine cu ce este de facut, copiilor le place f mult sa stie ce urmeaza, ce vine in program la orice ora..
BAFTA si consecventa! pupici
noi mai facem intalnirea aceea sapt viitoare??? ca nu ati mai zis nimic..
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
monalac spune:
la multi ani celor sarbatoriti azi!v am citit si vreau sa va informez ca nici cris n a renuntat la pampers,desi pipi mai face si la olita.la caca insa spune dupa ce a facut.daca as insista,cred ca l as dezobisnui,insa astept sa se faca vara,sa l las in chilotei...si sa fiu in vacanta,sa pot sta cu el tot timpul,ca asa mai sta si cu mama si n as vrea sa l traumatizeze mama in vreun fel daca se scapa pe el....eu sunt asa,mai exagerata oarecum,mi se pare ca nimeni nu e in stare sa aiba grija de cris in afara de mine si de taica su.va citeam si cu laptele,ca unii copii mai cer lapte noaptea si vi se pare solicitant..daca m ati auzi pe mine,ati spune ca sunt nebuna de legat,eu ma trezesc noaptea de 2 ori sa i fac lapte lui cris,fara ca el sa ceara si bea in somn.prefer sa ma chinui,ca ziua nu bea si nici dupa alte lactate nu se omoara,mai mananca un iaurt cu fructe.in legatura cu salariul derizoriu pe care l am,n am de ales,nu se gasesc locuri de munca asa usor in gr,au mai fost cate unul doua pe la banci,dar tb sa ai studii in domeniu si sa arati f bine,sau sa ai pile,iar eu nu indeplineam niciuna din conditiile astea...intr adevar,o sa ne fie f greu,pt ca eu numai pe mancarea lui cris si pe pampers cheltuiesc 5 milioane,inca ii mai dau lapte praf si nu fac economie la nimic cand e vb de el.hainele i le iau intotdeauna de calitate si mai scumpe,am dat,de ex,pe o pereche de blugi 650mii,dar sunt super si ii poate purta 2 ani,pt ca se pot indoi,iar pe dedesubt sunt gen//army//.dar in afara de jucarii,mancare si haine,plus utilitai si rate,nu ne permitem aproape nimic.insa la cris nu voi face niciodata rabat.nu vreau sa i lipseasca nimic.mai fac niste bani cu avonul si oriflameul,ne mai da socru cate 1milion /doua pe luna,mama ne mai da si ea cate un milion...supravietuim.insa ceea ce e important e ca avem un copil frumos si sanatos...nu mi tb nici haine cine stie ce,nici petreceri,nici calatorii,nici mese la restaurant.sunt f fericita acum.
sirimie spune:
Liviana, Irina puteti sa mai imi ziceti o data cum se face frisca in casa? Se face cu smintina sau cu lapte? Irina, tu ai zis de smintina dulce La Dorna rosie, eu nu am gasit pe nicaieri smintina La Dorna
. Si cit zahar pudra se pune la 1 kg?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
kris spune:
ANDREI
sa fii sanatos si fericit!
Kita , draga sa te bucuri de puiul tau! bb2 nu vreti?
CELOR CARE POATA NUMELE SFINTEI VALENTINA
!
si eu ma numar printre ele, ![]()
Sa aveti parte de un week linisit!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
catiflo spune:
crinuta, si eu gindesc ca tine, nu cred ca gabi e pregatit pt olita, din toata grupa lui numai 1 baiat (care pare totusi mai mare) e toilet trained si o fetita e in training, cred ca il mai las citeva luni si apoi incercam si noi intr-un fel oarecare, e destul de dificil ca dimineata il schimb repede pe canapea in timp ce-si bea laptele, pe timpul zilei in baia lui iar seara in baia noastra. avem un reductor pt wc dar nu sta pe el si apoi nu ajunge cu picioarele la scaunelul pus linga. olita nu vreau sa-i iau pt ca la gradi au wc-uri mici.
alina maria, poate lui mandy ii ies dintisori noi si de aceea nu maninca.
salteaua de la patul lui gabi are o fata de plastic, deci nu am probleme ca se uda. lapte bea la greu si dimineata pampersul e plin, deci nu putem scapa de el. plus ca el nu vorbeste inca asa ca ceilalti copii deci nu ma pot intelege cu el in mod civilizat.
dl sotz face sushi, azi a cumparat de la magazinele asiatice tot felul de fructe exotice, unele bune dar altele nu prea...
monalac, ma bucur ca esti multumita de viata pe care o duci, e foarte important sa stim care sint prioritatile in viata 
va pup dulce, LMA sarbatoritilor din perioada asta
Ubi spune:
La multi ani dragii nostri copilasi!
Sebastien Stefan (Oana Cretu)
Maria Theodora
Ruxandra Maria
Ioana Maria
Sa fiti sanatosi si cu noroc!
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
crinuta spune:
La multi ani Andrei de Kita!