Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri, imi pare rau pt cumnatul tau! Ma bucur ca puteti sa-i faceti o petrecere Rebbecai! Petrecere frumoasa si asteptam pozici.

Kita mama, dar ce s-a intamplat? chiar acum cand puiul tau face 2 anisori si cand trebuie sa fii fericita si bine dispusa !
Doamne Ajuta! sa treci cat mai usor peste acest moment!

Crinuta, m-am gandit sa mai reduc din cheltuieli..si sa scapam si de acest stress. La voi , sunt sigura ca va renunta singurel de buna voie. Asa am inteles ca se intampla la copilasi de peste 2 ani.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu nu simt ca el e pregatit pentru asta si nici cu forta nu vreau sa il determin sa renunte la pampers. Chiar nu e nici o graba.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kris, Crinuta, intervin si eu un pic in vorba voastra, sper sa nu supar pe nimeni. Eu nu sunt de acord cu faptul ca dupa 2 ani copiii renunta singuri la pampers. Am destule exemple care imi dovedeste acest lucru. Cumnata mea a inceput operatiunea chilotel f tarziu, aproape de 3 ani si cu mare greutate l-a dezvatat pe baiat sa renunte la pampers. Efectiv plangea si cerea sa i se puna pampers cand ii venea sa faca ceva... La bloc mai am o bunica care se plange ca nepoata ei de 3,5 ani nu vrea sa faca decat in pampers. Cred ca prea multa obisnuinta de pampers strica pt ca da dependenta chiar si cand ei isi pot controla sfincterele, insa voi faceti cum credeti cu puii vostri.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, eu nu am afirmat ca dupa 2 ani renunta singur la pampers, ci am spus ca trebuie sa fie pregatit inainte de a incepe training-ul, despre asta este vorba.
Cu un copil care se uda ( fara pampers) si nu e deranjat deloc ca este ud, nu ai ce face inca, si o spun din experienta de cateva luni ( mai bine spus experienta mamei cu el, ca eu i-am predat ei aceasta problema).

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Bun gasit! La multi ani tuturor voinicilor nascuti in februarie!
Crinuta, nici Clara nu se gindeste la olita sau wc. Cind o intreb de ce nu vrea sa stea la olita imi raspunde "mamaia sta". Nu stiu daca e bine sau nu ca n-am obisnuit-o pina acum sa ceara la olita, insa stiu ca am incercat de citeva ori, cu povesti, cu puterea (inutila) a exemplului, cu promisiunea unor recompense etc. si nu a functionat pentru ca "nu vlea".
Inainte de a o avea pe Clara ma gindeam ca daca o sa am un copil voi sti eu cum sa procedez si voi fi mult mai inteleapta decit parintii pe care-i vedeam cu copii urlind sa primeasca ceva, cu copii cu suzeta sau cu copii care nu stiau sa se duca la toaleta. Iata ca am un copil, ca inca tine suzeta, ca nu merge la olita si mai si tipa cind isi doreste ceva cu ardoare. Si uite-asa intelepciunea mea s-a dus la vale... Cind va fi pregatita va arunca suzeta, se va duce la olita, imi va cere politicos ce doreste, iar eu voi fi tare multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Liviana, exemplu cu inimioarele le-am vazut prima oara la supernanny si am vazut ca are efect. Pe urma a fost un numar dintr-o revista de copii care a avut un calendar cu abtipilduri si am vrut sa-l folosesc pe ala, i-am explicat Mariei ce urmeaza sa facem dar abtipildurile au reprezentat o tentatie prea mare, asa ca le-a lipit pe dulap. Drept urmare a primit inimioare desenate de mine cu creionul...Ce am observat, dupa max 3 zile si-a pierdut interesul pentru desen si nici cadou nu cred ca mai tinea minte ca trebuie sa primeasca dupa 7 zile, dar eu totusi i-am luat ceva ca sa ma tin de cuvant.
Drept pentru care acuma am redus per la 3 zile ca sa stea focusata pe problema.
Se pare insa ca n-am avut la fel de mult succes. Desi in timpul zilei imi spune "nu lapte" deci stie exact ce ar trebui sa faca, in timpul noptii intervine rutina si ...inca nu avem rezultate....
Acuma am adaugat o regula noua, laptele de seara il va bea in bucatarie din canuta...
Ma cam streseaza problema, dar sper s-o rezolv fara metode drastice.
In legatura cu pampersul, nici eu nu ma stresez, desi am inscris-o la gradinita din toamna si m-am angajat ca pana atunci va face la olita. Dar astept vara si sa mai creasca un pic. Momentan face dimineata sau ocazional, dar sta cu pampers mai mereu.

Mergi la inceput

Simona, tks pt linkul cu viermisorii, mi-am reimprospatat informatiile.
Ah si am uitat sa va spun ca luni naste cumnata mea, asa ca Maria va avea o semi-surioara (suntem vecini si vor avea si aceeasi bona). Sunt f emotionata.
Irina, leaganul e instalat deja

Mergi la inceput

Bestuza LA MULTI ANI pentru Tudor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Amaya sa iti traiasca puiuta mica si sa fiti cu totii sanatosi, sa va bucurati impreuna de tot ce va ofera viata,
Bestutza la multi ani lui Tudor. Sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii.

Cristi nu mai vrea de cateva zile mancare gatita. Inca nu sunt stresata de acest fapt, desi nu prea stiu cum sa ii dau altfel carnita, ptr ca eu nu ii pot face snitzel sai gratarel, deoarece el nu mananca carnea decat facuta la blender. Altfel o face cocolos la falca si o scuipa, intr-un tarziu...
Cu recompenesele am incercat si noi sa il determinam sa faca la olita si nu am avut succes. Intelegea ce vrem de la el, ce va primi in schimb, dar nu colabora, neam. Acum vad ca isi manifesta interesul ptr scaunul de wc, asa ca ii voi lua si un reductor, pe langa cele 2 olite din dotare.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Tomasa - sa-ti traiasca Tudor, sa fie sanatos si cu noroc!

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput