Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA
Raspunsuri - Pagina 19
Shobo spune:
sirimie, sanatate multa lui Vlad! vezi ca au gresit aia, trebuia sa iei tot 3 mil pt ca ce iei luna asta e pt ian. iar in febr ar tb sa iei aproape 3 mil pt iti lipseste doar o zi ca sa ai luna intreaga. mergi sau suna la ei neaparat! bafta!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
lavinia345 spune:
Si Nataliaare diaree si in plus e iritata rau de tot la funduletz.A mai si vomat in seara asta.Doctorul nu mi-a dat mare lucru,o crema care pute ingrozitor ca e cu untura de peste si ceva lichid oribil(de la care a vomitat)ca sa nu se deshidrateze.E greu fara lapte...imi cere intr-una lapte.
Sirimie,eu stiam ca Sumetrolim e antibiotic.Sanatate feciorului!
Lavinia
Natalia
monalac spune:
coraly,crisul meu e nascut tot pe 3 ian si eu tot 258 ron am primit.ma gandeam ca practic noi n am primit cei 8 milioane 2 ani,pt ca primele 43 de zile dupa ce am nascut am fost platite doar 75 la suta din salariu...si poate de asta...
PatriciaArdeleanu spune:
Lavinia, of, nu mai scapati de probleme...multa sanatate.
Sirimie, ai vazut link-ul? nu e antibiotic.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Lavinia, sanatate Nataliei.
Legat de vorbit, a inceput sa progreseze clar.
Aseara de ex. i-am cerut sa ma pieptene, m-a pieptanat putin, apoi pe el, apoi mi-a intins peria spunand" mama, mama, tzine..... a-a capu'" si si-a aplecat capul sa il pieptan :)
Si tot ieri, stia ca ii facuse vaccin, zicea " accinu" sau asa ceva, se uita pe mana sa caute " pupa"( buba) si isi pupa singur manuta.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
alipiticot spune:
multumim pt vizionari si laude bubu si shobo.

simona de la 1 ianuarie stimulentul e un milion ca e alocatia 2 mil si tot 3 se iau per total.
mona ti s-a explicat bine nu mai stiu cine,pt ianuarie e alocatia pe luna intreaga 2 mil(nu fractioneaza alocatia),si cei 5 sute si ceva pt cele 3 zile.
faptul ca nu ai luat 2 ani cic,nimeni nu i-a de fapt 2 ani,ca sunt obligatorii cele 42 de zile postnastere de concediu si cic e pana la implinirea 2 ani de la nastere nu ca durata cic 2 ani.sper ca m-am facut inteleasa.....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Shobo spune:
alipiticot, de unde ai informatia ca stimulentul este de doar 1 mil dupa 1 ian 07?? e prima oara cand aud.. ma mir pt ca eu tocmai am luat (pe 12 febr) stimulentul pt ian si tot 3 mil mi-au adus. alocatia pe ian inca n-am ridicat-o, tb sa ma duc la banca insa ma astept sa fie 2 mil.
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
Lavinia, sanatate fetei!
daca ai totusi ceva timp si poti am auzit de o reteta f buna de mancare thai facuta de tine. as vrea-o si eu pls ca ma gandesc sa o incerc de ziua flacaului sapt viitoare.
anamaria, si tu poti sa mi-o transmiti dc Lavinia nu mai intra. sa-mi spui pls si unde gasesc toate condimentele ce le contine (banuiesc ca tu deja le-ai cumparat de aici de pe la noi, inclusiv acel sirop de cocos, cum arata si la ce raion il gasesc, in Cora ziceai parca?). multumesc fetelor, abia astept sa vad ce iese ![]()
anamaria , cand ai ceva timp pune si tu pozele, pls, de la intalnirea copilashilor
ca abia astept sa le vad! tks
pupici
tomasa spune:
Sirimie, Biesptolul este o sulfamida, adica antibiotic. Sumetrolimul este SIGUR un antibiotic.
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor. Noi am avut o saptamana cumplita asa incat nici nu v-am mai putut citi. Mi-a sarit doar in ochi intrebarea Simonei.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
bubu05 spune:
Filmuletul cu Vladut nu l-a vazut nimeni
...
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz