Parfum cu miros de frezii
Raspunsuri - Pagina 3
oanab125 spune:
Cat m-am bucurat sa vad acest subiect! Si dezamagirea a fost pe masura. freziile sunt florile mele preferate si de mult timp caut un astfel de parfum. Eu pana acum, nu am gasit, speram sa fi gasit voi, dar se pare ca nu.
adita9 spune:
Mie nu mi se pare ca Ultraviolet are miros de frezii. Si nici Roma.
Parca L'Eau d'Issey - Issey Miyake aduce a frezie si Miracle de la Lancome.
brendamitran spune:
Eu zic ca fiecare percepe mirosul in felul lui,trebuie sa existe sigur si un parfum care sa miroasa strict a frezii,doar ca trebuie sa-l cauti,si in general pe la firmele de marca
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
brendamitran spune:
Insa ai grija sa fie bne documentate si cele care vind produsele,ca daca dai peste niste fatze care nu stiu ce vind.......
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Anderra spune:
Frezii nu stiu dar daca cineva cautza un parfum deosebit cu miros de liliac ii recomand pu desir de lilas de la yves rocher. E demential.
MihaelaV spune:
Am cautat la toate magazinele pe care le cunosc, dar nu am gasit nicaieri nici un parfum care sa miroasa a frezii sau macar sa aduca a frezii. Acum simt ca nu imi mai place nici un parfum pt ca ma gandesc doar la cel de frezii 
ciuf spune:
Si eu ador parfumurile de frezii, chiparoase, crin, de flori puternic parfumate.
Deci:
Eternity al lui Calvin Klein are printre altele si miros de frezie.
Michael Kors
Burberry
Cartier: panthere
Dana: Classic Freesia
Numai bine
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Roxali spune:
Ultraviolet l-am cumparat din Ro de langa Unirea, bun, puternic ...da nu fin ca freziile
;Roma nici atat.
Aici sant la Erboristerii ape de colonie, care nu contin alcool, super naturale din plante gen lacramioara, liliac...da frezii nu
Ali
claudia_a spune:
Eu folosesc de foarte multi ani Pret a Porter alb... are un puternic miros de frezii... mirositi la magazin si veti fi super incantate! Luati insa parfum/apa de toaleta, spray-ul este foarte prost calitativ! Merita.
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
iepumic spune:
Toate parfumurile sunt compuse dintr-un amalgam de arome, avand note de baza, de mijloc si de varf. Idealul e ca in notele de baza sa fie mirosul de frezii ca sa dureze mai mult....dar un parfum care sa miroasa STRICT a frezii....nu cred ca veti gasi in veci.
TOTUSI....incercati GLOW de la J.Lo (Jennifer Lopez). Mie care imi miroase a frezii....dar mai depinde si de reactia chimica cu pielea noastra. Sa-mi spuneti parerea voastra.
Succes.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.