Spiridusi de ianuaire - februarie 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

SAl
\vaz ca spiritele is incinse rau de tot...lipsesc si eu 2 zile si intru in razboi...
Votezi si eu pentru carticica si bani in plic pt mariuca

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bianca pai chiar mi-am bagat piciorul si daca nu era vorba de CADOUL MARIEI ( multumesc ca ai fost SINGURA care ai raspuns propunerii mele) sa nu crezi ca-mi bagam "nasul" .

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bee..el in vara a mai avut "putin rosu in gat" dupa spusele medicului si atunci ne-a prescris sumetrolin si i-a trecut si fara.
Eu scot medicamentele sa am stoc in casa pt zile rele...Cand ii prescrie antibiotic si nu e asha grav ii dau sumetrolim.
De Craciun noroc ca aveam antibioticul ce i l-a scris azi vara pt rosu in gat si ala i l-am dat ca sa cumpar ca l-a vazut alta doctoritza si a zis sa ii dau ceva ca arata foarte urat gatul si nu manca si avea febra.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA unora le e frica de conflicte,altele sunt ... lenese Numa' vor sa citeasca si pana mai sunt zambilite ca mine au si ce citi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

.....nu ma pot abtine, si dupa cum zice Bee nici nu face bine.....

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mesajul primit de Nicoleta este o facatura de asta sunt sigura, asta stiu!
Cu siguranta daca Nicoleta ar face public ceea ce a primit scandalul ar exploda. Ar fi foarte greu ca fetele care cica au participatr la acea discutie sa se disculpe sau sa convinga niste persoane care sunt deja cu capsa pusa. Pe de alta parte cred ca ar fi si umilitor pentru acele fete sa inceapa sa se justifice ca ele nu au fost, ca ele nu erau acasa, ca ele etc. Cine nu crede ca o astfel de conferinta poate fi inventata, nu are decat sa incerce. Este foarte simplu!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Maraki, Bianca , sa cad de pe scaun si eu precum Ioana. Maraki, nu mai minca , fato, in fata calculatorului. Uite ce patesti !

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetelor! Optez si eu pt ceva de aur...eventual cercelusi ca pt o fetita mica sunt mai la indemana de purtat decat o bratara, si se pot purta si la orice varsta. Acum vedeti si voi...Oricum o bijuterie ramane si sunt convinsa ca un tatic nu le prea are cu de-astea. (ma uit la al meu -cica pt el aurul e bun numai pt piesele electronice de finete )
Va pup si va urez liniste...iar cine vrea sa faca valuri merita dat la o parte. Chiar nu se gandeste cum poate rani cu cateva cuvinte??? Cata lume rea...Eu nu pot face asa ceva nici dusmanilor. Daca au ceva cu mine ii las in plata Domnului. Nu inteleg ce a castigat cea care a facut asa ceva...

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

TATIANA are 3 copii... dintre care 2 sunt gemenii sectei

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LILI si mie mi se pare dragutz ceva de aur,doar ca eu nici pe alea cate le am nu le port: eu pentru copilul meu as prefera o tricicleta si o carte decat aur (si culmea ca am primit aur pentru Diana )
E normal ca fiecare are gusturile lui,de aia si votam!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput