Spiridusi de ianuaire - februarie 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Ali draga...nu se vede
Pe mine si aerul ma ingrasa

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Vai Maraki, cand am citit "jur ca da!" era sa cad de pe scaun....ai o bafta, mam-mama!
Merg si eu sa bag ceva de potol ca ma lesina de cand pzaesc DC-ul

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca mami, dar tu ai o obsesie cu fetele din umbra... ce nu intelegi? ca noi suntem p-acilea cam de multisor, unora li s-a luat cheful, altele au 2-3 copii, altele poate nu mai au net, altele au alte treburi, gen job etc...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

mika2001 (08-Feb-07 6:22:37 PM): esti o capra
gutza22 (08-Feb-07 6:22:41 PM): ba tu esti o magarita
gutza22 (08-Feb-07 6:22:45 PM): ha ha
mika2001 (08-Feb-07 6:22:51 PM): trebuie sa ies afara mi-e rau
gutza22 (08-Feb-07 6:22:56 PM): ia un pepsi

model rapid:orice prost o poate face!!!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Eu am o burta plina ca imediat imi pusca... Am mancat mamaliga cu cascaval si smantana...
As manca o Milka cu frisca si nu am

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bianca, sanatate lui Dani. Si bine faci ca astepti cu sumetrolimul, sau cum i-o zice sulfamidei aleia (de-i mai slaba ca antibioticul si nu-i bactericid ci bacteriostatic, asta din sumarele si vechile mele cunostinte). Lasa ca Ana-mi facu 2 rinofaringite si la una febra 40 si scaun oribil o saptamana si tot nu i-am dat. Ultima data era sa iau doctorita de gat (vorba vine, ca eu mi-s o persoana pasnica si sfioasa chiar ) cand mi-a zis "amigdalita, puroi in gat, antibiotic". Care amigdalita, fara febra, fara probleme? Si tanti a cotit-o spre Nurofen 3 zile (pe care i l-am dat sau nu, ca n-avea puiul febra). Si asa a ramas. Dar am si eu un cui, ca inca-s cobza si s-au cam dus cele 7 zile in care trebuia sa treaca. Ma consoleaza ideea ca tusea poate sa tina si 2 saptamani, deci mai am.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki m-am spart de ras. ai fost mortala.
Bianca lasa cioco ca se depune.
Moni eu stiu ca se poate face super usor, dar cine a facut tampenia asta a stiu unde sa puncteze,. I-a cunoscut punctul slab al Nicoletei. si e naspa, oricum.
Ioana pofta buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Eu sunt exact de aceeasi parere ca si Moni. Discutia aceea a fost o minciuna. Problema este cine a trimis Nicoletei asa ceva. Asta e persoana malefica pe care ar fi bine sa o depistam si sa o excludem.

Eu mai "sap" putin, poate-poate..

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Astery...sincer nu mi se pare.Dar daca tu asha zici...asha sa fie
Mi se pare ciudat sa fii in ton cu evenimentele dar sa taci si sa nu zici nimic.Defapt nu e stilul meu.
Eu cand zic pe romaneste " imi bag piciorul in ceva" pai mi-l bag si am terminat subiectul..nu tot trag cu coada ochiului sa vad totusi ce face x sau y.
Si cine are 2 -3 copii? Cred ca numai mamica lui Selin are 3 de aici. Cred!!
Craciun 2006

Mergi la inceput