Spiridusi de ianuaire - februarie 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 17
Bee spune:
Silvi, multam mult pentru exercitiile de joaca! Sunt minunate.
Ana mea adoarme foarte usor de cand ne-am intors de la munte (unde n-am prea facut poze pt ca s-a descarcat aparatul si oricum noi cu pozele, mai rarutz, nu suntem deloc maniaci). Ziua o singura data 2 ore si seara adoarme pe la 9.30, foaarte usor. Ce inseamna la noi usor? O pun in patul nostru mare, ma pun langa ea, ma trage de urechi si in maxim 5 minute doarme. Dar o si obosesc de numa'. O culc numai cand o vad lata de somn. SI stiti ce facu zana mea in seara asta? A mancat cot la cot cu ta-su. radu a mancat ciorba acum, pe la 9. SI ANa a vrut si ea, deci a primit ciorbita si carnita. Aseara tot la fel ne-a vazut mancand si i-am dat sunca si sfecla murata (buuuna pentru ea, i-a placut la nebunie).
Andiaroro, politicos baiat ai, chiar si cand mananca materialul didactic. Bine l-ati crescut!
Io una o sa aflu cred deznordamantul maine, ca acum, virez spre orizontala si eliberez locul la PC pt sotz. Noapte Buna!
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
dana_ene spune:
Giova, uite-asa gasesc si baietii motiv daca o patetsc in sesiune: dau vina pe Marco
.
Moni, e dragutza foc Dia.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
anasol spune:
io nu ma culc ca tre sa-i dau lapticul lui dav pe la 11.
moni-te distrezi de noi vad,zi-ne dragutza si noua ce banui
,nu ca m-ar interesa tare,dar mai animam forumul in seara asta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
Nu banui mai,stiu!!!!!!!!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
T_Ioana spune:
Eu citesc pe la poznasi, mor de ras nu alta, ia uitati mostra:
Ieri am fost la medicul oftalmolog, pentru un control si sa-mi schimb o rama la ochelari.
Intram in cabinet.
Aglomeratie mare.
Ne intampina o asistenta foarte amabila, care intreaba:
-Pentru micutza doriti consultatie? are nevoie de ochelari?
La care Ines, tranteste rapid urmatoarea replica:
- Eu vad bine, mie nu, mama e CHIOARA!!!
In sala de asteptare, erau doua doamne, care tineau ochii inchisi, deoarece medicul le pusese picaturi.
Langa ele, mai era un scaun liber.
Ii spun lui Ines:
-Stai si tu jos, uite langa tanti e un loc liber.
Ines ma trage de mana si-mi sopteste la ureche:
-Nu stau langa tantile alea, sunt Oarbe...
au jucat Baba Oarba mult?
DORIS siINES
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
nicoleta raducu spune:
89.114.107.28 GAGICI..AJUTOR!ASTA E IPUL.AM UN SEDIU DE FIRMA!HAI MAI BAGATI VOI UN HELP!!!
anasol spune:
ioana-ce dragutz........
a sa va zic si io,cand eram in dec cu dav in spital,ce m-a amuzat tare,intr-o dim cand eram cu dav la sala de tratamente si se lua analize la copii,era si o mamica cu un baietas de vreo 2 ani,si dupa ce l-au intepat asistentele de nus cate ori sa-i ia analizele,ca nu-i nimereau vena,baietasul ii zice la asist plangand de numai " gura matii"vai c m-a distrat,saraca maicasa murea de rusine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Gata, am terminat si eu Dani...
L-am pus in pat, i-am dat ceai si s-a pus singur pe burta si am plecat
Moni..pai convorbirea celor 4, conversatia sau cum vrei sa ii spui.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
IOANA ![]()
Mai gagici,hai sa va dau niste informatii: pana pe la ora 19,30 nu stiam absolut nimic in plus decat voi
,dar am vrut sa ii arat lui Maraki cum se anima forumu'
... Ca ea zicea ca "aia rea" vrea sa anime forumul .... Si Irinutza a zis si inca cineva parca...
Mi-am animat si mie casuta postala de a trebuit sa sterg arhiva de trei ori azi ca nu mai aveau loc measajele 
Si cu ocazia asta ... ar trebui vazut si cate citiri fura la capitolul asta,cate or mai fi citit din umbra
Cum ziceam,dupa ora 19,30 mi s-a confirmat ceea ce banuiam ...
Asta e alta poveste,de acum sa va tineti 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Ioana e haioasa rau pitica.
Nico eu zic sa faci o lista cu bucurestencele, toate-cele care scriu si cele care nu, si sa vedem pe unde ce si cum lucreaza, ele sau sotii lor.
Moni de ce esti asa de sigura ca nu exista nici un mesaj? ai vb. cumva cu una din cele 4?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra