Spiridusi de ianuaire - februarie 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

Am adormit si io un spiridus mai agitat,era cam obosit a dormit azi o sg data,dar 3 ore totusi........
Cuscra bine ca i-a placut,ce mai e prin iasi,ceva evenimente de valentine's day,stii?sa stiu dak ma intorc acasa curand.
Anymony ce o face oare,cred ca e in pregatiro cu torturi,preparate delicioase,pt ioana care acus face si ea un anisor....Any fereaaaaaa ca venim la tine dak faci bunutz
merg la o tigara si revin,dak mai gasesc pe cineva,de fapt am uitat ca seara asta e seara desconspirarilor si sigur sunteti toate pe felie........cu adi ilie........oooo iau razna vad

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

cuscra,vad ca ai rasuflat usurata cand ai vazut ca tradatoarea e de la bucale,ai scapat de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Nicoleta degeaba pui IP aici ca nu avem de unde sa stim al cui e.
Eu zic sa pui toata conversatia aici si o sa tragem singure concluziile. Parerea mea.
Cosmi, sincere condoleate
Ma duc sa imi culc copilu...eu in loc sa il culc la 21.30 stau sa citesc romane de Agatha Christi

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

carte + bani - 13 voturi (Giova, Nicole, DanaE, Anasebe, Toanca, TIoana, Raluca, Acina, Mirela, Ingrid, Diana, Janina, Astery)

tricicleta + carte + bani - 4 voturi (Biancas, Moni, Silvi, Denisa)
--------------------

Mai, n-am mai stat de multa vreme pana la ora asta pe net.

Dar tot mai stau, in speranta ca Nicole afla.
Eu n-as mai vrea sa am de-a face cu acel personaj.

--------------------

Si Roxanica a adormit, in sfarsit. Greu, in seara asta. Vorba ta, Anasol, o fi simtit ca-i rost de asteptari .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Sa va zic de Diana azi: a apucat-o din nou lalalala-ul reincarcat
Cand a apucat-o rau somnul acum seara( a dormit putin azi si nu a vrut sa daorma a treia tura,nici ieri...) a luat pernmele de pe coltzar,le-a insirat pe jos , punea capul pe ele si si canta singura naaani naaani
N-am lasat-o la un dulap cu acte (deja ajunge la ala de sus ,inclusiv la ce e pe birou ) a facut iar o criza de oracaieli cu trantit pe burta pe jos,cu tot tacamul .De cate ori a plecat Ghitza de acasa plans cu hohote...Pe urma iar cantat la greu lalalalal si bodoganit ... si de data asta chiar silabe mai inteligibile
A ras in hohote in ultimul hal cand am tot lipit doua capuri de raztuste de dulap (au ventuze) si tot picau ... si iar le puneam,iar picau .... ea nu se mai putea opri din ras
Si de cate ori pica ceva sau chiar ea,eu fac "POC" si ea izbucneste in ras.
Si i-a prins Ghitza degetele la usa de la camara,ca nu sta si asta locului nici in scaunul de masa,tot cu mainile unde nu trebuie e!!!
Acum a adormit.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

haideti sa povestim ceva frumos in asteptarea noilor stiri......sa nu ne plictisim
moni-ce face dia ?nani?
acu am vazut ca ai postat ,scuze

Mergi la inceput

BIANCA e o mica problema : care conversatie?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

moni-cum mai adorme dia?singurica?sau leganata/?
cumnata mea e insarcinata in 7 luni si seara stam langa burtica ei sa simtim bblina si sa vedeti si dav ce pune manutza pe burtica ei si mangaie si zice mai mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ce fain, copiii vostri dorm, al meu da cu jucariile de pamant. si sub noi sunt 2 baieti studenti. Saracii ar invata daca pot de bolandul asta mic.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Pai sau leganata sau nu,dar tre sa stai langa ea si numai in bouncer.Noroc ca incape inca - avantaj cu pricajeala asta!
Voi chiar credeti ca aflati ceva?
Eu nu am permisiunea sa va zic inca,dar va asigur ca v-ati strica de ras printre altele

Mergi la inceput