Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Bravo Hora! Si sa ne traiesti!

apropos mamicilor: mai vrem filmulete

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Luan -vazut filmuletul.Scumpica foc Hora.Pare tare lunguta.Se pregateste sa devina manechin?Inalta cu picioare lungi

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Buna seara livada!

Tocmai a adormit David si am intrat si eu sa vad ce fac ciresele si mamicile lor .Nu stiu voi cum stati cu timpul dar eu sunt tot mai tare in criza de timp ,David umbla toata ziua in casa de colo colo ,nu singur ci ajutat de mine ,iar spatele meu e deja varza ,deschide fiecare usita de la mobila ,fiecare sertar ,e tare curios sa descopere tot cei in jurul lui ,iar cand doarme nu stiu de ce sa m-apuc mai repede .
Sa vedeti ce-am patit cu el zilele trecute ,am iesit cu el la plimbare ,si a inceput sa miorlaie la inceput putin apoi tot mai tare ,care credeti ca fost motivul ,nu mai vroia sa stea in carucior ,l-am luat in brate putin ,dar nici vorba sa-l mai pun inapoi ,a urlat de se uita lumea la noi ,si l-am carat asa pana acasa si am impins si caruciorul de toata am fost uda cand am ajuns acasa .Eu am zis ca-l scot la plimbare ca macar ma mai relaxex putin si ma mai holb si eu ca m-am urat deja de statul asta in casa ,dar am primit o relaxare de toata frumusetea.

Dar hai sa nu ma tot plang sa-mi si laud odorul , e mare amator de dans cum aude muzica incepe sa danseze dar nu pe orice muzica are el una preferata de la o jucarie de la chicco ,jucaria are inregistata mai multe melodii si credeti-ma pe cuvant ca tot apasa pe buton pana da de melodia aia ,nu mi-a venit sa cred cand am vazut prima data ,dar l-am tot urmarit si chiar o recunoaste.

Ildi

Mergi la inceput

La multi ani Mihaela f pe ziua de ieri

La multi ani tuturor cireselor care au implinit zilele astea un anumit numar de luni

La multi ani Irina si Hora

Am apucat sa ma uit pe niste poze cu Mihaita (din pacate doar una ,Neda mai vrem),Catalin, Alec, Filmuletele cu Horia si Hora ,cam atat cred ...

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Gata, am sters mesajul cu totul, ca altfel nu stiam cum sa fac. Dar oricum daca vrea cineva sa ma gaseasca, sunt listata in 411 cu adresa, telefon si tot tacamul.

Mihaela, poti sa ma suni linistita de la 8 dimineata pana la 9-10 seara, ca daca dormim (ca eu si Alex dormim in gashca, altfel as fi terminata de oboseala) inchid telefoanele.
Am fost putin plecata aici in bloc, nu as fi iesit pe nebunia asta afara. Mai tii minte ce iti ziceam eu ca vine din sud de la americani? Iata si la noi tempete de neige. Sper doar sa nu dea si vreo ploaie vergleçanta sa inghete tot, ca mie de asta mi-e groaza.

Monica 15+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

A si -am uitat sa va zic ca de vreo saptamana cand ne luam ramas bun de la cineva facem pa pa pa cu mana si inca ceva de la care mami se topeste ,ii dau multi pupici lui mami ,mai ales seara inainte de culcare

Am vazut si pozele cu David al Daryanei si chiar Daryana tu esti tipa aia roscata ,ce bine arati

Gata plec la culcare ,o noapte cat mai linistita va doresc

PA vise placute!

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

quote:
Originally posted by mikiion
Acum stau in dubii...Plec la scoala sau nu? Ca cu viscolul asta si mijloacele de transport in comun......Sotul mi-a spus sa stau cuminte acasa...Dar eu nu prea stiu ce sa fac....

Merci pt poza, acum stiu ce sa caut.

Acum am vazut si ce dilema ai tu. Pai unde pleci tu pe vremea asta? Mai bine stai acasa, ca au dat si avertisment pe meteo media pt regiunea Montreal-Laval, sunt si cateva scoli inchise... si tu vrei sa pleci

Monica 15+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Am vazut si noi filmuletul cu Hora.. tare scumpica si pe picioarele ei
Sa va traiasca!

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Va invit la CAPITOLUL 43

Precizare: NU AM ADAUGAT PROGRESELE MENTIONATE IN ACEST CAPITOL. Doroti le contabilizeaza si le vom adauga.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Ne bucuram ca v-au placut pozele noastre, mai avem un pic si nu ne mai incapem in pielea noastra dodoloata de mandrii ce suntem...
Azi am incercat in premierea mamaliga cu branzica facuta de mine si cu lapte batut (ca asta aveam- apropo, avem voie sa-i dam, ca tot un fel de iaurtel, adica lapte cu bacterii e)... si a fost un succes absolut, am lins castronelul. Apropo de mancaruri de oameni mari care ii plac lui Dav, amdevorat in cateva randuri spaghete bolognese- evident la borcanel- bune rau... Si mai avem un sortiment cu peste si spaghete pe care abia astept sa avem 8 luni sa il incercam.
DianaR, ne bucuram ca ai reaparut intr-o formula de-virusata atat tu cat si laptopul tau...
Luana, e totala Hora, chiar atata nu ma gandeam ca e... o vaz asa si ma astept sa ma intrebe ce mai fac, asa mare imi pare...
Virgi, poate ne spui si noua o data ce faceti la play-group-urile astea, mi se pare foarte buna ideea, poate organizam si noi ceva pe aici...
Hai ca a dat logoreea nocturna in mine... fug la nani...
noapte buna ciresici....

Mergi la inceput