Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am reusit sa pun 7 poz(n)e noi

Zax, vad ca Horia are acelasi scaun de masa ca Alec... si ii place in el... numai Razacila il uraste, se inconvoaie in toate felurile cand vrei sa-l pui pe el. Nici cu masina Jumbo Go Go Go nu stam mai bine. Nici aia nu-l pasioneaza. Si nici nu suntem gadiliciosi ca voi

Va doresc o seara placuta in continuare!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

zax...nota 10 pt. filmuletul cu rasul. Stii cum l-a privit Marc?

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

dadada, intalnire! ne-ar face mare placere si noua. just name it. doar sa nu fie in timpul saptamanii dimineata, caci atunci deja suntem cateva ce muncesc. ugh!
acum merg sa ma delectez cu poze de Horia si Alec.

cu zaharul... m-ati lovit in plin, am o adevarata repulsie fata de zahar; am dezvoltat-o in timp, documentandu-ma. mi se pare ca, dupa tigari (in lista mea de optiuni sta chiar inaintea tigarilor), e cel mai nociv lucru. nu zaharul in sine, ci procesul de rafinare e de vina. si la noi in casa exista numai zahar brun, de cativa ani buni. singura problema e ca nefolosindu-l (noua ne ajunge o punga de jumate vreun an..), trage umezeala, in timp. acum ,cand o creste hora, o sa improspatam rezerva mai des..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

CamiM si celelalte fete care au discutat despre jucarii - asa este; si noi preferam tot chestiile "neconformiste" si mai ales interzise; am observat o faza apropos de asta: pana sa iau protectii la prize baga o viteza si un interes maxim cand vedea o priza, mai ales ca si eu ma isterizam repede si nu stiam cum sa ma interpun mai prompt intre el si obiectul vatamator; dupa ce am pus smecheriile alea si stateam relaxata lasind copilul sa faca ce vrea, s-a dus o data, de doua ori si dupaia s-a plictisit; deci, e cu schema...

roxana - n-am reusit sa vad si eu dilema; mai incerci, te rog, ca m-ai facut curioasa

carmina - imi pare tare rau pentru Mihnea; totusi de unde a luat-o daca a stat mai mult in casa? ce-a zis dr? de la ce poate fi? sanatate multa si sper din tot sufletul sa nu fie vorba de astm;
si eu am patit o faza naspa cu Karvol; bine, nu asa nasoala ca al tine; zicand ca tb sa fie cat mai aproape de nas Karvolul, i-am pus intr-o dimineata cand manca pe barbetica si l-am lasat asa; l-am tinut apoi in brate, ca era tare marait pana a adormit; cand sa-l pun jos, s-a trezit, of course; si bine a facut, ca asa cum il tinusem eu in brate, barbetica cu Karvol s-a atins de fata si ii lasase niste pete rosii de toata frumusetea; in prima faza m-am speriat foarte tare ca nu intelegeam de la ce e; dar apoi l-am spalat si i-a trecut destul de repede;

dilaural - eu ii dau mar, para, kiwi fara seminte si banana;

wow Vivi - ce bine suna salaul cu legume!! bravo Ingrid - sa-ti fie de bine!
si eu vreau intalneala, daca ma primiti, of course!

Lacri - masina jumbo nici lui Horia nu-i mai place; pai ce sa faca in ea cand sunt atatea locuri interesante de explorat; in scaun sta cand mananca si uneori si cand il mai plimb prin casa dupa mine sa pot sa mai fac si altceva, dar cu rezerve; cum am mai zis cel mai mult ii place pe jos si eventual fara restrictii
Lacri, da ce dintisori are Alec, ca nu par incisivii, sau n-am vazut eu bine?

mikiion - multumim

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor v-am citit repede ca nu am timp sa ma duc prea inapoi....

Vreau sa-i spun lui CARMINA sa aiba grija de baietelul ei pt ca eu am impresia ca Mihnea are probleme cu alergiile. Te rog sa citesti topicul mamicilor cu copii cu alergii sa te documentezi. Chestia cu mucii si raceala permanenta i se poate trage de la faptul ca are o alergie nedescoperita din cauza carei tot sistemul lui imun nu functioneaza. Nu e de jucat cu chestia asta pt ca s-ar putea sa ai un copil bolnavicios toata viata.Eu cat am fost copil am avut otita, amigdalita foarte frecvent (in fiecare iarna aveam probleme). Am inghitit kg de antibiotice si am facut si o pneumonie de toata frumusetea. Si am descoperit la 38 de ani ca am alergie la lapte......Citeste aici despre copii la care nu li se mai termina racelile samd.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85606&SearchTerms=alergii
Cred ca este interesant pt toate mamicile!
In Germania se dau bb-ilor direct in spital lapte antialergic. In vremurile noastre exista din ce in ce mai multi copii cu alergii. Se pare ca baietii sunt mai sensibili.

Despre zahar ma alatur si eu celor impotriva lui!!!! Stiati ca persoanele cu CANDIDA sau alte mucegaiuri ce traiesc in corp au sanse de a "hrani" aceste ciuperci si de a le ajuta sa persiste in corp doar cu ZAHAR????!!! Eu am primit o dieta foarte severa de la doctorul la care ma tratez acum pt CANDIDA (vaginitia recidiva), alergie si ficat/fiere care nu functioneaza ca lumea. Ciupercile din corp castiga teren din ce in ce mai mult si ca urmare tot mai multe organe vor disfunctiona. Tocmai pt ca sistemul imun este contracarat. Faptul ca exista ciuperca in corp, mai ales CANDIDA, se asociaza cu nevoia mare de dulce. CANDIDA se hraneste cu zahar! Daca vreti sa va feriti copiii de probleme de sanatate, alungati zaharul din alimentatie. Cat mai putin si cat mai natural!

Am citit si eu despre nenorocirea cu baietelul cu viroza.....Doamne ce ghinion enorm a avut acea mama!

In rest crestem, suntem veseli, vorbareti, caraghiosi si toate cele dulci si frumoase!
Va pupam cu drag!

(poze Kailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada draga si am cirese rumene!!

Carmina imi pare rau ca Mihnea este racitel si speram sa se faca repejor bine si sa nu mai aveti problemute!! Multi de la noi numai ganduri bune si tinem pumnii sa nu mai revina racelile!!
Cu sperieturi din astea (gen pastila in gurita!)cred ca o sa ne familiarizam bine toate..din pacate..si sa incercam sa ii protejam cat se poate.. si in procesul asta sa nu facem vreun atac de cord noi!! Eu una stiu bine ce le poate trece prin cap copiilor( la minunata varsta de trei ani am vrut sa zbor ca pasarile de la balcon.. de la et 3!!)- sper ca fiica-mea sa fie ceva mai putin .. "inspirata"!!

Dilaural noi la capitolul fructe mai putem adauga: piersici, caise, prune, afine, mango, avocado, saptamana asta vreau sa incerc cirese, sa vedem ce parere are.. ciresica!!

Lacra multumim frumos de poze!! Ahhh.. dragul de razacios nu isi dezminte numele.. si ce dintisori arata el!! Hihihi!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Amonar bine ai revenit!! Ce ne mai povestesti nou despre Kailan?

Zax..absolut superb filmuletul.. cum rade scumpetea de copil!! Imi venea si mie sa rad!!Si pozele foarte frumoase!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

draga Horia,
pe aceasta cale te anunt ca fiica-mea a pus ochii pe tine! ne-am gasit un ochios pe masura. acum sa stam cu pumnii stransi sa nu-l umfle alta fata, caci femeile e rele si bagacioase...
am vazut si varianta demo (tata) si ne declaram foarte incantate! singura problema, daca ne vrea si mama soacra... vom depune eforturi in aceasta directie

lacra,
mai tii minte cand i-am pus pe amandoi gandaceii in pat la alec si mai era loc de vreo doi?.... moaama, acum m-a traznit constatarea, foarte originala de altfel, ca.. whauu, ce-au crescut!! sau l-ai schimbat pe un copil mai mare si mai dintos?!

intalneala ar fi bine undeva in aer liber, poate in cismigiu ca e la mijlocul orasului? ma gandeam ca intr-un mall ar fi, cu siguranta, mai comod, insa astia au bagat acum la reduceri de stoc, preturi mici, o mare varietate de germeni...

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

miti,
voi.. bine ca stati departe ca devine din ce in ce mai greu sa ne focusam pe un singur mandru. alex e si el o nebunie!
uff, greu cu alegerile astea.. cand or creste toti si or incepe sa se uite dupa fete/baieti, e musai sa organizam o intalnire. am un presimtz.. o sa iasa cu multe incuscreli p-aicisha!
la intalnirea aceea din viitor vom incerca sa o shuntam pe Timeea, ca daca vine dansa ne umfla toti, dar absolut toti bajetii.. facem noi cumva, ii oferim o vacanta de vis departe, in aceeasi perioada.

io tot cresc

Mergi la inceput

Ramona,
si-acum sa te cert, ca nu intri mai des! ce-a crescut Kailan cel Mare!! si ce dea spatiu aveti... ce misto!

mai fetelor, pe mine m-apuca depresia! pai pe vremea mea nu erau baieti asa frumosi! vorbesc foarte serios, nu prea aveai de unde alege.. mai toti mici, le scuipai seminte'ncap, vorba aia, spalaciti, nu prea zareai "bucatzele" la tot pasul. poate de-aia ne-o fi botezat "generatia de sacrificiu".....
nu ma plang de tineretea mea, n-as putea sa-mi doresc una mai frumoasa, insa pe bune ca intentionez sa ma mai nasc odata in viitor, tot ca fata!

io tot cresc

Mergi la inceput