Pitici de Ploiesti 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

N-am mai intrat de ceva timp, v-am citit din cand in cand, vad ca v-ati pus pe scris bine de tot.
Acum sper sa pot intra mai des, sambata l-am botezat pe Calin si de-acum sper sa am timp mai mult.

Spuneati de Fusu? Parerea mea:

Eu am nascut cu dr.Cernat si am numai cuvinte de lauda. Si nu se compara cu Fusu , a carei pacienta am fost si eu odata.

Clyo, zici ca te-a palit nostalgia? Pai...vorbeste cu barza sa vina cu un fratior sau o surioara pentru Aylin

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Pai Eliza - eu am tot zis sa ne intalnim...dar vad ca greu se urneste lumea...acu poate tie ti-o reusi faza cu adunarea generala...sau poate sa mai asteptam sa se faca mai cald????

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna ziua fetelor!

Am intrat si eu sa va spun ca facem bine, fetele sunt ok deocamdata, desi am auzit ca iar umbla niste virusachi prin zona. Eu sunt obosita moarta, am fost la o nunta sambata si nu reusesc sa-mi revin.
Cand vreti sa ne intalnim? Eu sunt ok toata saptamana, dar bineinteles nu pot veni decat cu o fata, daca vreti sa le vedeti pe amandoua trebuie sa fie pana in 5 si s-o acceptati si pe bona
Acum va las ca iese bona si trebuie sa stau cu ochii pe teroriste ca cine stie ce bomba imi pun in casa.

te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

anul asta ne hotaram daca facem inca un bb sau nu.

eu una ma descurc f greu cu copil, serviciu si casa, plus ca nu sunt mama eroina, daca nu dorm minim 7 h / noapte nu functionez, deci cu bb number 2 o sa fie foarte greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Salut fetelor!Am intrat cam tarzior,dar de abia acum m-am potolit.Am fost plecati tot week end-ul si azi am muncit ca o gospodina eroina ce sunt.Vineri am fost la Breaza,iar sambata la socrul meu la tara.S-a distrat puiutul meu de minune.I-au placut mai ales pasarile si animalele de la curte si statea geana pe gratar sa ii pice o pulpita.E un mare mancacos,o sa imi roada si urechile.
Clyo,si eu as mai face un bb,dar ma apuca groaza sa o i-au de la capat.Si asa nu imi ajunge timpul,daca mai fac unul cred ca ma impaiez.Exagerez!!Atunci pune mana si vorbeste cu Dna barza sa va faca o vizita.
Apropo,va place reclama aceea cu testul de sarcina,Sure check parca?E belea!
Fetelor,eu de cand sunt in Ploiesti(ca sunt galateanca la origini) am mers numai la Almedica la doctorita Mogos.Tot cu ea am si nascut la Polizu in Bucuresti.Am fost foarte multumita de ea.Pe ceilalti ginecologi nu ii stiu ,dar am auzit verzi si uscate.

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Miki , trimite barza aia si p-aici sa-i pun piedica ,poate poate mi-o pica si-un blondut cu ochi albastri ca ta-su !Noi ne dorim un baietel de vre-o 4 ani dar intarzie .

Buna seara la fete dragi !

Ieri si alaltaieri ne-am cam pierdut vremea prin parcul Dero (ala cu statuia lui Mihai VIteazu , nu mai stiu cum ii zice acum ) , atat cu picele mele cat si cu Ada , nepoata mea .In rest munca de zi cu zi de acasa .Vizitele alora de la DPC au iesit bine pana acum (multumesc de sprijin ) si speram sa iasa bine si in continuare .
Va pupic dulce si fug la treburi (off ca nu se mai termina ) !Eu sunt de acord cu intalneala cd vreti voi .

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Si eu tot pe acolo prin parc imi pierd timpul, cred ca ne-am si vazut dar nu ne-am cunoscut .

Eu sunt de acord cu intalneala Eliza dar dupa ora 14 ca ne restrictioneaza supa...... mama ei de supa !

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

pai mai fetelor, vedeti ca berzele acum incep sa apara ca doar vine primavara....poate prindeti vreuna si pe la voi
emiliapop, am inteles dorinta ta (dupa ora 14) desi eu nu-i fac supa in fiecare zi, ii mai dau si borcanele....si dupa ora 15.30 eu trebuie sa o iau pe Mara de la gradi....
Oana, poti veni si cu o fata, si cu 2, si cu bona, cum doresti....sa vedem cum ne mai organizam....pareri de ora?

Medeaaaaa, ce mai faci?

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Nu mai stiu cine zicea de doctorita Cernat.De la mine . Prima nastere la mine s-a transformat intr-un cosmar din cauza ei.Cu membranele rupte de 20 de ore, fetita s-a nascut prematur... ce mai am trecut prin clipe groaznice.
Cred ca depinde de sansa fiecareia si fiecare doctor are greselili lui.
la tot .

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Roxanae, eu spuneam de doctorita Cernat. Asa cum spuneam, am fost foarte multumita de ea, cele 3 nasteri (prin cezariana) le-am avut cu ea, dar asa cum ai spus, fiecare doctor are greselile lui. Imi pare rau ca ai avut probleme din cauza ei, acum fetita este bine, nu?

Si eu imi fac plimbarea prin parcul Mihai Viteazu(sau Dero, cum vreti sa-i spuneti) Si nici nu-s greu de recunoscut: sunt cu 2 fetite si-un carucior . Uneori il mai iau si pe nepotul meu, spre disperarea unora care ma intreaba:"ai dvs sunt toti?"

In legatura cu berzele, daca spuneati acum cateva luni cand inca eram , nu mai era nevoie de ele, puneati mana pe burta mea si se lua si la voi, garantat! (am 4 "dovezi")

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput