Pitici de Ploiesti 2
Raspunsuri - Pagina 4
geliza spune:
Alexutza, Ilincutza e bine....n-a mai facut febra si nu i-am mai dat nici antitermice...sper sa fie bine si in continuare
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
alexutza_26 spune:
Eliza -asa ma bucur ca e mai bine Ilincuta.. fata!!!!
Cat despre Fusu - eu deocamdata sunt multumita deea...datorita ei am reusit sa raman insarcinata dupa 1 an jumate de tratamente...asa ca nu stiu ce sa zic,,,.....
Apropo - e luni dimineata fetelor..ceva doriti, pun sa fac...sau mai astept sa veniti mai multe ?????
Bolgiumiki - cum fuse la munte???
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
clyo spune:
neata!
Eliza, sanatate multa in continuare!
apropos de nasteri, si mie mi s-a indus nasterea; am nascut la Buc si vroiam neaparat epidurala.
la mine, Slava Domnului, totul a mers bine, dar unei tipe inaintea mea i-a murit copilasul la nastere.
nu stiu detalii, ca s-au ferit sa-mi spuna; ma rog, cred ca mai e vorba si de sansa.
alexutza, Fusu e dr tau? cu ea ai nascut?
noi am fost ieri la gradina zoo din Baneasa, lume multa, animale putine si neingrijite...
fi-mea nu a fost impresionata deloc; i-au placut doar pestii, leul si pantera neagra.
bine ca am mai iesit din casa...
o zi buna la toata lumea si vin mai tarziu p-aci.
alexutza_26 spune:
Clyo - nu la 5 luni m-am dus la Dr Tutunaru de la Elias si cu el am nascut...super om si o altfel de abordare ....numai cuvinte de lauda...desi daca ar fi sa ma iau dupa cum am nascut eu (mai aveam oleaca si nasteam in picioare, nu au mai avut timp de epidurala de nimic...am nascut cat se poate de normal)- el era plecat prin parc...sa se recreeze....,dar in rest si-a dat toata silinta....si datorita lui am un bebe sanatos tun!!!! - si vorba ta e mai mult vorba de sansa!!!!
PRINTZUL
Irinusha spune:
'Neata ploiestencelor!
Tocmai cand aveam chef de o cafeluta buna, voi nimic ;) ... Asa ca va invit eu la una tare buna :)
De fiecare data ma minunez de sistemul romanesc sa nasti cu dr., care iti urmareste sarcina. Aici primesti un carnet de gravida (valabil ptr. 2 sarcini) unde sunt trecute toate datele, analizele, marimea copilului ... si nasterea anterioara. Prin sapt. 34 te prezinti la maternitatea unde vrei sa nasti (ca sa te aiba si ei in evidenta, sa-ti faca actele, mai fac si ei niste teste) si asta e ... cand te "apuca" mergi la spital si nasti cu moasa de garda. Pe dr. de garda il vezi la internare (mai face ultima ecografie sa vada pozitia bb-lusului si mai ia sange, pune catetere - chestii din astea n-au voie sa faca asistentele med., cu toate ca se mai si triseaza) si la expulzie. Si asta a fost ... dupa care oricum te duc la alt salon, unde sunt alte asistente, alti doctori. La prima nastere am fost de cateva ori la maternitate ptr. ca am facut acupunctura, asa ca am vazut mai multe moase, dar de nascut am nascut tot cu una pe care n-o cunosteam ... insa tare draguta si simpatica.
Chiar, cand nasteti chemati dr.? Si el trebuie sa vina indiferent de ora si zi?
Va pupic si va doresc o zi faina! Ma bucur ca sunt piticii bine!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
alexutza_26 spune:
Irinusha - la mine dr a urmarit toata evolutia sarcinii la cabinetul lui, la spital m-am dus doar pt inducere si pt nastere, nu pre stiam ce moasa va fi de garda, dar si asa nu conta prea mult...carnetul de gravida mi l-a completat dr de familie din luna in luna, dar la nastere nimeni nu s-a uitat pe el.Toeretic daca un dr iti monitorizeaza toata sarcina..el va fi chemat de tine sau de spital atunci cand nasti...acu depinde de la dr la dr,de relatia pe care o ai cu el/ea, de spitalul respectiv, dar in cele mai multe cazuri asa se practica sa fie anuntat si el vine! Teoretic trebuie sa vina, dar daca nu se poate(poate fi plecat din tara), lasa locu altcuiva
PRINTZUL
clyo spune:
tot io ca nu am chef de munca azi.
Irinusha, sistemul nu e asa, cred ca in timp s-a transformat in ceea ce e acum.
Normal ar fi sa nasti cu medicul de garda, dr care iti urmareste sarcina nu e obligat sa vina.
nu vreau sa intru in detalii, deja e un subiect super fierbinte la generale; parerea mea este ca te simti un pic mai increzatoare cand stii ca alaturi de tine este medicul pe care tu ti l-ai ales (cred ca asta este unul din putinele avantaje ale sistemului romanesc).
io-s la a2a cafea deja
emiliapop spune:
Vin si io la cafelutza !!!
Cand va aud ce e periculoasa nasterea indusa mi se face parul ca eu m-am rugat de doctora sa imi faca inducere si nu vroia, dar eu ajunsesem la 41 sapt si 4 zile si spunea ca baietii stau mai mult in burtica, asa ca pana la urma mi-a facut inducere.Bebe avea dubla circulara de cordon si chiar daca ai fi vrut saracul sa iasa (desi din luna a 6-a mi s-a spus ca are capul pozitionat f.jos)nu putea asa ca oricum nu aveam incotro.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
luna a 5-a
geliza spune:
Alexutza, si eu tot cu Tutunaru am nascut...iar acum trebuie sa merg la el pentru a-mi monta un frumos si benefic (sper eu)sterilet mirena
cat despre sistemul sanitar romanesc....mai bine nu vorbim....
Clyo, eu n-am mai fost la zoo baneasa de cand am fost in excursie cu scoala ...ce pacat ca nu se investeste deloc si aici...am auzit insa ca vor sa faca un zoo la Buc pe nu stiu cate ha, de nivel european...oare o vom prinde si noi????
mai fetelor astea cu al 2 lea job (si anume care stati acasa si ingrijiti copii) nu ne intalnim si noi in timpul zilei pe undeva?
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
clyo spune:
ce nostalgie m-a palit
ce frumos era cand stateam acasa cu Aylin, ieseam la plimbare, ma intalneam cu fetele in parc.
ce vremuri...