Pitici de Ploiesti 2
Raspunsuri - Pagina 17
Irinusha spune:
Laura, scumpa rau pitica ta! Insanatosire grabnica! Hai ca deja e mai bine, barem dupa conversatie :) Si cred ca-i fata descurcareata si fara mamica ei! Pupici sa-i treaca repede si s-o ai iar acasa!
Medeea, poate apelez si eu la tine in vara. Poti sa-mi trimiti si mie nr. de tel. pe PM, te rog! Multam!
O zi faina fetelor! si sanatate multa piticilor!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
ardeleanu spune:
LAURA,multa sanatate micutei!la Cremenescu am fost si eu...

.dupa o saptamana am fost inapoi la spital..nu vreau sa te sperii.bb meu facuse pneumonie,am stat 7 zile in spital,ne-a dat drumul acasa si la cateva zile ne-am intors pt inca 5 zile cu bronsiolita la dr Radu.asta este.iti doresc succes si multa multa sanatate fetitei!
roxanae spune:

Laura ii doresc multa sanatate micutei si tie multa putere sa faci fata problemelor.
Adel nastere usoara si bebe sanatos si papacios.
Medeea si eu spun nu la intalnire - trebuie sa ajung la farmacie- soacrei i-a ajuns toata saptamana saracuta este obosita.
Clyo si noi am avut probleme cu adormitul la Diana.Pana am pus punct ca nu se mai putea.Astfel in fiecare seara ii citeam o poveste,inchideam lumina, o luam in brate cu spatele la mine si ii spuneam ca acum trebuie sa facem nani.Daca incerca sa vorbeasca ii spuneam ca sunt obosita si vorbim maine acum dormim.Si a functionat.Acum adoarme singurica cu veioza aprinsa.
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
roxanae spune:
Alexutza nu ii ies dintisorii.Nici macar nu se vad.La Diana a iesit primul la 9 luni.Cred ca s-a rasfatat putin cand a fost racita si si-a dat programul peste cap.
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
LauraNicole spune:
Aoleu , Corina!Sper sa nu ajung si eu inapoi ca o strang de gat !
I-am dus acum de mancare piticii si 3 reviste pe care si le-a dorit .Arata bine dar pana nu-i ies analizele nu stiu ce pot sa zic .
.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
godzila spune:
LAURA sanatate multa micutei, tin pumnii sa iasa cat mai repede din spital. E ingrozitor ca nu poti sta cu ea si ca trebuie sa dai spaga sa o vezi.![]()
MEDEEA pot sa vin si eu sambata la intalneala, sper sa fie cat mai multe fete. Sa-mi dai un PM cu nr. tau de tel. sa il am pt. orice eventualitate.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Yael spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
La Eco Clean - Republicii (langa Mega Image) duc eu mereu sacourile sotului si ale tatalui, iar covorul l-am dus la curatat, dar faza grea e ca trebuie dus la ei, nu vin ei sa il ia...preturi ok, nici mici nici mari, insa isi dau silinta....Restul firmelor nu le cunosc!
Iti multumesc mult pt. raspuns. M-am uitat si eu la ei pe site si am vazut ca au sediu si la Omnia, o s-o trimit acolo. La pret am vazut 10 lei/kg si e gata in 10 zile... Oare cate kile o avea covoru' lui soacramea
Multa sanatate la toata lumea.

Cu drag,
Isabella, Yael
(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi
(1 anisor & 9 luni -01May'05)Picasa
CatXO spune:
Buna dimineata!
pentru toate fetele!
LauraNicole multa sanatate fetitei tale! Sper sa iasa din spital cat mai repede! 
Medeea eu vin la intalnire, nu de alta dar vreau sa si apelez la tine intr-o problema.
Deci maine la ce ora?
Noi suntem bine, inca nu sunt hotarata ce sa fac cu gradi Alexiei. La stat nu mi-o primeste, solutia ar fi o particulara. Dar acum nu mai am asa elan din cauza bolilor pe care poate sa le contacteze. Voi ce parere aveti, e ok gradi la 2 ani jumate?
Acum va las, ca merg la schimbat de pampersi in serie.![]()
Pupici
Medeea76 spune:
Neata fetele, eu nu mai servesc cafea, ieri am baut doua si azinoapte nu stiam ce sa fac sa dorm! Iar al meu sot se trezeste la 5,30 ca asa are el chef, nu ar fi necesar, iar eu sunt chiauna pana la 7, cand papa bebe.
Laura, vii maine cu Sandra? Macar o fuga sa va pupam si noi...
Yael, covoare spala si cei de la Harold, dar le intind afara, la aer, langa spalatoria auto, deci nu stiu cat de curate raman...
CatXO, intalnirea a ramas stabilita la ora 14.00 (pana atunci avem interviuri). Sotul o sa o aduca si pe bebe Tea la ora 12, ca soacra mea nu reuseste sa-i dea sa manance, asa ca am sa-i dau pranzul la sediu si ramane cu mine pana veniti si voi. La gradi ai putea sa dai copilul, eu te-as sfatui sa incepi sa-i dai imunostimulatoare si sa astepti pana vine primavara. Si eu sunt de acord cu gradinitele particulare, parca parintii sunt mai responsabili, insa nu stiu cat costa, desi am o prietena cu gradi...
Godzila, vezi ca am dat nr. de firma mai sus, pe al meu nu prea il mai folosesc, asa ca poti sa ma suni pe cel public.
Roxana, ce pletoasa e Sarah, voiam si eu sa o cunosc...
Eliza, pleci la tara sau vii la intalnire?
Fatima, Anagia, Madutza, nu mai dati nici un semn?
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Medeea76 spune:
Alexutza, vrem sa il vedem pe grasanul Gabriel! Dai maine o fuga upa 2?
Clyo, vii maine? Da-i prietenei nr. de telefon sa ma sune si sa spuna ca suna din parte ta.
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006