Pitici de Ploiesti 2

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Multumesc mult , Alexutza !

Am fost sa-mi vad copilul .Nu au reusit sa-i gaseasca vena cum trebuie in adancitura cotului (nu stiu cum se numeste dar va dati voi seama despre ce e vorba ) si i-au bagat-o in palma (nu podul palmei) si mi-a zis fetita de langa ea ca a plans mult , mititica .Acum era amortita si somnoroasa si stia ca i-au bagat 3 chestii in perfuzii dar nu stia ce erau alea trei chestii .N-a vrut sa manance si i-am dat ciorbita ca la un bebelus , cu lingura in gura .A mancat si o aripioara de pui si asta e bine .Apa a baut multa .Inca o mai durea capul dar nu ca atunci cand am internat-o .
Am putut sa intru dupa ce i-am dat spaga gardianului si m-a bagat pe scara din spate .Deci se poate! Astea cica nu iau mita si nu stiu cum sa procedez .De uns le-am uns p-alea cu care am dat ochii cand am dus-o dar importante sunt alea care o inteapa , nu?Si copilei mele ii e jena sa le bage in buzunar cum le-am zis :"Dar tu crezi ca pe mine ma cheama Wil , Irma , sau alta vrajitoare din Witch (un desen animat ) ca sa le bag fara sa simta?Daca ma cearta?" .Nu are voie ca fructe decat banane , nici un fel de sucuri , carne de pui fiarta doar , fara dulciuri , ciocolata , cacao , iaurt , numai branza mai putin sarata .Doctorita cik e una din cele mai bune , asa am aflat de la cine am intrebat , dar eu stiu?Daca aveam cu cine s-o las pe Sandra ma internam cu ea .

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Laura -dar pana la urma ce are?Ce a zis doctorita?La care doctorita e?....Mititicaa....dar hai ca poate nu o tine ff mult acolo!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Laura imi pare tare rau!!De cand o doare capul pe fetita?S-a intamplat ceva anume,a cazut?Sper sa nu fie nimic grav!!Si Luca al meu a luat o tranta azi cu capul de gresie si s-a lovit destul de rau.Sotul meu deja a zis ca ii face programare la Budimex dupa ce i-am citit ce ai scris tu.
Sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav nici la fetita ta si nici la Luca al meu.
Astept cu nerabdare sa ne spui ca totul este in regula cu fetita ta.Iti tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Nu s-a lovit , Miki , nu a cazut , nimic .Pur si simplu a inceput s-o doara .
E la doamna doctor Cremenescu care a zis ca e posibil s-o fi intors-o gripa inapoi si ca asta ar fi inceputul .

Noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

UUUUFFFFF, ce m-am enervat, v-am raspuns tuturor intr-un mesaj mare si l-am pierdut!!!!
Asa ca va scriu din nou, in mare, ca nu mai am timp:
Bonele si menajerele sunt selectate dupa urmatorii pasi: doamnele vin, sunt inregistrate in baza de date, se intocmeste un doasar care cuprinde mai multe acte, inclusiv recomandari, cazier judiciar si adeverinta medicala. In fiecare sambata se organizeaza interviurile, in fata unei comisii (din care face parte si un psiholog), apoi se face o mica ancheta, se merge pe teren, vedem unde locuiesc, in ce conditii stau, vorbim cu vecinii, prietenii, rudele etc. Apoi se testeaza personal de noi, vedem cum fac curat, cum au grija de copii, cum gatesc etc. De plasat se plaseaza numai personalul notat cu 10 de intreaga comisie!!! Telefonul de contact pentru cine are nevoie de menajera, bona sau bucatareasa personala e 0730/809792. De know-how ma ocup eu... O sa incep sa scriu un alt mesaj, ca sa nu-l mai pierd si pe asta.

Edit: comisionul e de 200-300 RON pentru bone si menajere, si de 100 RON pentru soferi personali. Pentru forumiste oferim reducere!!!
Multumesc tuturor pentru urari!!!

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Buna dimineata - de la noi pt toata lumea!

Laura - cum e cu Alexa?Care e situatia? Astept vesti si tinem pumnii!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Laura, ai incredere ca va fi ok!!! Sanatate multa piticei tale, draga de ea, mereu imi amintesc ce cuminte e...

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Abia acum i-au facut analizele .Am ras de ea cu lacrimi .Inainte s-o ia la analize o sunasem si ...dar mai bine va scriu conversatia :
"Mami , tu cand ai fost in spital ai facut pipi intr-o sticluta?
-Da , mami ! Pentru analize , sa vada daca am ceva la rinichi .
-Aha1Deci ai facut .
-Dar sange ti-a luat?
-Trebuie sa-mi ia sange?N-o las .
-Blegoteci , tre s-o lasi ca asa or sa vada ce ai !"
Si vine asistenta s-o ia la analize .
A doua conversatie:
"Esti o ghinionistaaaaa!!!
-De ce?eu mirata .
-Ca nici nu mi-ai spus bine ce-mi face si a venit aia si m-a intrebat daca am mancat si mi-a luat sange !Sunt vampiri?Si m-a dus la un cantar care nu era cantar si mi-am dat bluza jos si maieul si m-a pus sa stau pe ala si nu stiu ce mi-a facut !"
Era asa comica , puiul mamii drag ! Dupa ce mai vorbesc ce vorbesc cu ea , inchi telefonul si primesc mesaj :"Deja mi-e dor de tine!Alexa"
Deci sa zicem ca se simtea mai bine .

Noi:

Mergi la inceput

Laura - ooofff, ce scumpa e mititica...deci poate nu e nimic grav si vine acasica!!ici multi de la noi!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

aoleu Laura ce ai mai patimit si tu...ma bucur ca Alexa e mai bine si sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav si sa o externeze repede....imi inchipui ce-i in sufletul tau...sanatate multa si sa ne tii la curent

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput