Pitici de Ploiesti 2
Raspunsuri - Pagina 14
LauraNicole spune:
Alexa mi-a facut febra mare azi noapte iar , s-a trezit pe la 2 noaptea plangand ca o doare capul si e ametita rau asa ca nu cred ca ajung azi la intalnire ca la 12 avem programare la doctor si apoi Dumnezeu cu mile .Sper sa nu i se intoarca iar raceala ca innebunesc !
Va pupic si plec s-o doftoresc !!!!
.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
geliza spune:
buna dimineata,
Alexutza, multumesc pentru cafea
Medeea, nici noi nu ajungem azi
Adelina nastere usoara si nu te speria...esti chiar tanara pentru nastere naturala
LauraNicole, sanatate multa si insanatosire grabnica...si noi mergem la dr la 12, dar la vaccin
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
alexutza_26 spune:
LauraNicole- ulta sanatate Alexiei!si poate va fereste Dzeu de o raceala!Bafta la dr!!!Tinem pumnii!!!!!
Eliza - tinem pumnii si pt Ilincuta la vaccin, sa nu o doara pe fata si sa treaca repede!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
LauraNicole spune:
Eliza , sper sa nu fie dureros vaccinul ! La ce medic esti?
.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
Medeea76 spune:
Asa, deci, atunci sa vedem cine vine sambata, ca atunci nu vin nici eu azi, na!
Clyo, recrutarile se fac prin publicitate multa (aici e cheltuiala cea mai mare)! Noi am avut surpriza insa ca, in afara de bone, din cauza faptului ca am cerut si soferi personali, ne-am trezit cu 50 de soferi in 10 zile!!! Asa ca avem de unde plasa... Cat despre agentie, ce sa spun, initial am crezut ca totul se va face fara investitie multa, insa ne-am inselat rau! Una peste alta speram sa mearga bine, de la 1 martie incepem plasamentul, deci daca aveti nevoie de bone, cu mare drag!!! La fel si bucatarese personale, pentru cine nu are timp sa gateasca, guvernante, menajere, gradinari, paza personala si de bunuri si... soferi personali
. Tot peronalul este investigat "la sange", se face o mica ancheta in ceea ce priveste seriozitatea persoanei, si, ce e cel mai important, se testeaza personal de angajatii agentiei inainte de a fi plasat!
Aaa, sa nu uit, daca vreti sa va angajati la agentie sa-mi spuneti, secretara cred ca nu va mai face fatza in curand! De asemenea daca aveti cunostinte care vor sa fie plasate, la fel, sa imi spuneti! Inscrierea in baza de date e gratuita.
Alexutza, ce afaceri, draga mea, ca m-ai facut curioasa!
Laura, sanatate multa Alexei!!! In ce stadiu mai esti cu dosarul?
Eliza, si daca nu vii, tot te pup! Succes la vaccin!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Medeea76 spune:
Sa reluam intrebarea: cine vine sambata la intalnire?
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
alexutza_26 spune:
Medeea- s aiti rapsund la intrebare...e vorba de amenajari interioare grosiere tamplarie, zidarie, pereti falsi, rigips, spoturi, faze din astea de care pana nu de mult se ocupa tatal meu, dar el acum fiind bolnav, ce-a zis contabila...hai sa dea si ea o spaga ca si asa nu o verifica nimeni!!!si uite asa ne-am trezit cu o paguba imensa, impozite neplatite, TVA neplatit de 1 an, somatii peste somatii, si eu fiind de profesie economista am zis pe langa firma sotului, sa ma ocup si sa descurc itele si aici la tata, unde vreau sa zic este varza totul...dar incet voi reusi!!!Cam asta fac eu toata ziulica, contabilitate, programez echipele de muncitori,foi de parcurs, fac fise de post ca vine UE peste noi si tot asa, timp in care mai am si un grasan care ma solicita (mananca de rupeee) si nimeni nu este cu mine sa ma ajute.Dar ne facem noi mari ......
Din pacate nu cred ca voi ajunge nici sambata, dar poate voi trece asa accidental pe acolo sa te vad, sa te cunosc si sa ma pui mai bine in tema cu faza cu bonele (nu de alta, dar cred ca voi avea nevoie in curand!!!)
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
clyo spune:
acum am apucat sa intru si eu.
Vera, la solutia asta m-am gandit si eu, dar nu o pot pune in aplicare.
cand se pune pe plans, plange cu lacrimi de crocodil, ii curg mucii, tremura toata, la acest tablou nu pot rezista, cedez mereu; stiu ca nu e bine dar nu am ce face.
singura nu o pot lasa pentru ca se da jos din pat si vine dupa noi.
ma rog, trecem noi si peste asta (aseara a fost mai bine, in 15 min era adormita).
Medeea, succese maxime va doresc; mie genul asta de afacere mi se pare f riscanta, iti pui obrazul (si nu numai) pentru niste necunoscuti (nu ca ar conta f mult; si rudele / pritenii te pot dezamagi).
de unde luati referinte?
cum ii controlati?
stiu pe cineva care are nevoie de menejera, nu stiu cum sa fac sa va pun in legatura.
la ce ora ar fi sambata intalnirea?
ma intorc la treburile mele.
o zi buna!
godzila spune:
CLYO se pare ca progresati. Daca nu poti aplica chestia asta (la faza cu datul jos singura din pat nu m-am gandit) atunci asigura-te ca are acelasi ritual de culcare (nu conteaza care) si pt. ca ei plang deoarece nu suporta despartirea - li se pare ca e incerta posibilitea ca maine sa va gaseasca iar - ar fi ideal sa faci ceva a.i. sa o asiguri ca nu "dispareti" nicaieri (ex: spune-i ce o sa faceti maine). Bafta multa sa treceti peste asta.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
bolgiumiki spune:
Multumesc fetelor pentru ca v-a placut de Luca si mamicilor cu fetite poate ne cuscrim,cine stie!!
Clyo,Luca al meu doarme adoarme singur.Il pun in patut sau in patul nostru,se mai joaca putin si adoarme.Asa l-am obisnuit de mic si nici nu poate altfel.Daca stau langa el e joaca cu mine si uita ca trebuie sa mai se si culce.Dar esti o norocoaa ca fetita ta face la wc.Al meu nici oala nu o cere.Imi arata dupa ce a facut.
Adel natere usoara si sa ai un bebe sanatos si mancacios.Sa ne tii la curent cu detalii.
Medeea,mult succes in noua afacere!!Te ocupi singura sau te ajuta si sotul?
Ieri nu am dat nici un semn de viata pentru ca am stat toata dupa masa pe net.Cocoselul lui Luca se inrosise in varf si scancea cand facea pipi.Am suspectat o infectie urinara si am tat sa ma documentez.Dar din fericire a trecut pana azi.i-am dat aseara dupa baie cu o crema cu antibiotic si totul e ok acum.Cred ca doara pus manuta murdara ca are obiceiul sa stea pe oala si sa isi maltrateze cucul.O a ii dai si o revista Playboy sa vedem daca ii place.![]()
Zic prezent pentru sambata(ma rog sa fie o zi frumoasa).