Pitici de Ploiesti 2
Raspunsuri - Pagina 13
adel_ivan spune:
Nu v-am uitat dar am avut interdictie de a mai sta in sezut.M-am dus sambata sa nasc si mi-au zis ca mai am,cat... nu se stie.Mircuri ma duc din nou la doctor,sa vedem...
Cred ca-i inutil sa va spun ca mi-e frica ca am 35 ani si vreau sa nasc normal cu anestezie epidurala,dar om vedea...
Numai bine voua si la bebei...
Pentru voi toate
LauraNicole spune:
Sanatate multa , Adel si nastere usoara!Iti tinem pumnii!
.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
Medeea76 spune:
Fetele, cine vine maine (miercuri) la 17 la agentie (cu bebei cu tot)? Hai sa facem lista!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
clyo spune:
Medeea, cam rarutz pe la noi, nu esti exemplu bun ntz, ntz....
intrebare: cum ai facut recrutarile pentru agentie?
io mi-am cautat menajera luni bune, zici ca-s specii rare.
CatXO spune:
Buna fetelor!
Clyo noi pe fete, care au ambele sub 2 ani, le adormim destul de usor. Seara, dupa baita, le-am facut program. Le imbracam in pijamalute, le pupacim, mai mult sotul, ca eu nu sunt prea pupacioasa
, si apoi le dam biberoanele cu laptic si le spunem nani, nani. In general in secunda urmatoare se intorc cu spatele la noi, cea mare la taica-su, cea mica la mine, ca dormim separat si adorm. Rar se intampla sa nu adoarma din prima. La 9.30 sunt zombi amandoua.
Medeea pe mine sa nu ma pui la socoteala ca nu pot sa ajung. In timpul saptamanii mi-e greu sa ajung undeva dupa-amiaza, ca pleaca bona la 5 si nu pot sa ma deplasez in formatie.
Adel_ivan nastere cat mai usoara si un bebe sanatos!
Pupici
clyo spune:
gata, m-am declarat repetenta la acest capitol 
adel_ivan, nastere usoara si bb sanatos!!
Irinusha spune:
Adel, nastere usoara si asa cum ti-o doresti! Bb sanatos si mancacios ... si cuminte evident! Tinem pumnii sa fie totul bine! 
Pupici fetelor si petrecere faina la intalnire! Va invidiez!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
godzila spune:
ADELA, nastere usoara, o sa fie bine sunt sigura.
Mey, mie asa mi-au spus ca au voie copii peste 2 ani dar numai cei care pot sta fara parinti, caci parintii nu au voie. Vad ca la voi e altfel.
MEDEEA eu nu pot veni miercuri caci sunt la cursuri. Poate alta data...ar fi mai simplu sa fie stabilit in we intalnirea sa poata veni si cei care lucreaza.
CLYO, cat despre adormit eu am reusit surprinzator de usor sa o culc singurica. Pana acum o adormeam cu tzatzica si cand am scos-o din program o vreme am adormit-o in brate si apoi am inceput la amiaza sa o culc singura. La inceput a plans dupa mine (a plans mult prima oara) si in zilele urmatoare plangea maxim 30 de secunde. Apoi am facut asta si seara si acum nu mai am nici o problema. Ideea e ca trebuie sa te pregatesti intai pe tine sa faci fata chestiei astea (va fi greu sa o auzi plangand) si apoi trebuie sa pregatesti copilul. Inainte cu un sfert de ora de a o duce in patut ii explici ca o sa doarma singura, ca o iubesti, ce o sa faceti maine...etc. Apoi o pui in pat ii spui "pa mami, acum faci nani" si inchizi usa. Daca plange rau te intorci dupa un timp (depinde de rezistenta ta si de plansul copilului) o pui iar in pat, o mangai si iar pleci. A doua oara daca mai plange dublezi timpul pana sa te duci la ea si tot asa (ex: daca prima oara te duci la 1 min, a doaua oara stai 2 a treia 4 si tot asa)- asta se numeste "plans controlat". E fff important sa fi tu hotarata. Daca te-ai hotarat sa faci asta, gandeste-te bine ce implica pt. ca daca renunti in mijlocul ei, va fi mai greu sa o inveti sa doarma singura chiar si cu alta metoda. Din ce spui tu e f adaptabila si tu ai facut fata cu brio la invatatul cu olita.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
LauraNicole spune:
Mey , eu as veni maine dar sa vedem cum se prezinta Alexa ca azi mi-a cam facut febra si se vaita de dureri de cap de ieri .
.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
alexutza_26 spune:
Fetele - buna dimineata si o
de la noi!
Adela -nastere usoara si bebe sanatos si te asteptam cu vesti!!!
Medeea - nici eu nu ajung la intalnire din motive de stat acasa si avut grija de afacerile familiei!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!