pozitii "nedureroase"??
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
poate sa te doara din cauza himenului , in cazul asta te duci la doctor si ti- taie el.
Poate sa te doara pt. ca nu esti lubrifiata , pt. ca pozitia este prea profunda , penisul lui prea mare , miscarile prea brutale.
Incearca pozitii care nu presupun o penetrare profunda si vezi cum merge.
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by XIO
poate sa te doara din cauza himenului , in cazul asta te duci la doctor si ti- taie el.
Si mie mi-a zis medicul ca am himen elastic, si pentru asta nu mi l-a taiat. Se adapteaza el, ca doar de aia se numeste "elastic"... trebuie doar putin exercitiu, si multa rabdare si dragoste...
XIO spune:
Da , se poate si cu el asa pt. ca inevitabil se va rupe , dar daca doare atat de tare poate sa faca el o incizie cu bisturiul.
goanga23 spune:
kale,
amica de care iti spuneam a avut problemele respective pe termen mai lung si incercase cam tot ce se putea incerca..asa ca asculta sfaturile fetelor si daca nu merge si nu merge atunci fugi din nou la ginecolog...pana la urma a face dragoste insemana placere nu chin.
Cred ca e ceva serios si ar trebui tratat ca atare deoarece este posibil sa dezvolti cine stie ce aversiune fata de actul sexual si alte chestii de genul asta.
Sanatate si numai bine
Andreea
I am a dreamer...
kale spune:
mi-a recomandat gel intim si sa fiu fr relaxata.sunt foarte relaxata de fiecare data si foarte lubrifiata(cred ca asa se zice) si degeaba ,doare de parca ar fii carne vie acolo.
kale spune:
prietenul meu are 20 de ani,si la el e prima experienta,DAR este foarte atent,iar preludiul dureaza cam 30,40 de minute.....ne chinuim asa de o luna
...am cam inceput sa ma resemnez si sa 'coabitez' cu durerea
kale spune:
quote:nici nu poate fii vorba de pozitie profunda...pt ca intra doar 4 5 cm(scuza-mi vorbirea).
Originally posted by XIO
Poate sa te doara pt. ca nu esti lubrifiata , pt. ca pozitia este prea profunda , penisul lui prea mare , miscarile prea brutale.
Incearca pozitii care nu presupun o penetrare profunda si vezi cum merge.
canuta-om-sucit spune:
Pai scuza-ma,parerea mea e ca nici nu ai cum sa fi dezvirginata, atat timp cat el a bagat numai varful. Adica se poate, dar mult mai greu. Penetrearea trebuie sa fie profunda.
Oricum asculta sfatul fetelor cu perna, cu lubrifierea, preludiu lung si bun, pozitia genunchilor sa fie spre umeri in pozitia clasica, nu miscari bruste, pozitii comode pentru voi amandoi, ajuta-l daca nu nimereste... si nu uita cel mai important lucru, PREZERVATIVUL.
Daca esti virgina, nu inseamna ca nu poti ramane insarcinata de la primul contact sexual, sau esti protejata de boli.
Aura si samburelu' Dimitrie
tati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
Ramonika spune:
nu trebuie sa iti recomande cineva vreo pozitie care sa nu fie dureroasa, ci voi singuri trebuie sa incercati mai multe pozitii si sa vezi in care nu te doare
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
RAMONELLA spune:
Kale nu folosi gel intim.Gelul intim nu e facut pentru interior.Sunt lubrifiante speciale,Durex,in farmacii sau supermarketuri.
Mult noroc.Sti tu cum e zicala aia"Pofta vine mancand"
.
Totul va fi bine.
in asteptarea gemenilor 

http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png