pozitii "nedureroase"??
am 20 de ani si cam de 1 luna mi-am inceput viata sexuala....insotita de dureri intense.am fost la ginecolog si mi-a spus ca am himenul elastic.ce inseamna asta?ca voi avea dureri mereu?va rog din suflet daca stiti spuneti-mi daca exista pozitii mai putin dureroase.va pup
Raspunsuri
goanga23 spune:
kale...nu prea ma pricep ce sfaturi sa-ti dau referitoare la problema ta...dar pot sa-ti spun ca o amica de-a mea cu o problema asemanatore a fost complet "deflorata" de ....doctor(a)...deci , datorita durerilor , a apelat la medic pentru a-i rezolava problema...dupa ,am inteles ca totul a fost super
Dar , daca tot ai fost la medic, el/ea ce ti-a recomandat??...sau doar ti-a spus ca ai himenul elastic si apoi te-a trimis acasa???
I am a dreamer...
mama_lui_alex spune:
Ma voi stradui sa nu "ma dau in barci"..caci iti dai seama ca ma amuza intrebarea..scuza-ma, dar nu ma pot abtine...
..."cam de 1 luna mi-am inceput viata sexuala....insotita de dureri intense."...spune-i domnului sa treaca mai des pe aici pe forum sa citeasca cum e cu stimularea, cu lugu-lugu...rabdare si tutun...din partea lui
e cam devreme sa vorbesti de placeri...mai stai un pic...pana iti intri in mana...sa vezi cum va fi dupa ce vei face si un bebe..
Daca medicul te-a trimis acasa..atunci nu-i cazul sa te ingrijorezi..a fost delicat si te-a trimis acasa sa "exersati"...
Pupici mici...si...spor la treaba...
RAMONELLA spune:
Haideti sa no luam in ras pe saraca fata.
In primul rand cati ani are prietenul tau???El e la prima experienta sexuala ca si tine???Inainte ati avut preludiu?Pentru ca conteaza foarte mult.
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png
clayhanger spune:
Poti incerca sa-ti pui o perna sub spate, in regiunea lombara... in pozitia clasica... asta daca n-ati incercat pana acum.
Ana-Maria
Porumbita spune:
hai mai "mama lui alex" si ce sa faca sa astepte pana la primul copil sa nu o mai doara sau sa simta placere? si daca face copilul peste 10 ani?
kale tr sa vb cu partenerul tau (el tr sa aiba multa rabdare):
1. preludiul chiar tr sa iti placa, sa te ajute sa te relaxezi/lubrefiezi...
2. pt o per poti folosi un lubrefiant luat de la farmacie;
3. schimba ginecologul (nu de alta dar putea sa iti dea o crema locala care te-ar fi ajutat in momentele respective, tr sa stea de vorba cu tine si sa iti mai explice una alta nu sa te trimita direct acasa ca o sa treaca...
3. dc doare schimba pozitia
Porumbita spune:
inca ceva..
daca doare cand el incerca pentrarea probabil nici tu nu esti prea relaxata (deja te gandesti ca o sa te doara) si nici local nu esti "pregatita" ; foloseste lubrefiant sau crema de care iti ziceam (reteta tr sa o iei de la medicul ginecolog)
daca doare cumva in interior tr neaparat schimbata pozitia (nu stiu cum sa explic, tine de pozitionarea uterului)
daca orice faci durerea persista fa niste investigatii mai amanuntite... poate e de la vreo problema de sanatate...
mama_lui_alex spune:
Porumbita...nu mai..dupa un bb..o sa fie si mai si...
acum on topic...da intr-adevar e bine de folosit lubrifiantul...
Dar de ce sa-i spunem chiar toate "trucurile"...unde erati acum 10-12 ani???..ca pe mine nu m-a "sfatuit" nimeni..:)
Dar unde a disparut KALE?! Am speriat-o...noi "gaini batrane"..(care facem ciorba buna??!!)??!!
AH..tot ON TOPIC - un pahar bun de vin rosu (merg chiar si 2 pahare)...fac minuni...!!!!
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by mama_lui_alex
Tot eu!!!
Cu durere..fara durere..PROTEJATI-VA!!!!!!!!!!!!
CORECT!!!!!!
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png