***LA REDOUTE (2)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si Mastercard si Visa si in lei si in valuta . Spor la cumparaturi! Si sa revii sa ne arati ce ti-ai luat si cum au fost (calitate, masuri etc).

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by claujro

Si Mastercard si Visa si in lei si in valuta . Spor la cumparaturi! Si sa revii sa ne arati ce ti-ai luat si cum au fost (calitate, masuri etc).

Claudia

Multumesc mult, cred ca pe luni-marti ma incumet si eu sa lansez o comanda, trebuie sa alimentam cardul, pentru ca am umplut deja cosul.

Roxana

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Fetelor, fetelor! Ce ma mai supar si eu cu marimile astora de pe laredoute! Ce mi-o fi intrat mie microbul cumparaturilor pe net in suflet!? In cazul meu a fost asa: m-am masurat dupa indicatiile de pe situl lor, mi-am comandat doua fuste, un palton si doua maieuri; la fuste e bai mare in sensul ca una e mai mare cu 2 numere si alta numai cu unul, in conditiile in care pe ambele scrie ca sunt marimea 40. In schimb la palton e marimea 40 si imi vie fix iar la maieuri, iar marimea 38/40 imi vin perfect. Asa ca nici eu nu stiu ce sa mai zic, imi mai incerc norocul o data cu comanda care este in curs. Oricum, nu e prea avantajos sa cumpar de la ei daca o tot dau in bara cu marimile. Zicea o fata care sta in Franta (unde am locuit si eu un an) ca merita se mergi in magazinele lor sa probezi si apoi sa comanzi pe net ca sunt mai ieftine acolo. Asa mai merge, cred, dar varianta asta noua nu ne e accesibila deloc.
Oricum, am emotii in ceea ce priveste coletul care va veni in curand.

Va pup si va doresc bafta si sa va vina hainutele bine!

Mergi la inceput

Tonia Antonia, nu te gandesti sa le returnezi si sa iei o masura mai mica?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Claudia, deocamdata pe fusta cea mare rau am facut-o cadou iar pe cea moderat de mare am dat-o azi la modificat. Pentru comanda in curs, daca nu imi vin bine o sa iau in calcul si returul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

N-am reusit sa ma abtin si am facut si a treia comanda,tocmai am validat-o adineauri.

Eu ma intreb daca reducerile astea dureaza numai pana pe 10 februarie (cum zicea cineva pe-aici,parca),sau sunt cam tot timpul.Stiu ca acum a aparut pe site noua colectie,de primavara-vara 2007,dar din ce am mai citit pe ici pe colo parca asa am inteles : ca LaRedoute e un site cu reduceri permanente.Bat campii,cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Tonia, la bluze/tricouri porti 40 si ti-au venit bine 38/40(ca n-am inteles)? Eu port 42 si am comandat 42/44... Am emotii ca am comandat multe bluze...

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by nume

Tonia, la bluze/tricouri porti 40 si ti-au venit bine 38/40(ca n-am inteles)? Eu port 42 si am comandat 42/44... Am emotii ca am comandat multe bluze...

nume

Eu cred ca e OK.Parca ziceai ca nu porti haine mulate.
Oricum depinde mult si de model.Aceeasi marime dar modele diferite pica altfel datorita modelului,croielii.

Care va sa zica am cam imbracat copilul pt primavara-vara.Am luat o gramada de lucruri pt el si abia astept urmatorul sezon de reduceri.M-am indragostit pur si simplu de modul asta de a face cumparaturi.

Asa ca revin si eu cu o intrebare care nu-mi da pace : mai stiti si alte site-uri asemanatoare cu LaRedoute,care sa livreze si in RO?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io am mai lansat acum o comanda...nu ptr mine...si gata ma opresc nitel ca am deja 4 pe drum..o sa zica astia ca m-am tacanit

Apropo de modele si marimi, o sa devina utila listutza de la inceput, ptr ca ne putem da seama de masuri/model. Adica putem vb intre noi. De aceea am si trecut numele fiecareia la sfarsit..sa nu mai stam sa cautam in sapte cine si-a comandat/ce si-a comandat.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Cand vor veni si cred ca vor ajunge coletele cam in aceeasi perioada, vom umple paginile cu linkuri la produse. De-abia astept!!!!!!!!!!
Edit: Am vb acum la banca cu o prietena si mi-a spus ca mai am in card 19 euro. Deci mi-au restituit banii pe balerinii aia pe care initial m-au lasat sa-i comand si a doua zi mi-a aparut ca fiind disponibili peste 2 saptamani si pe care i-am anulat pentru a putea merge comanda mai departe. Bey, sunt corecti!

Claudia

Mergi la inceput