***LA REDOUTE (2)***
Raspunsuri - Pagina 4
Tonia Antonia spune:
Hai sa vedem cum e cu returul asta ca si pe mine ma intereseaza, in caz ca iar am dat-o in bara cu marimile.
claujro spune:
Poate incercam sa facem si o corespondenta intre marimi, ale noastre cu ale lor! Of!!! Cred ca si eu am patit cam la fel. Am comandat 42-44, asta insemana 46-48?
Claudia
aissa spune:
Hai ca mi-ati dat vesti bune ca eu am comandat pentru mine 50 si ma temeam ca imi vor fi mici.
Am primit acum un mail (ala de la Nike nici la mine nu a venit) cu o oferta valabila 3 saptamani incepand de azi. Practic daca bag acel cod cica imi reduc 15 euro din toata comanda, livrarea e gratuita la 3 produse si primesc cadou un set de 4...gentute, sacose, portofel.... nu imi dau seama exact ce sunt. 28789 e codul pentru oferta asta, dar eu as vrea intai sa primesc primul colet (poate vine in 3 saptamani) ca sa nu mai comand aiurea masurile.
madau spune:
Claudia cred ca ar fi o idee buna sa incercam sa gasim o corespondenta intre marimile lor si ale noastre, numai ca daca te masori exact cum zic ei si comanzi in consecinta in mod normal al trebui sa fie ok. Dar uite ca s-au intamplat si accidente. Plus ca nici in oras nu corespund toate marimile, depinde si de producator...etc.
Incerc totusi cu ce mi-am comandat eu. Pantalonii - eu port 40, dupa masurile lor am iesit cam la limita max a lui 40 si am luat 38/40. Vin excelent. La tricouri nu m-am masurat, stiu ca port 38/40, am luat asa si vin super. La pantofi ne-am edificat deja cred, e cu o marime mai mare..eu port 37, m-am masurat si m-am incadrat la 38, vin bine.
Of, sper sa vina bine...io am incercat sa iau cat un articol din fiecare sa vad masurile, apoi ma incumet si la ceva mai scump. Cred ca asta e cea mai buna varianta.
Pup redoutistele...sa aveti o zi minunata
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Multumesc, madau! Mi-am facut o idee... Acum sa vedem cum o fi si la mine.
Am aplicat codul aissei la cosul meu de cumparaturi si uitati: Vous avez saisi l'offre :28789
L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client. Deci, nu merge.
Claudia
madau spune:
Claudia nu merge ptr ca i-a fost trimis ei personal, v-am zis ca si eu am primit asemenea coduri, sunt inregistrate pe numele utilizatorului si nu pot fi folosite de pe alt cont.
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
pitzinuca spune:
quote:
Originally posted by claujro
Nu ma supar absolut deloc ! Doar de la voi am aflat de site, de coduri, de produse etc si pt asta nu v-am multumit.
Stiu ca am mai scris... mooooor de nerabdare sa vad pe ce am dat atatia bani! Stiind preturile de aici nici nu-mi mai vine sa ma duc la Unirea, la Mall sau mai stiu unde prin oras sa ma uit de haine. Si eu am mare nevoie pt ca dupa sarcini am ramas cu multe kg in plus si nu ma mai incape nimic de dinainte de bebei (cand aveam 52-54 kg ). Cat am sta pe acasa nu am avut nevoie de mare lucru dar in septembrie incep munca si imi trebuie o multime de lucruri.
fetele, am lansat si eu comanda si vreau si eu sa va multumesc pentru pont
claudia, nici mie nu imi vine sa ma mai duc prin magazine, e mult mai comod asa si sunt si lucruri mai faine, nu stai sa te uiti, sa probezi, aglomeratie, copchilu trage de tine; singurul lips este cafea cu prietena de dupa, cu doldora de sacose la picioare intr-o cafenea.
(dar poate ne-om intalni noi redustistele la o cafea dupa cumparaturi...)
acum sa va spun si eu:
1. deci se poate plati si cu visa electron
2. eu aveam tot salariul pe card si mi-au luat cat a trebui nici un leut in plus, la un curs de cca 3.3 roni.
intrebare:
la voi cat a stat comanda in stadiul de "preparation"? ca nu mai am rabdare!!!!
va pupic, un week-end placut!
b
madau spune:
pitzinuca comanda ramane la "en preparation" si dupa ce vine , cel putin la mine asa apare si acum. Insa din ce am vazut..cam in 2 sapt e la posta. Doamne ajuta!
P.S. Buna ideea cu "redoutistele" la cafea..mai ales ca acuma vine caldura...
claujro spune:
Parca si ne vad...toate imbracate La redoute din cap pana in picioare, biensur!
Claudia
roserb spune:
Buna fetelor!
Suna foarte tentant ce ati achizitionat voi de La Redoutte.
Am si eu o intrebare, daca sunteti dragute sa ma luminati : plata se poate face numai cu Mastercard sau merge si Visa? Cardurile trebuie sa fie neaparat in valuta sau e posibil si cu cele in lei?
Multumesc si spor la shopping !
Roxana
POZE CU PITICII