***LA REDOUTE (2)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Nu stiu daca am scris joi sau vineri ca am primit si eu un mail,Aissa(ai vazut daca ai barbat vorbitor de franceza???) l-a tradus ca eu sunt..20E reducere si tansport gratuit.Acu' sa vad cand mai am bani sa cumpar ceva...si ce,ca in 3 saptamni expira 'oferta'.
M-am uitat in link-urile date de voi,frumoase hainute ...dar eu niciodata nu am timp suficient sa caut cu orele.offff
madau,tu parca spunei ceva de niste balerini de fetita mari,adica nr.23?ca poate ii iau eu ptr.Mariuca,depinde cat costa
Eu cu marimile alea nu inteleg..vad ca unele va vin,altele mici,altele mari..deci mi-e cam frica sa comand de imbracat ptr.mine,desi unele din rochitele alea sunt superbe.eu aici port 36,maxim 38...poate risc.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

A primit cineva vreo comanda facuta pe 6-7 februarie? Intreb ca sunt foarte nerabdatoare...

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by nume

A primit cineva vreo comanda facuta pe 6-7 februarie? Intreb ca sunt foarte nerabdatoare...

nume

Da. Facuta pe 6 si primit avizul de sambata, am ridicat-o azi. Mergi la posta si intreaba...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Andreap eu am de vanzare balerinii Mirunei..nr 23. Au costat 9.90 euro. Daca vrei iti pot trimite si poze sa-i vezi live, ti-i si masor ca sa fii sigura daca ii vin.

Gata, ma apuc de listuta si apoi vreau sa ma scormonesc nitel printre hainute

Lorenza spune-mi te rog cum e camasuta asta: http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324095188&DocumentID=207607? Ma refer la marime, eu port 38/40, ce ma sfatuiesti sa iau 38 sau 40? Nu-s foarte dotata la capitolul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=6" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by nume

nume

Si eu am primit de vineri comanda facuta pe 6 februarie.Acum deja o astept pe cea facuta pe data de 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

CAPITOL NOU

Am introdus si "mica publicitate"...daca mai aveti ceva de vandut/cumparat..va astept

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=6" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Gata, mi-a ajuns si mie in sfarsit coletul. Punct ochit, punct lovit, masurile sunt potrivite, materialele sunt bune, hainutele sunt bine lucrate, chiar daca asta e in Bangladesh

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324106085&documentid=201206&categoryid=22912023&single=&hasNext=1&hasPrev=1
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324071666&documentid=201206&categoryid=22898600&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Mergi la inceput