***LA REDOUTE (2)***
Raspunsuri - Pagina 29

madau spune:
Gata am reusit sa ajung si eu la zi cu tot..greu tare...acu trebuie sa ma apuc sa fac si listuta ca trebuie sa schimbam subiectul, sper sa am timp.
Claudia o rugaminte am..fusta aia care spuneai ca e pe elastic (e si rochita la fel) pe aia am pus si eu ochii, trebuie sa iau o masura mai mica decat port? Tu ti-ai comandat in functie de marimile recomandate de ei pe site?
Foarte frumoase articolele, si ale LORENZEI la fel...sa le stapaniti sanatoase fetelor!
Ma apuc de listuta, o sa pun si o "mica publicitate" cu ce avem de vandut.Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

claujro spune:
Intrebare: Stie cineva cum pot da produsele inapoi?
Stiu ca le pun in ambalajul original, intr-o cutie si le livrez catre Franta...
Care e adresa? Primesc banii inapoi? Comand o masura portivita? Sau pot alege altceva in aceeasi bani?
Ajutoooor!
Edit: madau pune un link cu fusta si rochia ca nu stiu despre ce e vb..., te rog!
Claudia

madau spune:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324103531&DocumentID=201206
Asta eMadau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

claujro spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Claudia,eu am ramas cu o nelamurire vis-a-vis de codul ala 38504,care la mine n-a mers.Cand ai aplicat codul ala ai avut reducere de 50% la ce?La pretul integral al articolelor alese sau la pretul deja redus?De exemplu : sa zicem ca era o bluza care costa 20 euro si avea reducere 75%,deci o puteai lua cu 5 euro.Dupa ce introduceai codul ala 38504 cat costa bluza?10 euro sau 2,5?
Exemplu: Parka asta http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324073920&DocumentID=359506
costa 60 de euro, e redusa 65% si la masura 44 cat am comandat eu era 21 euro. Aplicand codul am cumparat-o cu 10, 50 euro. Asa am facut la aproape toate. Cel putin in a doua comanda, ca in prima nu m-am prins si am mai comandat si produse carora nu li se aplica codul ala, ma rog , nu imi pare rau...
Claudia

claujro spune:
madau, rochia e 44 si vine f bine si fusta e 42 si e larga un pic . Eu port 42 -44 in mod normal. Nu m-am masurat. Dar iti recomand sa le iei, merita. Materialul e bun si culorile sunt f frumoase. Grenaul ala e mai inchis decat in poza.
Claudia

madau spune:
Of, deci e la noroc sa inteleg. Io port 38/40 in mod normal..mai repede 40 acum dupa ce am nascut, la masurile lor la fel ma incadrez la 40. Sper sa vina bine.
S-a trezit fata si io n-am apucat sa fac nimic la lista, dar promit ca nu raman codasaMadau si
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=6" target="_blank"> aici ne puteti vota - concurs2006a

claujro spune:
Imi dau si eu cu parerea, listuta aia nu prea mai are rost, se vor inmulti produsele comandate de nu vor mai incapea pe o pagina.
Madau, ia rochia 40 si fusta 38, zic si io...
Claudia

madau spune:
Claudia ai si tu dreptate, dar io zic ca e mai usor asa, sa vedem care/cum/ce a comandat. Ca sa stim pe cine sa stresam. Io o mai fac si in continuare, daca majoritatea decide ca nu mai e cazul, renuntam la ea.
Madau si
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=6" target="_blank"> aici ne puteti vota - concurs2006a

Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by Jasmine
Claudia,eu am ramas cu o nelamurire vis-a-vis de codul ala 38504,care la mine n-a mers.Cand ai aplicat codul ala ai avut reducere de 50% la ce?La pretul integral al articolelor alese sau la pretul deja redus?De exemplu : sa zicem ca era o bluza care costa 20 euro si avea reducere 75%,deci o puteai lua cu 5 euro.Dupa ce introduceai codul ala 38504 cat costa bluza?10 euro sau 2,5?
Exemplu: Parka asta http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324073920&DocumentID=359506
costa 60 de euro, e redusa 65% si la masura 44 cat am comandat eu era 21 euro. Aplicand codul am cumparat-o cu 10, 50 euro. Asa am facut la aproape toate. Cel putin in a doua comanda, ca in prima nu m-am prins si am mai comandat si produse carora nu li se aplica codul ala, ma rog , nu imi pare rau...
Claudia
Super!Abia acum ma oftic ca la mine n-a mers codul ala

Adresa lor e scrisa pe hartiile care vin in colet,e ceva cu Rue de la Martinoire...
Eu am primit in ultimul colet acelasi cod 10111 care n-a functionat data trecuta.
Dar am codul ala primit pe mail si abia astept sa-l folosesc.

claujro spune:
[/quote]
Super!Abia acum ma oftic ca la mine n-a mers codul ala .Inteleg ca ai introdus codul 38504 o singura data,dupa ce ai terminat de pus in cos,nu-i asa?Si ti-au scazut la jumate preturile tuturor articolelor pe care le aveai in cos?
[/quote]
Da, l-am trecut la sfarsit si s-a aplicat reducerea tuturor produselor dar numai de la BOUTIQUE DISCOUNT (varianta de atunci, o stiti). S-ar putea sa mearga si acum la discounturile de toaman-iarna, incearca. Imi amintesc ca tot scriam la capitolul precedent de codul asta, banuiam ca toata lumea il foloseste, era trecut chiar pe pagina lor, aia cu sunetul de sirena....
Claudia