***LA REDOUTE (2)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata am reusit sa ajung si eu la zi cu tot..greu tare...acu trebuie sa ma apuc sa fac si listuta ca trebuie sa schimbam subiectul, sper sa am timp.

Claudia o rugaminte am..fusta aia care spuneai ca e pe elastic (e si rochita la fel) pe aia am pus si eu ochii, trebuie sa iau o masura mai mica decat port? Tu ti-ai comandat in functie de marimile recomandate de ei pe site?

Foarte frumoase articolele, si ale LORENZEI la fel...sa le stapaniti sanatoase fetelor!

Ma apuc de listuta, o sa pun si o "mica publicitate" cu ce avem de vandut.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Intrebare: Stie cineva cum pot da produsele inapoi?
Stiu ca le pun in ambalajul original, intr-o cutie si le livrez catre Franta...

Care e adresa? Primesc banii inapoi? Comand o masura portivita? Sau pot alege altceva in aceeasi bani?

Ajutoooor!

Edit: madau pune un link cu fusta si rochia ca nu stiu despre ce e vb..., te rog!
Claudia

Mergi la inceput

http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324103531&DocumentID=201206
Asta e

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

Claudia,eu am ramas cu o nelamurire vis-a-vis de codul ala 38504,care la mine n-a mers.Cand ai aplicat codul ala ai avut reducere de 50% la ce?La pretul integral al articolelor alese sau la pretul deja redus?De exemplu : sa zicem ca era o bluza care costa 20 euro si avea reducere 75%,deci o puteai lua cu 5 euro.Dupa ce introduceai codul ala 38504 cat costa bluza?10 euro sau 2,5?

Exemplu: Parka asta http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324073920&DocumentID=359506
costa 60 de euro, e redusa 65% si la masura 44 cat am comandat eu era 21 euro. Aplicand codul am cumparat-o cu 10, 50 euro. Asa am facut la aproape toate. Cel putin in a doua comanda, ca in prima nu m-am prins si am mai comandat si produse carora nu li se aplica codul ala, ma rog , nu imi pare rau...

Claudia

Mergi la inceput

madau, rochia e 44 si vine f bine si fusta e 42 si e larga un pic . Eu port 42 -44 in mod normal. Nu m-am masurat. Dar iti recomand sa le iei, merita. Materialul e bun si culorile sunt f frumoase. Grenaul ala e mai inchis decat in poza.

Claudia

Mergi la inceput

Of, deci e la noroc sa inteleg. Io port 38/40 in mod normal..mai repede 40 acum dupa ce am nascut, la masurile lor la fel ma incadrez la 40. Sper sa vina bine.

S-a trezit fata si io n-am apucat sa fac nimic la lista, dar promit ca nu raman codasa

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=6" target="_blank"> aici ne puteti vota - concurs2006a

Mergi la inceput

Imi dau si eu cu parerea, listuta aia nu prea mai are rost, se vor inmulti produsele comandate de nu vor mai incapea pe o pagina.
Madau, ia rochia 40 si fusta 38, zic si io...
Claudia

Mergi la inceput

Claudia ai si tu dreptate, dar io zic ca e mai usor asa, sa vedem care/cum/ce a comandat. Ca sa stim pe cine sa stresam. Io o mai fac si in continuare, daca majoritatea decide ca nu mai e cazul, renuntam la ea.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=6" target="_blank"> aici ne puteti vota - concurs2006a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by Jasmine

Claudia,eu am ramas cu o nelamurire vis-a-vis de codul ala 38504,care la mine n-a mers.Cand ai aplicat codul ala ai avut reducere de 50% la ce?La pretul integral al articolelor alese sau la pretul deja redus?De exemplu : sa zicem ca era o bluza care costa 20 euro si avea reducere 75%,deci o puteai lua cu 5 euro.Dupa ce introduceai codul ala 38504 cat costa bluza?10 euro sau 2,5?

Exemplu: Parka asta http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324073920&DocumentID=359506
costa 60 de euro, e redusa 65% si la masura 44 cat am comandat eu era 21 euro. Aplicand codul am cumparat-o cu 10, 50 euro. Asa am facut la aproape toate. Cel putin in a doua comanda, ca in prima nu m-am prins si am mai comandat si produse carora nu li se aplica codul ala, ma rog , nu imi pare rau...

Claudia

Super!Abia acum ma oftic ca la mine n-a mers codul ala .Inteleg ca ai introdus codul 38504 o singura data,dupa ce ai terminat de pus in cos,nu-i asa?Si ti-au scazut la jumate preturile tuturor articolelor pe care le aveai in cos?

Adresa lor e scrisa pe hartiile care vin in colet,e ceva cu Rue de la Martinoire...

Eu am primit in ultimul colet acelasi cod 10111 care n-a functionat data trecuta.

Dar am codul ala primit pe mail si abia astept sa-l folosesc.

Mergi la inceput

[/quote]

Super!Abia acum ma oftic ca la mine n-a mers codul ala .Inteleg ca ai introdus codul 38504 o singura data,dupa ce ai terminat de pus in cos,nu-i asa?Si ti-au scazut la jumate preturile tuturor articolelor pe care le aveai in cos?

[/quote]

Da, l-am trecut la sfarsit si s-a aplicat reducerea tuturor produselor dar numai de la BOUTIQUE DISCOUNT (varianta de atunci, o stiti). S-ar putea sa mearga si acum la discounturile de toaman-iarna, incearca. Imi amintesc ca tot scriam la capitolul precedent de codul asta, banuiam ca toata lumea il foloseste, era trecut chiar pe pagina lor, aia cu sunetul de sirena....

Claudia

Mergi la inceput