***LA REDOUTE (2)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, pe 5.02 prima. Probabil ca era la posta inca de ieri, doar dimineata am primit instiintarea...si azi sa descopar ca mesageria externa nu lucreaza. A doua comanda pe 6.02. Probabil ca le voi lua pe amnadoua (sper!!!!) sa nu mai fac 2 drumuri pana acolo...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Mersi mult, mult Jasmine si Aissa . Ma gandeam ca e ceva in neregula, am fost si am mai depus banuti pe card, cu toate ca erau suficienti, cert este ca am mai facut acum comanda si am primit mailul de confirmare.
Nu-mi ramane decat sa astept, cu multa nerabdare, ca prea le-am dat tarcoale si prea sunt tentante. Mai sunt o gramada dragute si bune ca pret in catalog dar vad ca nu sunt disponibile. Oricum, noi suntem in zona .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bey deci a mea din 7 sper sa vina luni-marti-miercuri. La noi la posta sigur nu se uita alea daca n-am aviz si e o coada... asa ca sper sa nu faca figuri postasul.
Sunt atat de dusa incat am vazut azi, din nou, produsele pentru fetite si am ochit o geaca matlasata dar cum nu cred ca mai e cazul sa iau pentru iarna asta dar nici n-as scapa-o ca e prea super ieftina...ma gandesc acum cam cat o creste fata mea intr-un an sa i-o iau pentru iarna viitoare. Iar am umplut cosul, dar promit ca nu dau comanda a 3-a pana nu primesc macar una din cele deja lansate. Si asa acum e cardul gol dar am "amanetat" deja prima de martisor..
Sa va zic faza, la comanda a 2-a n-am vrut sa-i mai zic sotului ca..deh ce atatea sa stie el. Si cum nu reuseam sa dau comanda si le-am scris astora, primesc mailul de la ei si vede domnul meu cand citeam. Sub raspunsul lor (ca desigur e o eroare si sa mai incerc) vede si ce scrisesem eu. Si normal ca s-a prins ca scria clar acolo ca de 3 ore incerc sa dau comanda, faza dura e ca ma intreba de unde am copiat intrebarea, nu ma credea ca eu am scos-o din capul meu. Vorba unei prietene, uite cum ne aducem aminte franceza acum. E educativ shoppingul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ha,ha,Aissa!Exact asta ma preocupa si pe mine : sa iau o geaca pt iarna viitoare.Nu prea stiu ce marime sa aleg pt ca nu stiu cat o sa creasca.Da' n-am liniste de cateva zile din cauza asta .Prea sunt tentante preturile!

Ma enerveaza rau de tot faptul ca produsele din catalogul nou nu sunt disponibile.Si nici macar nu scrie cand vor fi disponibile,sa-mi fac si eu niste socoteli.Te pomenesti ca pierd marea reducere de 20 euro din cauza asta!

Claudia,sa ne scrii si noua please cand vin baschetii aia pt copii,sunt tare curioasa cum li se potrivesc piticilor tai.Tu ai masurat talpa si ai comandat baschetii dupa tabelul lor de marimi,nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Claudia,sa ne scrii si noua please cand vin baschetii aia pt copii,sunt tare curioasa cum li se potrivesc piticilor tai.Tu ai masurat talpa si ai comandat baschetii dupa tabelul lor de marimi,nu-i asa?

Nu! In febra cumparaturilor ce ma cuprinsese atunci nici nu m-am mai gandit la asta... Am comandat 1 nr mai mare pt Mara si nr lui Matei (cat poarta el acum, am obs ca nu ii mai creste piciorul atat de repede, plus ca nu aveau mai mare de 27). Apoi i-am masurat si am vazut ca am nimerit masurile, ba chiar Marei daca i-as fi luat 23 cred ca ii erau buni... Acum astept sa vina.. sa va spun ce si cum.

Apropo de masuri, am citit aici pe subiectul nostru cele mai contradictorii pareri...m-ati bagat de tot in ceata...

Edit: baschetii i-am comandat pe 9.02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor de unde luati codurile acelea cu cadoru gen genti,patura,portmoneu etc?

Sa ma uit si eu poate mai gasesc una alta cu franceza mea de balta...Oricum de intel si de citit stiu,de scris e al naibii de greu.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Fetelor de unde luati codurile acelea cu cadoru gen genti,patura,portmoneu etc?

Sa ma uit si eu poate mai gasesc una alta cu franceza mea de balta...Oricum de intel si de citit stiu,de scris e al naibii de greu.

Monikka

cred ca de pe www.ma-reduc.fr

Mergi la inceput

Ok .Ma duc sa caut!
Merci beaucoup Jasmine.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

am deschis coletul...

Am primit asa:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324114291&documentid=207607&categoryid=22939194&single=&hasNext=1&hasPrev=1
calitate ok raportat la pret, marimea 38/40 mi-a venit bine

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104010&documentid=201206&categoryid=22939194&single=&hasNext=1&hasPrev=1
calitate ok, dar cea bleu e de fapt un albastru nu prea inacantator; am comandat 38/40 si sunt ok, desi largi dar cred ca asta e modelul

http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=22939415&productid=324110345&documentid=201206
sunt ok, arata exact cei de la Etam, ma refer la calitate

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324105081&documentid=201206&categoryid=22904764&single=&hasNext=1&hasPrev=1
bestial, eu l-am comandat pe ecru; lucrat exceptional, material foarte bun; am comandat 38 dar mi-ar fi venit si 36

pentru bebe deja au fost puse linkuri: salopete, pantaloni si un hanorac; calitate ok raportat la pret, nici mai bune nici mai rele decat H&M; merita cumparate...

in colet am primit un cod de reducere dar nu semnificativ; am lansat a 3-a comanda in seara asta.

Mergi la inceput

Sunt foarte dragute.Cum ai facut ?Porti 38 si ai comandat 38?Eu inca astept al doilea pachet ,la primul nu am nimerit masurile dupa tabelul lor.

Sa le porti sanatoasa ,asteptam urmatoarele...

Monikka

Mergi la inceput