***LA REDOUTE (2)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

buna,

E prima data cand va scriu, desi va citesc inca de cand ati postat subiectul Laredoute.
Comenzile mele sunt din 5.02 si 9.02; pentru prima am primit azi dimineata hartia de la posta; maine o sa ridic coletul si o sa postez si eu link-urile daca am vreme...ceva pijamale pentru mine , c-am vrut sa verific marimile si cateva hainutze de bebe ca sa vad calitatea lor...desi am feedback-uri bune de la voi despre produsele Laredoute, vreau sa ma conving si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Neata, fetelor!

Sa purtati sanatoase hainutele (si voi si bebelacii si sotii) ca tare frumoase sunt!
De abia astept sa-mi vina si mie coletul, desi am aproape numai haine pentru piti mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ah, deci trebuie sa apara si comanda mea din 7, nu? Abia astept zau. Tare sunt curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

In sfarsit...mi-am facut si eu comanda. Nu prea multe pentru ca mi-e cam teama cu masurile. Ideea e ca initial mi-au spus ca-mi refuza cardul, am repetat comanda, acelasi lucru. Cand am intrat din nou ...minune, la suivi ... scria ca mi-au acceptat comanda si ca voi vedea mai tarziu produsele achizitionate. Dar nimic. Voi ati primit mail, ceva, de confirmare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Se primeste un mail de confirmare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Mersi mult Tonia. Sper sa-l primesc. Comanda am facut-o ieri, pe la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mi-a venit avizul de la postaaaaaaa. Fug sa iau pachetul (desi pe spatele avizului nu e trecuta si sambata in program...voi vedea).

Edit: Am fost degeaba. Mesageria e inchisa sambata. Ramane pe luni...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata!

Ma duc si eu la cutie poate,poate/
Toata lumea are email cu 20 euro reducere?Eu chiar nu am primit,
Aveti toate,sau numai anumiti clienti?Macar sa nu mai caut de ceasul mortii pe aici ca ma apuca batul!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Monica,nu cred ca mailul ala cu 20 euro reducere vine la toata lumea.Poate iti vine un mail cu sondaj,cine stie?

Lilupep,nu vreau sa te sperii,dar din cate spui tu n-as fi sigura ca ti-a luat comanda.Iti apare cumva textul asta :
"Nous avons bien reçu votre commande du 06.02.2007. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.",fara sa vezi si lista produselor comandate de tine?Daca da,nu e in regula.Asa am patit si eu,asa patise si Aissa.Trebuie sa refaci comanda.

Sau incearca sa te deloghezi,sa te loghezi din nou,sa validezi iar cosul,pana sunt OK toti pasii comenzii si pana primesti acel mail de confirmare.

Claudia,imi pare rau ca n-ai putut sa iei pachetul de la posta.Probabil ca e inchisa mesageria pt colete externe...zic si eu.Stiu sigur ca am luat de mai multe ori sambata colete de la Quelle,trimise deci de la Satu Mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cum a zis si Jasmine, daca nu apar produsele in Suivi de commande nu e luata comanda. Eu primisem si mail de confirmare dar tot nu era inregistrata.
Cat despre reducere eu am primit mail cu 15 euro reducere, taxe livrare gratuite la 3 produse si un set de 4 (geanta, portofel, port-chei...) dar cand am pus in cos apare doar un sac de spate maron cadou (in poza din mailul cu codul sunt clar altele), reducere 15 euro ciu-ciu (hai sa zic ca eu nu comandam din catalogul de primavara), livrare gratuita ciu-ciu (chiar nu pricep de ce). Asa ca am renuntat sa aplic oferta, mai ales ca scria undeva ca daca vreau doar cadoul, setul de genti deci, sa trimit un cec de 5,3 euro. Am preferat atunci sa pun codul 31119 ca si la prima comanda, si sa scap astfel de cei 6 euro.
Clau cand ai dat comanda tu?

Mergi la inceput