***LA REDOUTE (2)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by madau

Per total insa pantalonii lui tati ii sunt super ok, comandati dupa masuratorile lor de pe site 46/48..o sa caut si o pereche de pantaloni de la noi sa va spun daca e vreo diferenta (acum doarme gaza mica si nu pot ajunge la sifonier)

Madau,poti sa masori pantalonii aia sa-mi spui lungimea lor totala,de la betelie pana la tiv?As vrea sa-i comand si eu pt sotul meu dar el e inalt si mereu sunt probleme de genul asta (mai ales la lungimea manecilor la bluze/camasi,pulovere).

Am dat click pe link-urile din lista pusa pe prima pagina si urmatoarele nu mai sunt valabile :

GHETUTE BB - piele intoarsa, talpa flexibila(madau)

JERSEU COPIL - foarte buna calitate (tonia)

SET DE 2 SALOPETE BB (BAIAT) - calitate buna (jasmine)

SET DE 2 SALOPETE BB (BAIAT) - calitate buna (jasmine)

2 PANTALONI BB (BAIAT) - calitate buna (jasmine)

BLUZA CU M.LUNGA BARBATI (ADIDAS) - calitate excelenta(madau)

2 TRICOURI BARBATI - bumbac, aspect ripsat, calitate buna(madau)

BLUZA M. LUNGA BARBATI (SOFT GREY) - bumbac moale, foarte bun(madau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

mada, poate ar fi bine sa faci si o sectiune "pentru casa" eu mi-am comandat patura si huse de pat si covorase de baie. sper sa mai fie valabile linkurile.
eu pe vineri astept sa vina.

daca e par avion inseamna ca 2 saptamani dureaza doar pana le pregatesc, eventual asteapta sa se stranga mai multe spre aceasi destinatie.

pupici,

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Comanda mea a fost pusa la avion pe data de 7.02, deci dupa 5 zile. A ajuns azi pe 16.02.

S-a trezit si Miruna. i-am probat balerinii si enormi, nici la anul nu-i poarta. Trebuia sa-i iau 20..astia-s 23. Daca intereseaza pe cineva...cu mare drag ii cedez...au costat 9.90euro

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Jasmine am masurat..110 cm au pantalonii. Dar vezi ca nu-s cu talie inalta da?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna, fetele...
Intreb si eu: de unde aveti codurile si mai ales se poate vedea undeva cum arata articolul cadou?
eu am in mon offre speciale urmatoarele 2 coduri:
1. 37257
Profitez de -30% sur votre article Prêt à Porter préféré choisi dans les nouvelles collections FEMME, LINGERIE,BEAUTE, ENFANT et HOMME La Redoute Printemps-Eté 2007 !
Mais aussi :
- 25% sur TOUTE votre commande Textile choisie dans les collections FEMME, LINGERIE,BEAUTE, ENFANT, HOMME et LINGE DE MAISON La Redoute Printemps-Eté 2007.
-20% sur TOUS vos articles choisis dans les collections SPORT,LITERIE, MOBILIER et PETIT ELECTROMENAGER La Redoute Printemps-Eté 2007, ainsi que sur TOUTES les pages vertes et TOUS les prix verts La Redoute Printemps-Eté 2007. Mon code offre spéciale 37 257
Offre non cumulable, valable uniquement sur laredoute.fr jusqu'au 27 Février 2007 dans les collections indiquées. Les offres à -30% et -25% ne sont pas ouvertes aux pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges et Prix Mini. L'offre à -20% n'est pas ouverte aux pages rouges, prix rouges et Prix Mini.
2. 37699
Déjà -20% sur TOUTE votre commande passée dans la nouvelle collection AMPM Printemps-Eté 2007. Mon code offre spéciale 37 699
Offre non cumulable, valable uniquement sur laredoute.fr jusqu'au 27 Février 2007 dans la collection AMPM Printemps-Eté 2007.

Madau, daca balerinii Mirunei sunt draguti si merg facuti cadou la o aniversare...si evident, daca vrei sa ii vinzi, ii cumpar eu.
Spor la shopping si week-end placut tuturor

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ar trebui sa ajunga si comanada mea luni (pt ca banuiesc ca sambata si duminica nu lucreaza posta, nu?!). Am facut-o pe 5.02 si urmatoarea pe 6.02. Poate vin impreuna astea 2. A treia (ce mai mica- cu 2 perechi de bascheti si o fusta) pe 9.02.

Si maine ma duc la o petrecere si nu am cu ce sa ma imbrac (ca de obicei ). Mi-ar fi prins bine ceva nou...dar, deh, mai asteptam.

Edit: Mi-am mai umplut cosul cu cate ceva dar serios ca nu mai comand nimic pana nu vin sa vad ce si cum cu masurile... Boala grea cu cumparaturile astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Stie cineva ce inseamna la pantalonii barbatesti "le chinos"?La ce se refera?La material?La croiala?

Vreau si eu sa comand baschetii aia pt copii dar m-am cam speriat de ce a scris Madau despre marimi.

Madau,mersi pt masuratul pantalonilor.

Cin,si eu am aceleasi coduri in "mon offre speciale".

Mergi la inceput

Fetelor o sa incerc sa fac cate o poza la fiecare articol, si pun in locul linkurilor care nu mai sunt active (cele date de mine, of course).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

A venit si la mine coletul comandat pe 03.02!!! Mai tarziu merg la posta dupa el, abia astept!
Revin mai pe seara cu impresii si linkuri.
Pupici!

Editez ca am vazut ca cineva aici se plangea ca sunt taxe aditionale la colet 10% pentru ca ei ne considera inca in afara EU. Daca ati fost atente, pt tarile nonUE exista o "detaxe" adica tax free care reprezinta 15% din totalul comenzii si care se scade din pretul ei. Daca ni s-ar calcula pretul ca si provenind din UE nu am mai beneficia de tax free, deci de 15% reducere dar ne-ar scadea taxa aditionala la 5%.
Calculati si voi si vedeti cum e mai avantajos ca eu ma incurc in cifre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

salutare,
hai ca ma inscriu si eu pe lista ... am primit deja primul pachet si ma gandesc sa mai fac o comanda.
am comandat pentru junior ... am vazut ca sunt deja in lista pantalonii ce i-am luat si eu ... subscriu: sunt foarte multumita.

pentru mine mi-am luat bluza de trening cu fermuar ... super, caut link si va arat + un maieutz sport ok.

ieri am primit pe mail un cod din-asta de reducere ... cica primesc 20euro + transport gratuit daca comand de cel putin 55 euro... banuiesc ca primesc 20 euro ca sa ii folosesc pentru alte produse ...
voi ati primit asa ceva?

inca ceva vreau sa comand pentru sot ceva pantaloni dar sunt in ceata, iau dupa masuratori???

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput