***LA REDOUTE (2)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Se pare ca de data asta au intarziat cu comanda..tocmai am fost la cutie si nimic. Am facut comanda pe 2 febr, dupa calculele mele ar fi trebuit sa ajunga deja. M-as duce maine pana la posta sa intreb de el.

Mai am putina treaba si ma apuc sa modific listuta cu noile linkuri. Trec si cateva coduri..numai ca unele merg folosite doar o singura data si gata...atentie!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

mai..tocmai m-a 'dezumflat' Aissa rau de tot:comadasem niste sutiene.Aici imi iau 75C;conforma tabelului lor,eu una am inteles 85D.ma rog,la franceza pe care NU o stiu eu deloc si pe care o stie putin o colega,asa am interpretat tabelul.Si acum imi spune Aissa care stie,spre deosebire de mine,sa citeasca..e enorm ce mi-am comandat eu!.Asta e..vad eu cand vin cui le fac cadou
De aceea nu ma grabesc sa comand haine...ce fac apoi cu ele?

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

lilupep, nu m-am masurat. Prima data am comandat dupa masurile noastre, si toate imi erau mai mari cu o masura.
claujro, comanda mea costa initial vreo 400E, cu reducerile care erau atunci si aplicarea unui cod dat la un moment dat de una dintre forumiste a ajuns pe la 140 Euro. Asta, plus faptul ca sunt si nu-mi gasesc prea usor haine pe aici plus lipsa de timp ca lucrez de la 9 la 21:00 m-au facut sa comand pe neve.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by andreap

mai..tocmai m-a 'dezumflat' Aissa rau de tot:comadasem niste sutiene.Aici imi iau 75C;conforma tabelului lor,eu una am inteles 85D.ma rog,la franceza pe care NU o stiu eu deloc si pe care o stie putin o colega,asa am interpretat tabelul.Si acum imi spune Aissa care stie,spre deosebire de mine,sa citeasca..e enorm ce mi-am comandat eu!.Asta e..vad eu cand vin cui le fac cadou
De aceea nu ma grabesc sa comand haine...ce fac apoi cu ele?

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Ce-ai fata cu mine? Pana vine coletul da fuga si baga silicoane ca nu cred, zau, ca esti de cupa D acum. Circumferinta o rezolvam iti prind un ac de siguranta. Sau nu stiai cum sa imi faci un cadou?

In alta ordine de idei.....de 2 ore ma chinui sa dau o comanda si nu reusesc. Imi zice ca se refuza plata cu cardul, ca nu e completat nu stiu ce camp, apoi can dma intorc imi cere doar card American Express... M-am delogat, logat, tot asa...si nu vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

CROCO cand primesti sa-mi spui si mie cum e parka anne weyburn,ptr ca am ochit-o si eu ,cat priveste marimile la sutien duceti-va la triumph si pe eticheta scrie si echivalentul la numar in franta eu la 75 b am 90b

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Vad ca sunt multe fete care au citit pe-aici,au dat comanda dar au tacut malc,abia acum vin si spun.Si cate or mai fi care nu zic nimic…

Care v-ati mai uitat pe www.ma-reduc.fr ,spuneti-mi si mie ce inseamna “codes de réduction pour AM-PM (La redoute)”?La ce se refera “AM-PM”?

Croco,te inteleg foarte bine,ca si eu sunt bine de tot si nu gasesc nimic prin Bucuresti.Am fost incantata cand am descoperit catalogul Quelle pt marimi mai mari de 44.Iar acum sunt in extaz ca astia pe LaRedoute au marca Taillissime , o colectie intreaga pt ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, AM PM este marca de obiecte pt casa: mobila si deco.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Buna , in legatura cu marimile va pot da o referinta, eu port in Ro 44 , iar marimea corespunzatoare in Fr este 38 ( este ca la Steillman ).
E deja verificata fiindca am primit o comanda de la ei si pantalonii/fustele 38 mi se potrivesc f. bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by danet

Buna , in legatura cu marimile va pot da o referinta, eu port in Ro 44 , iar marimea corespunzatoare in Fr este 38 ( este ca la Steillman ).
E deja verificata fiindca am primit o comanda de la ei si pantalonii/fustele 38 mi se potrivesc f. bine.

Deci tot ce mi-am luat eu e mare??????????? Mai, fetelor, ce-mi faceti!!!!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Sa inteleg ca iar am dat-o in bara cu marimile !
Gata cu comenzile pentru adulti, ca la copii chiar daca le sunt mari vine si vremea lor...
Oricum, in conditiile in care ne masuram dupa indicatiile lor de pe site de ce naiba nu ne vin?! Cel putin eu am constiinta impacata ca m-am masurat corect de fiecare data si totusi...

Mergi la inceput