***LA REDOUTE (2)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mie mi se deschid toate paginile din linkul acela...Da, am verificat, merge doar catalogul Printemps.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

cred ca de asta e vorba
http://www.laredoute.fr/StaticPage/aubaines_cata.aspx

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

La toate cataloagele alea scrie "bientot disponible",adica "in curand".
Da' cat de curand....nu scrie pe nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Primul catalog vad ca merge deja, am rasfoit eu acum putin, am vazut niste chestii haioase. O sa arunc o privire mai in detaliu dupa ce culc fata.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

De catalogul asta cred ca intreba Monica, pt ca la majoritatea produselor scrie "Ce produit n'est actuellement pas disponible. "
or fi lucruri dragute, dar...ce folos

Uite-atat de mare sunt

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zuppy

Buna fetelor. Am facut comanda pe 29 ianuarie si nici pana acum nu a venit. Nu inteleg, cealalta a venit in 11 zile

A venit coletul? Spune-ne cum este, cum sunt produsele...

Edit: Intrebare: In colet vine si o factura pe care scrie cat a costat fiecare produs? Pt ca am o amica care ar vrea sa cumpere, daca ii place ceva si i se potriveste si mie nu imi sunt bune (vezi problema cu masurile). Numai ca nu mai stiu cat a costat fiecare articol in parte. Si ma gandeam chiar sa postam pe aici anunturi cu hainutze care nu ne vin, poate gasesc doritori. Eu inca astept cu nerabdare coletul comandat pe 5.02.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia in colet vine si factura si formularul ptr retur. Buna ideea cu hainutele care sunt mari/mici..poate se gaseste vreo doritoare. Sper sa nu se supere moderatorii..nu stiu daca nu trebuie date la "mica publicitate". Cu toate ca nu cred.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Madau, ma bucur ca ti se pare ok ideea mea, dati-i drumul. Eu astept oferte . Bineinteles, ma gandesc sa cuprindeti si pretul transportului in pret,nu?

Claudia

Mergi la inceput

Claudia, tu ce numere si culori ai luat tenisii aia pt copii? si cand trebuie sa-ti ajunga? ca eu abia ii astept si sper sa fie si frumosi si buni ..speram sa-i primesti curand si sa-mi spui impresii

Uite-atat de mare sunt

Mergi la inceput

24 si 27, roz pt Mara si bej pt Matei, astea erau culorile disponibile la masurile lor. Tare mi-e teama ca am luat teapa cu masurile, dupa ce am citit ce spuneti voi. Mara acum poarta 23 si Matei 27. Sper sa le vina, daca nu ori ii fac cadou, ori ii vand . 5 euro si ceva cat am dat eu pe ei insemana 180-200 mii lei, nu e mult.

Edit: poate ma vedeti saptamana viitoare la mica publicitate, sus..."vand fusta, vand bascheti copii, vand pantofi "(ca si pe-astia am apucat sa-i comand 37 cat port eu si apoi am citit ca tb cumparat un nr mai mare...)

Mergi la inceput