***LA REDOUTE (2)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

La ASA NU :

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324083915&documentid=359606&categoryid=23111576&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - sint facuti aiurea, foarte largi, labartati, si culmea, foarte strimti la virf, rateu, ce sa mai, ma consoleaza gindul ca atunci cind i-am luat eu erau mult mai ieftini.

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324087946&documentid=346106&categoryid=23112550&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - materialul e subtire, culorile spalacite, aceeasi consolare ca mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Multumesc, Tonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am aplicat codul si uitati: Vous avez saisi l'offre :41661
Cette offre ne peut plus vous être attribuée car vous l'avez déjà utilisée.
Si e adevarat, l-am utilizat cand am cumparat baschetii copiilor.... Nu se poate folosi decat o data?!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Claudia, special pentru tine si pentru celelalte fete va dau un cod care ofera transport gratuit si un cadou, neglije (nuisette) culoarea fildesului marimea 42/44. Daca va intereseaza, codul este 51187 si eu tocmai l-am folosit, deci e probat.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Stie cineva cand se va putea comanda din catalogul Aubaines cel cu reducere de 70%?
Deocamdata nimic nu este disponibil sau serviciul nu este disponibil.
Oare cand se intampla minunea? Au lucruri dragute dar nimic nu-i disponibil.Daca stiti dati-mi si mie de veste ca sincer toata ziua butonez pe aci si m-am cam saturat sa tot astept.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Tonia, multumesc frumos!
Il pastrez pt comanda viitoare. Deocamdata le astept pe cele 3 facute pana acum... Si sincer, nu prea am mai vazut nimic interesant si la pret bun. Mai studiez!

Monica, ce catalog???

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Tonia, mersi frumos...tocmai l-am folosit. ca sa zic asa, m-a stimulat sa mai fac o comanda (eu m-am tot uitat, dar n-am vazut unde scrie ce marime e neglije-ul...)
dezamagita ca n-am ce sa-i cumpar copilului meu, am luat pt copilul altora, ca se apropie ziua de nastere a fetitei. in poza imi place tare mult, nu stiu cum o fi in realitate:www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324094556&documentid=359606&categoryid=0&single=true&hasNext=0&hasPrev=1" target="_blank">aici
si cred ca voi lua o pauza de shopping, in asteptarea colectiei de vara si a unor alte reduceri mai tentante. (nu sunt prea convinsa de ceea ce spun, normal, ca mi-a ramas gandul la niste sandale...)
oricum o sa-mi bag nasul si pe-aici si pe la redoute, cel putin zilnic, ca deja-i microb (banuiesc ca nu va spun nimic nou )
Chiar asa: Monica, ce catalog?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

E vorba de catalogul www.lesaubaines.fr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Cin, si mie mi-a atras atentia compleul acela pentru fetita mea, asta la penultima comanda. Dar m-am razgandit si l-am scos din cos si l-am inlocuit cu altceva.
Sa imi spui si mie cum e...asa, de curiozitate.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Da acela este catalogul dar nimic nu-i disponibil.Stiti cumva vand va fi?Am multe de shoppingat de pe acolo.

Monikka

Mergi la inceput