la 5 luni luni asa nebunatica??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

vai vai!! Al meu e cel mai calm bebe!!! Are 5 luni ,luni si doarme de la 10 seara pana la 7h30 dimineata ,iar ziua in jur de 8 ore cate un pic dupa fiecare masa . dar cand e trez trebuie ocupat jucatu nu vrea sa stea prea mult pe spate si tot ce prinde e in gura !!

Gwendoline si Kylian

Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ridica-i statuie
al meu are 3luni jumate acum. de mai bine de o luna nu mai doarme ziua mai mult de 1,5h adunat. noaptea adoarme pe la 10.30-11 cu chiu cu vai,se trezeste la 5-5.30 sa mai manance o tura,cateodata adoarme imediat la loc alta data adorm eu si el tot treaz e. la 9.30 renunt si ne ridicam amandoi din pat. cat despre stat pe spate...hmmm...cam rar,doar ep masa de infashat sau pe canapea un pic daca vorbesc tot timpul cu el. altfel in carutzse propteste in cap sau maini si calcaie si face podul de jos,doar doar de o scapa de acolo. in rest trebuie sa il plimb peste tot in brate bineinteles ca sa vada tot si sa traga cu mainile tot ce prinde,nu are decat 6kg dar m-a ruuupt!!!de abia ashtept sa il vad pe picioarele lui ca atunci il alerg eu pe el

Mergi la inceput