la 5 luni luni asa nebunatica??

la 5 luni luni asa nebunatica?? | Autor: hevia

Link direct la acest mesaj

fetita mea (5 luni)doarme 2-3 ore pe zi.de mancat,mananca dar in rest....vrea numai jok.nu plange dar nici prea mult timp singura nu ramane.asa sunt bebelusii de 5 luni????????cata energie.cum ne intelegem cu ei??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellietudor spune:

Hehe!! si noi avem 5 luni juma!! Am inceput sa dormim doar in 2, 3 ture , si numa 40 de minute! Noaptea le doarme! Dar in rest... joaka , tzipete, se cearta cu tot ce duce la gura, si oricum duce orice la gura, inclusiv daca prinde reviste ceva! Avem noi grija sa nu prinda cam orice!

Ce sa zic... prietena mea, care are o bebela de un an si 5 luni imi zice ca asta e doar o perioadam pan si reface programul de somn! Da Doamne sa fie cum zice ea, ca ma dispera ca nu doarme! Dac ar fi dupa el ar trebui sa l plimb non stop cu masina, ca n ea doarme! Nici nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta mai tz, cata agitatie, nervi , tipete!! Hahaha, abia astept!!

Ellie cu bebe Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

si pitica mea de 4 luni zi 3 sapt e cam la fel
De vreo luna a inceput sa doarma mai putin,deja se rostogoleste pe burta ,se impinge in calcaie si ca urmare a cazut din balansoar de 2 ori desi era legata cu centura de siguranta
Vrea numai in brate,pe spate nu sta ,se ridica in coate ,tinuta de maini e cea mai batzoasa ,deja ar lua-o la fuga dar nu poate.
Daca ma gindesc la alea mari nu prea am sanse sa doarma sau sa fie altfel.Curind o sa se ridice singura in fund si o sa fie chin mare,o sa trebuiasca sa o pazesc sa nu cada cu capul de patut,asta pe la ore f matinale.
Apoi de la 9 luni urmeaza perioada cind nici nu merg ,nici nu stau,alearga!!
Eu am sperante ca pe la 2 ani se potoleste,in sensul ca o sa fie mai sigur la mers si putin mai mult somn noaptea,in rest maraton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

He, he, hannen, tu n-ai auzit de "terrible twos"...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

draga hevia, fetita mea are 10 luni si de cand s-a nascut uraste somnul, cam aceleasi simptome care le-ai descris tu noua nu ne mai trec. Program de somn are cam de pe la 6 lunidar in afara faptului ca o culc eu pe la orele impuse ea doarme uneori o jum de ora si gata. Multa rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda-maria18 spune:

sincera sa fiu,fetitza mea la cinci luni,tinuta de sub brate,pasea...nu a suportat carutzul sau sa stea prea mult pe spate...acum are 11luni si doarme o data pe zi,iar noapte nu se mai trezeste deloc,insa se foieste groaznic!!!cand e cu picioarele pe perna,nu suporta sa stea invelita iar cateodata,la miezul noptii,se ridica in funduletz,se uita in jur se joaca un pic si se culca la loc!!!eu m-am obisnuit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

a mea la 5 luni citea National Geographic!

acuma pe bune, relax, unii copii sunt asa, altii dormi mai mult, etc Stai sa vezi cand o face 10-11, atunci vine distractia cea mai mare
si zici ca nu sta singura, pai cum sa stea?tu ai sta daca ai fi asa mica si neajutorata?

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deni08 spune:

e ceva normal si ar trebui sa te bucuri !fetita mea are 5 luni si o sapt si daca nu te joci cu ea striga de nu se mai intelege om cu persoana dar nu plange niciodata!a nu iti pot spune cum reactioneaza cand ajunge tatal ei acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si a mea buburuza era la fel!!! stai sa vezi cum o sa fie mai tarziu....zau ca nu stiu de unde are atata energie!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Mirunica mea mai are un picut si face 4 lunite...inca doarme in timpul zilei cam 4 reprize, doua mai lungi, doua mai scurte...sper totusi ca atunci cand va mai creste si nu va mai dormi asa mult in timpul zilei sa ne intelegem si sa nu ne planga...E unica dorinta a mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda-maria18

sincera sa fiu,fetitza mea la cinci luni,tinuta de sub brate,pasea...nu a suportat carutzul sau sa stea prea mult pe spate...acum are 11luni si doarme o data pe zi,iar noapte nu se mai trezeste deloc,insa se foieste groaznic!!!cand e cu picioarele pe perna,nu suporta sa stea invelita iar cateodata,la miezul noptii,se ridica in funduletz,se uita in jur se joaca un pic si se culca la loc!!!eu m-am obisnuit...

Si un copil de 5 zile paseste!!!Asta e unul dintre testele care se fac aici la copiii nou nascuti.Asa cum se testeaza auzul, de exemplu...
Asta e un reflex care se pierde cam pe la max 6 luni.Dupa care, bebele incepe din nou in cateva luni sa deprinda pasitul si sa faca primii pasi.

Hevia,asa sunt cam toti copiii la 5 luni.Te referi ca ziua nu doarme mai mult de 3 ore, nu?Noaptea doarme?
Atunci e ok.
Scoate-o din casa cat mai mult sa isi consume energia.

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Mergi la inceput