Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
monica_b spune:
La Multi Ani, Suzy!! 
Sarcina usoara (atit cit a mai ramas din ea, stiu ca e cea mai grea perioada
), nastere siii mai usoara si bebelus sanatos, cumintel si papacius! 
Monica
35+

Lili_g spune:
Lala, iti raspund si eu. Nu-ti mai face ganduri rele... Sa-ti spun cum e la mine: diferenta dintre fetele mele este 8,5 ani si cea mare a fost centrul atentiei. Cand a venit cea mica lucrurile s-au schimbat, eu aveam serviciu si timp putin pe care nu stiam sa-l impart bine. Fiecare avea nevoie de alceva...a fost un pic greu pentru mine la inceput, ma stressam singura. Andra (Ralualexandrei) spune asa de frumos ca "iubirea creste si nu se imparte".
Acum il asteptam pe bebe3 - invatam litere cu cea mica si geometrie cu cea mare...
.
Ai sa vezi ce bine o sa fie, ce implinita ai sa te simti...Nu-ti mai face griji...noi suntem inzestrate de Dumnezeu cu putere si intelepciune.
Aveti grija de voi si de bebelusi.
LA Multi Ani fetelor care-si sarbatoresc ziua!!!
Lili_g spune:
Am uitat sa va spun despre ceaiul de zmeur...mie nu-mi face bine. Dupa ce beau cateva inghitituri am arsuri si-mi face greata. Am putut sa beau cam 1/2 cana pe zi dar cred ca, cantitatea asta nu are nici un efect...
Fetele care beti ceai, voi cum reactionati?
Lili
La Multi Ani Suzi!!! sa fi sanatoasa si fericita si sa-ti dea Domnul un bebe sanatos si o nastere usoara!!
lilidana spune:
Fetelor,va invit la musaca de cartofi
.facuta de sotiorul,dar la indicatiile mele
.
Eu nu prea am dormit,m-a mancat pielea toata noaptea.Nici crema prescrisa de medic nu mi-a folosit
.
Pentru siguranta,
m-a pus sa fac niste analize pentru ficat.Zice ca nu e de glumit cu asta,daca Doamne-fereste ceva nu e bine,poate sa-l afecteze pe bebe.
Asa ca fetele cu mancarimi(Tzuna,Amma,Anaanamaria si inca cineva mai era),cereti medicului sa va trimita si la analize.E bine sa stiti cum stati si sa fiti linistite ca nu e afectat si bebelusul.
Sper ca nu v-am speriat,nu ma alergati cu bata
.
Va las,ma duc sa savurez musacaua,mi-era pofta de mult
.
lilidana cu
David-Gabriel 32w4d
"Numai prin dragoste,inima se transforma in imn"
carmen94 spune:
lilidana...................mooooooooooooomaaaaaaaaaaa!!!!muscaaaaaaa!!!
Vreau si eu!hai ca vin acum! ca nu fac mult de la motreal.
Carmen
30+cu
Andreea20 spune:
Monica, eu mai ma duc pe 14 la un control si atunci o sa stabilim si data operatiei cu exactitate....o sa fie intre 19 si 25 februarie...
Andreea
35 sapt 
tzuna spune:
RAISA FUDULU- si eu am aceesi problema cu alunitele (eu aveam multe si inainte). Din ce mi-a zis medicul e normal si poate vor mai disparea dupa. Eu tot sunt stresata dar nu avem ce face. Le rezolvam cumva dupa ce nastem.
Doula- bine ai venit. Iti multumim ca ne raspunzi la intrebari.
Amma23 spune:
Lilidana si eu tot musaca am de mancare, de fapt acum ma puneam sa fac. Pofta buna.
Eu nu am mancarimi foarte tare (cum spuneam, doar in f...
), cu ficatul n-am avut probleme nici cind bagam cola, cartofi prajiti, fripturi si alte greutati(Apropos, musacaua nu prea merge la ficat)
Mancarimile sunt de la intins pielea, e clar.La mine cel putin. Daca imi dau cu ulei trece rapid.
Amma
Lucas 33s+ 
arissa spune:
monica, nu iti mai face griji, esti norocoasa ca bebeii sunt asa bine dezvoltati si, din cate am inteles, aproape la fel ca greutate. O sa fie totul bine, ai sa vezi.
lili_g, de doua zile am inceput sa beau si eu ceai de frunze de zmeur. Aseara am avut o oarece senzatie de durere in abdomen, nu prea mare, si am presupus ca isi face efectul. Arsuri si greturi nu. Poate iti displace gustul?
34+ 
kmi78 spune:
Buna fetelor, ce mai faceti??
Am putin de recuperat din urma dar am vrut sa-i spun si eu
LA MULTI ANI ! cat mai frumosi din care sa nu lipseasca sanatatea si fericirea pentru SUZY! 
cred ca s-au intamplat multe ,trebuie sa vad exact ce, eu nu am intrat cateva zile dar acum sunt acasa si recuperez; noi suntem bine
36+6