Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doula/doula.jpg)
doula spune:
Dragele mele am deschis pt voi un subiect nou ca sa imi fie mai usor sa va urmaresc. Va astept acolo. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93982
Acum va salut sa aveti o zi buna eu trebuie sa ma intorc la munca.
Amma am primit iti raspund diseara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Wow... ce avans aveti . Deja nu mai tin pasu' cu voi... chiar daca sunt acasa...
Am recuperat toate rezultatele la analize... la secretie e totul bine (cel putin asta pricep eu), la fel si incompatibilitatea de grup... sunt absenti anticorpii. Ramane de vazut ce zice dr. despre anemie si rezultatul de la sumarul de urina.
Nici nu stiu daca sa-l mai sun acum, sa ma duc doar cu analizele... pt. ca marti tot merg la consultatie...
Tzuna sigur o sa ne intalnim cu bb-ii la plimbare. Abia astept
Astazi poate imi pozezi si eu burtoiu'... nu promit nimic
Ma enerveaza ca toata lumea se minuneaza ce burta mica am... mai ales ca sunt gemeni... Mie nu mi se pare prea mica... dar nici f. mare. si revin mai incolo... a venit zugravu' sa mai faca niste retusuri...
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
S-a mai nascut o stea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doula/doula.jpg)
doula spune:
Anaanamaria injectia nu doare, ustura putin la inceput. Problema este sa nu te prinda vreo contractie in timp ce ti-o fac pt ca nu ai voie sa te misti si asta este tare greu. Si daca anestezistul isi cunoaste bine meseria atunci dupa vreo 10 minute nu mai simti nimic. Daca nu si-o cunoaste e de rau. Sunt cazuri cand amorteste doar o parte a corpului si pe cealalta parte simti tot, sau nu iti amorteste nimic. Dar astea sunt cazuri mai rare.
![](images/user_woman.png)
carmen94 spune:
salutare la fete!
Araboaica ,Dallina.......bine ati venit!LA MULTI ANI!SUZI78!
absoluta........ce bine ar fi daca as putea sa ma trezesc si eu mai de dimineata!!!am inceput sa pun ceasul sa sune,ca daca dorm mai mult ma trezesc prea indispusa si am observat ca ma ia si durerea de cap cand dorm mult.
lala12................eu sunt la primul bebe,dar avem de gand sa facem 2 sau 3,dar aceeasi problema am si eu.mi-e atre frica sa nu fac diferenta intre ei.ma gandesc ca am sa-l iubesc pe primul mai mult ca deh!e primul......apoi ma gandesc ca am sa-l iubesc pe al 2lea mai mult ca e mai mic....deocamdata ma gandesc sa vina primul bebe sanatos si pe urma om vedea.
elpower..........vreau si eu un ceiut!mai este?
diana_jors.................faza cu locul in cedeat in autobuz am patit-o si eu aici.chiar daca era semn ptr gravidute,era un nene care statea tare comod acolo.m-am dus si i-am bagat burta chiar sub nas,dar nu a avut tipul nici o taina!!!!
gabi78............nu te speria! se spune ca au si ei perioade cand cresc sau cand stagneaza.(asa mi-a explicat mie tanti doctora)asta cica nu afecteaza bebele.sa vedem ce mai zic si alte fete...
RaisaFudulu..........si eu iti sugerez sa stai cumintica deocamdata si sa nu zgandari alunitele.mie mi-au aparut doar 2 dar culmea sunt din alea intinse pe piele.incearca sa le tamponezi cu putin bitter suedez.
doula.................bine ai venit!!!!multumim de sfaturile care ni le vei da.si multumim si mirandolinei.....
ralualexandrei..............trebuie sa-ti urmam exemplul.imi place mult,,closca productiva,,
Crina_mio............bine ai venit!oricine e bine primit.te asteptam cu vesti in continuare.
cria_bv...............asa cum zice si AMMA,daca secretia nu are miros urat sau nu-ti provoaca mancarimi,iritatii......stai linistita.uite acum vad ca-ti raspunde si ralualexandrei.
va pupacesc! fug acum ca mi s-a pus pata sa montez si eu patutul lui bebe si mai am de pus prima placa din fata care se poate lasa mai jos,dar,la naiba!ca nu resusesc sa pun piedicile si imi cade placa!
Carmen 30+cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
Salutare din nou,
am plecat mai repede de la munca, am si luat prina fiola de oscillococcinum, sper ca pana maine sa fiu mai bine...
La ceiut pot sa va init eu acuma, dar e cu multa miere si multa lamaie... am facut o oala interaga, sa aiba si taticul cu ce se delecta (ca nu se stie niciodata, si el avea dureri de cap si ii era frig azi )
Va las, ca imi termin cana de ceai si ma bag in pat...
doula Bine ai venit si multumim
Va
Diana 29+ cu
... probabil Alexandru
Andreea20 spune:
La multi ani Suzy78!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi
Andreea 35 sapt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
La multi ani, Suzy78!
Ca tot am vazut ca vorbiti despre asta... Eu nu-mi fac probleme ca voi iubi mai mult sau mai putin pe vreunul dintre copii... Singura mea "problema"... am impresia ca au venit prea repede bb-ii si mandra e destul de mica (2 ani si 3 luni).... si poate avea nevoie de mai multa atentie din partea mea... iar acum se va impartii la 3. Iubirea sigur va fi aceiasi ca pana acum, si la fel si pt. ceilalti doi care sunt pe drum...
Pe de alta parte... daca ramanea singurica, devenea cea mai mare rasfata si ma vedeati la supernany... poate in felul asta o sa priceapa ca nu e centrul universului...
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
S-a mai nascut o stea
monica_b spune:
Seara buna, -dute! Multumesc tuturor de galerii si incurajari. Sper sa le folosesc de luni incolo si nu mai devreme.
Andreea parca si tu aveai programarea pina in 20-21 februarie, nu? nici tu nu mai ai mult.
Adina nu stiu inca ce anestezie fac. Nu am intrebat. Am incredere ca dr. o sa faca ce e mai bine pt. bebelusi. Iar curiozitatea mea... o voi satisface pe loc. O sa va povestesc dupa toate detaliile.
Arissa sa stii ca pe mine acum m-au luat angoasele: or fi sanatosi? n-or avea probleme? e ok daca au capsoarele asa mari? Deh! minte de mama panicoasa!
Monica 35+