Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
Andreea20 spune:
Buna seara fetelor
LA MULTI ANI ANDRA !!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta
GabysiLucy, stai linistita cu kg in plus...eu m-am ingrastat 20 de kg
si sunt foarte increzatoare ca le voi da jos![]()
La noi mai nimic nou sub soare....dureri intre picioare din plin, si insomnii![]()
![]()
Va pupic pe toate![]()
Andreea
36 sapt 
roxanici spune:
Lauramar, Elevitul este un complex de multivitamine recomandat in perioada prenatala si apoi pe timpul alaptarii, nu contine nimic mai mult decat vitaminele si mineralele uzuale gasite in multivitamine.
Absoluta si ce ai pus in bagajul tau?
Batista bebelusului.... m-am gandit la ea mult si am zis NU categoric la inceput dupa care am tot stat si m-am gandit si am mai citit de la mamicile care s-au confruntat cu pb mucozitatilor si au incercat-o. Asa este, se conecteaza la aspirator dar prin sistemul de tubulete pe care le are putere de aspirare este mult redusa, e inofensiv. Pana la urma io m-am hotarat sa il iau daca o sa am parte de un mucos si nu ma descurc altfel.
roxana
33+
elpower spune:
Diana unde e linkul ala, ca eu nu reusesc sa dau de el? Sa vad si eu despre ce e vorba.
Ela
in 34s cu
Thea Ioana 
roxanici spune:
quote:
Originally posted by elpower
Diana unde e linkul ala, ca eu nu reusesc sa dau de el? Sa vad si eu despre ce e vorba.
Elain 34s cu
Thea Ioana
Ela, chiar deasupra bannerului cu revista Sana, de aici de pe pagina, sau in josul paginii la sectiunea Produse recomandate
roxana
33+
kmi78 spune:
LA MULTI ANI DRAGA ANDRA SANATATE MULTA SI PUTERE SA AI GRIJA DE PUIUTII TAI!!!
referitor la batista bebelusului eu chiar ieri scriam ca am comandat-o, puteti da o cautare pe google sau de mai jos unde sunt toate discutile de la parintii intreaba parintii raspund;
eu am vazut cum functioneaza si nu are nici o contraindicatie pt ca este cu adevarat eficienta; am cumparat si eu pompita nazala aia sub forma de para care se gaseste in mag de la diferite firme dar de la sora mea deci din experienta stiu, ca nu isi face treaba ,nu e buna la nimic pt ca nu are putere, asa ca cu toata increderea puteti sa o comandati;
Adina caruciorul care l-ai vazut la REAL era chicco? pt ca eu asta caut, si nu cred pt ca se gaseste doar in mag chicco; oricum mersi!!
37++
diana_jors spune:
Multumesc mult.
Si eu ma tot gandesc, avem amandoi cateodata probleme de nas infundat de cand stam aici (probabil e ciudata umiditatea din casa, mai ales ca sunt si termopane) si ma gandeam ca e foarte probabil sa aiba si
cand va veni vremea lui...
Mai incerc sa vad de umiditate pana iese juniorul, sa vad cum o sa ne comportam noi, dar vroiam si eu sa stiu, just in case... ![]()
Va
, si va doresc un week-end excelent, odihnitor si relaxant 
Ma pun la 
Diana
29+ cu
... probabil Alexandru
lauramar spune:
ROXANA mersi de raspuns
.Ceea ce i-au eu se numeste Centrum care deasemenea e un complex de vitamine de la a la z.Dar mie mi-a dat doar acuma si a zis sa iau doar o cutie.Voi a-ti luat de la inceputul sarcinii?
lauramar
30+
arianna
roxanici spune:
quote:
Originally posted by lauramar
ROXANA mersi de raspuns.Ceea ce i-au eu se numeste Centrum care deasemenea e un complex de vitamine de la a la z.Dar mie mi-a dat doar acuma si a zis sa iau doar o cutie.Voi a-ti luat de la inceputul sarcinii?
lauramar30+
arianna
Laura, io am luat din saptamana n-spea, nu de la inceput... la inceput am luat numai acid folic. Si mai sunt si alte complexe de vitamine pe care le iau mamicile, la noi cele mai intalnite(sau de care am auzit io f des) sunt Elevit si Materna
roxana
33+
elyanne spune:
Roxanici n-am alte simptome... si mie mi se pare ciudat ca e doar pe partea dreapta... La cealata sarcina mi s-au mai umflat picioarele... nu a fost nimic anormal... Dar acum mana dr. si piciorul dr. ... tare ciudat ![]()
M-am gandit si eu ca cine stie cum stau bb-ii... mai ales ca in timpul zilei stau f. mult pe partea stanga... ca sa pot sa butonez
. Dar ma asteptam sa revin la normal dupa ce am dormit, ca dorm pe toate partile...
O sa intreb dr. la urmatoarea consultatie.
Rebiana la mine nu e cazul de umblat prea mult sau stat in picioare... Nici la mine n-a ieist prezenta albumina...
Laura eu la prima sarcina n-am laut decat acid folic in primele 3 luni.
Acum am luat si elevit din luna a 3-a pt. ca am doi bb-ei, cu toate ca analizele au iesti bine. Dr. a considerat ca e mai bine sa iau acum... mai ales ca mancam in perioada de greturi aproape numai cartofi prajiti si eclere ![]()
Azi am iesit un pic din casa... sa mai luam cate ceva... maruntisuri. Nu era absolut necesara prezenta mea, dar am iesit un pic din casa, ca nu mai pot... de o sapt. nu mai iesisem. Asa ca maine trebe pus sotu' la munci
... sa terminam odata cu nebunia.
Despre kilograme... acum 2 sapt. aveam 11 in plus. Sunt curioasa cate am mai pus intre-timp. O sa aflu marti ![]()
Eliana
&
(33 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
ralualexandrei spune:
Fetelor gata a inceput............
Prima membra a clubului nostru naste Ancris s-a sdus astazi la control si a fost oprita la spital cu contractii din 4 in 4 minute asa ca in seara asta isi va strange bebelusul la piept.
Hai Ana noi iti tinem pumnii!

Cum mai aflu ceva intru si va spun
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
33+
album no1 album no2 albumul no3