Mamici de martie-aprilie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

La multi ani si multa sanatate sarbatoritelor noastre!

io n-am multe de spus azi...tot cu noaptea-n cap m-am trezit...si nu prea sunt in apele mele azi...am tot avut palpitatii de azi dimineata...cred ca e si de la gynipral....da` asta e mergem mai departe... ce ma uimeste pe mine este faptul ca obosesc extrem de repede....

am si io o intrbare...ca am tot citit pe net si am tot auzit de moasa la botez....si sunt intr-o mare dilema....cine joaca acest rol??? trebuie sa fie din familie??? trebuie sa indeplineasca niste criterii??? e obligatoriu sa fie o moasa la botez???poate ma lamuriti si pe mine!

va pupic
roxygeo 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

LA MULTI ANI RALUALEXANDREI SI TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA!!!!!!!!
30+

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Andra !Sa fii sanatoasa si tu si bebitul care o sa vina !
Se pare ca nastem la acelasi spital dar cu dr diferiti.
Bebele meu a reusit in sfarsit sa se intoarca cred ca miercuri,am fost aseara la dr si ne-a confirmat asa ca acum asteptam termenul ,am scapat de cezariana.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

buna fetelor este careva dintre voi care o sa nasca la giulesti cu dr,Laura Leonte?mi-ati fi de mare ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

Pentru Gabysilucy,pot sa-ti spun ca si eu sunt in 31 de sapt,si m-am ingrasat aprox 15 kg,dar asta este.nu ma simt greoaie,atat ca am probleme cu mijlocul....in privinta greutatii dupa,stai linistita verisoara mea s-a ingrasat 22 de kg si daca o vezi acum nu zici ca a nascut 2 fetite.dpinde de organism si de tine apoi.vafta si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Roxygeo din cate am aflat pana acum, eu credeam ca exista peste tot, moasa este cunoscuta doar prin zona Olteniei....ea este o persoana apropiata care te ajuta la inceput sa-i faci baie copilului(asta am aflat-o de curand), care scoate copilul din spital(ii cumpara ea hainute cu ce se imbrca bebe cand iese din spital), la botez pana se dezbraca bebe caq sa inter in cazan - sa fie borezat- bebele e imbracat tot de moasa........si apoi de revelion se da copilul la grinda cand moasa cumpara la copil hainute si ...iar parintii cumpara moasei un cadou.....asa stiu eu...poate stie alcineva diferit

Si mai e moasa de la spital care cred ca este o asistenta...care nu stiu prea bine ce rol are....probabil te va lamuri cineva

Am intrat inainte sa plec sa va urez un weekend placut, linistit si frumos
Pupici

Diana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am revenit si eu printre voi; am terminat ceea ce-mi propusesem sa fac asa ca acum am program de calculator, chiar daca ma dor picioarele si incheieturile de mor.

Lumi-nag cred ca te-a pus sa repeti hemoleucograma pt ca ai inregistrat valori mici ale fierului in sange. Spun asta deoarece eu luam Ferrogradumet cand cadeam din picioare de anemica. Mie nu mi-a fost rau de la fier nici atunci si nici in sarcina in schimb ma constipam. Acum iau Tardyferon si, culmea, are efect laxativ chiar.

Tzuna multumesc mult de vestile date. E bine ca ai aflat ce trebuie sa luam la noi pt noi si bebel. Am citit ca nu ai scris de hainute si am banuit ca il infasa cu scutecele lor in spital, nu-i asa? Hainute trebuie numai pt cand plecam acasa, banuiesc. Pentru noi cu siguranta tampoanele vor fi externe (absorbante), mai ales daca vom avea si epiziotomie... Am inteles ca asa verifica si cantitatea de lohii eliminate. Spitalul ma gandeam ca e deja renovat (cat se lucreaza la el?) dar din ce spui tu o sa fie cam aiurea cu mersul acolo exact in "momentul 0". Voi sti eu sa deosebesc un travaliu fals de cel adevarat, la cat sunt de panicoasa? Si mai stau si la vreo 100 km distanta. Am toate sansele sa nasc pe drum daca ma trimit de colo pana colo! Abia astept sa vad ce mai afli nou! Pupici!

Rebiana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Crina eu mi-am facut si control la inima si e in regula. Raspunsul primit ca e de la sarcina si sa-mi fac si analizele de sange sa nu am ceva lipsuri. M-a intrebat si daca la viata mea am avut probleme cu glanda, da nu e cazul.

Cria28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Despre moasa... eu nu prea tin cont de obiceiuri... Asa ca la mandra n-am avut moasa...
Parerea mea e ca nici nu mai merge acu'... moasa era aia de te ajuta sa nasti... cum lucrurile s-au schimbat si acum nasti la spital vad ca se poarta sa numesti tu o moasa... Mi se pare un pic aiurea... Dar cum spuneam, asta e parerea mea... si eu nu prea am tinut cont de obiceiuri nici la nunta, nici la botez
Pe mandra am scos-o din spital io si tac'su. Haine i-a luat nasa (asa a vrut... nu cred ca e nici asta o regula). La botez am dus-o noi si i-am predat-o nasei...

Eliana & (33 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

tzuna: in Mama si copilul pe care o am eu (de la RAO) se insista pe faptul ca tampoanele interne folosite imediat dupa nastere pot provoca infectii... Deci concluzia: absorbante.

Diana 29+ cu ... probabil Alexandru

Mergi la inceput