35-NEGAM inceputul declinului (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Lemoni, ce scump e baiatul. Auzi, cand incep sa fie antisociali cu parintii? De unde iti tot iei lucuri in sale, zii si la mine sa ma duc la punct fix, sa nu mai bananai prin magazine ca o musca fara cap.

Apropos de gorgeos: dupa ce m-am tuns si ma vaicaream ca ce urat, ca ce scurt, etc, fi-miu sa ma consoleze, imi zice mangaindu-ma pe cap "Mami, parul e frumos, dar nu e chiar gorgeos".

Eu am dat costumul de baie inapoi, dar altul n-am mai apucat, ca zi in loc sa ma duc un pauza, stau sa muncesc ca vor sa scoata aplicatia azi...ce le pasa lor de costumul meu.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Buna, sint rosa, neg inceputul declinului de doi ani si ma alatur voua pentru ca simt nevoia unui grup de suport. Declar ca nu ma dor oasele inca, ridurile sint OK la locul lor, kilogramele in plus se tin cu strasnicie de mine de vreo 2-3 ani, nu vor frate sa se duca prin nici o metoda. Bine, recunosc, sint si lenesa la sport, cit cuprinde. Si sahul e forma de sport, nu? Sau aia nu se pune?
Doi copii in dotare care ma tin in forma, 10 ani si 5 ani in prezent, sotul aferent si un ciine in perspectiva, daca m-oi hotari ca sint in stare sa indur iarna canadiana de dragul patrupedului.
Va citesc de mult si va stiu pe toate, acum promit ca o sa incerc sa si scriu mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Lemoni, Cricor, ce draguti baietii vostri. Imi inchipui ce indragostiti sint de voi. Eu am noroc cu cea mica, care tot timpul are grija sa-mi aminteasca - mami, stii ca te iubesc? Aia mare e mai putin iubareata .

Cricor
, ce faci mama cu costumul de baie ca tre' sa-ti iei. Doar nu te duci in vacanta fara, nu? Miine , poimiine pleci. Da-i incolo cu aplicatia lor. Ce lucrezi tu?

Rosa, bine ai venit pe la noi. Dupa descrierea ta, esti la locul potrivit .

Gabi, Brenda, Laura unde sinteti fetelor? Mai treceti si voi pe aici ca ne-au invadat canadiencele astea...

Olga, pune mina si maninca ca o sa te ia vintul - ca acolo la voi sufle puternic Petrecere frumoasa la party. Sa dansezi si pentru noi.

Arinna, pe unde umpli? Ce-i cu tine ca nu mai apari?

Brenda, ma iei si pe mine la teatru? Mi-ai facut pofta. Intru acum pe net sa vad ce mai joaca pe la noi...Vinzatoarele aste sint aeriene rau unele.

Kristin
, esti in Vegas deja?

La noi e weekend deja. Shirly a avut putina febra ieri si putina azi. Miine avem planificata o excursie cu jeep-ul la noroi - o fericire . Sper sa se simta bine Shirly ca sa putem merge.

Era sa uit cel mai important lucru de azi. Shirly a primit "carnetul" de note de pe primul semestru. Tot numai 10 si a primit diploma de fruntas pe clasa. Cred ca asa se spune. Taaare mindra am mai fost de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Silvana sanatate maxima la fata si felicitari !
Corina eu am avut noroc cu ai mei nu prea au fost antisociali ,acum ala mare a inceput putin sa mai prinda tupeu dar nu prea ii merge cu noi.
Toalele le cumpar de la Winners,sau Jacob annex acolo tot am gasit o gramada de reduceri, dar acum depinde unde mergi la mine aici la tara astea nu cumpara si atunci le baga la ieftinire.A costum de baie in 2 piese am gasit unul misto o sa razi la Walmart ,am stat cu el in mana de mi-a venit rau si m-am zgarcit si l-am pus la loc ca mai unul cu eticheta in sertar si la ocean tot nu am ajuns si culmea era 14$ numai.Eu nu prea cumpar toale si astea de la Walmart dar costumele erau super si la Winners am vazut frumoase.(sau pe gustul meu sti tu gusturile nu se discuta)A si poate o sa imi zici ca la Winners nu gasesti nimic niciodata ,nici eu nu gaseam dar culmea ieri am gasit multe si imi venea sa cumpar tot magazinul.(ori o fi chestia aia ca stau in casa si cand ies pazea........ ca ma pun pe cheltuit.
Rosa bine ai venit pe la noi.
Olgutza distractie placuta la party. Cu ce te gatesti?
va pupacesc
A si Silvana distractie placuta la noroi sa ne trimeti poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Rosa, bine ai venit la noi ...ne cunoastem noi de vreo cativa ani, de la inceputurile forumului asta, pai nu? Lasa nu te mai lauda cu riduri si kilograme, zi si tu ceva de bine c-asa se cuvine

Silvana, as fi vrut eu sa fiu in Vegas deja, pe 12 martie plecam, asa ca mai e oleaca....deocamdata am fost doar la scoala ...din fericire am avut o zi usurica tare azi, i-am expediat repede, chestia mai putin buna e ca ma asteapta teste de corectat in weekendul asta ca e vremea notelor ....a propos de copilasi, fiimea desi are 4 ani e excesiv de mamoasa, ma complimenteaza de multe ori pe zi, mai ales cand vrea cate ceva ...Si zi asa, iar plecati? Felicitari Shirly

Lemoni, pe mine ma enerveaza teribil de o vreme cumparaturile, sa fie oare vreun semn de maturitate? Dar si cand ma apuca, atunci nu mai conteaza....

Marimar, sper sa-ti placa cartea...spor la lectura

Corina, dar bine draga da-o incolo de aplicatie ca poate astepta, ia-o si tu in ordinea prioritatilor, stii cum se spune pe aici... tomorrow is another day

Va pup pe toate,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Mersi, dragelor, de primire.
Kristin - ma laud si eu cu ridurile si kilogramele, ca asa se cade la virsta mea. Doar n-oi vrea sa spun ca-s vreo top model acum, nu ca nu mi-ar suride. Doamne, ce nostalgie am dupa silueta mea de-acum 15 ani
Acum am o prietena de-a fii-mii la sleepover, miine cica iau toata trupa de copii si ii duc la un restaurant de copii, Rainforest Cafe, animale, palmieri, atmosfera de jungla, desert in forma de vulcan, ma rog, vom vedea, mergem si noi la pomul laudat. Restaurantul e strategic plasat intr-un mare mall, asa ca tin-te shopping pe noi, ca e sezon de reduceri. Asta apropos de cumparaturile lui Lemoni
Fii-mea vrea neaparat niste hidosenii de cizme (scuze daca unele dintre voi poarta, stii cum e cu gusturile..), se numesc Uggs si toate fatucele de 9-15 ani au asa ceva. Am ametit-o pina acum ,ca-s scumpe tare, da' cica poate gasim ceva in sale. Vai de sufletul meu, parca vad ca chiar ii cumpar, si nu-mi plac deloc, da' daca asa zice moda... Cind imi dau seama cum se pun linkurile pe aici, va arat si voua despre ce-i vorba. Si cica sint in IT
Va spun miine ce si cum.
Week-end placut tuturor, la ski, la noroi, la cumparaturi, party sau pregatiri de vacante, wherever you are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Rosa am si eu pink ce crezi, de aia sunt aici in declin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mah.....io ma simt frustrata......voi vorbiti de magazine pe care le stiti cu toatele....vorbiti de zapada care e la voi....vorbiti de voi,acolo......si io sint aici.....

Pai......io ce-as mai putea sa zic? Ca s-o intreb pe Lemoni de un' si-a luat camasile,nu pot,sau sa o intreb pe Khristin unde gasesc cartea cu pricina,iar nu pot......

Da' mai bine,hai sa vorbim de starile noastre psihice..........ca tot vorbim despre declin sau non-declin....ce ziceti?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Mno si m-am chinuit sa gasesc bona pt fiu-meu, ca cica merg azi la party. Imi spune frumosul de barbat ca a gresit si ca de fapt petrecerea e smambata viitoare. Asa ca am fost la lucru, acum am ajuns si am draci de nota 10.

Sivi zau ca mananc. Si bag si ciocolata in prostie. Doar ca eu cand sunt stresata slabesc foarte tare. Deja sunt la 55.5. Pur si simplu incep sa ma speriu ca totusi nu e normal sa mananc asa mult si sa slabesc. sa nu fi facut ceva la tiroida pe baza nervoasa.

Imunizare, cum naiba sa fac. Ce sa-i dau copilului sa nu se mai prinda asa virusii de el?

Riduri am in prostie mai nou nu conteaza ce creme pun. Pana acum 2 ani eram fara un rid.

Pink urasc culoarea. Nici cand eram fetita nu am vrut sa port. Acum si sa incerc arat ca o stafie in ea.

Brenda bafta la examen.

Corina cum mai sunteti? E mai bine puiul? Dar tu?

Lemonica esti totala. Camasutzele... fain. Eu am fost la shopping vineri o ora la Winners ca asta e magazinul meu de suflet. Mi-am gasit o pereche de jeans super. Si stateam in cumpana intre pantalonii mei si niste carti faine pt fiu-meu ca ambele iesea prea mult. Normal ca am ales cartile.

WINNERS il iubesc. Am aproape toate hainele de acolo. Faza nasoala ca acum port la pantaloni de stofa 2 sau 3 depinde de model si la marimea asta nu mai gasesc nimic. Cred ca tre sa dau ture pe la Guess sau Gap.

Cristina tre sa povestim niste faza cu invatamantul aici. Poate totusi merita sa-mi fac echivalenntele pt invatamant special. Oare am posibilitatea sa iau cursurile de completare in regim de seral?
Ca sa stau acasa sa invat nu se pune problema.

Va pup si mai haideti la povesti.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Iaca am venit si eu de la dentist, am avut o carie mica de aranjat, si ma pregatesc sa-mi vina unii sa spele mochetele ca arata cam jalnic saracele pana ce ne-om hotari sa le schimbam in totalitate...

Olga, referitor la invatamant nu exista cu siguranta variante online, seral, cursuri la distanta, etc...iti spun ca eu am lucrat la o companie 3 ani de zile si am studiat chestiunea in detaliu, ca pana la urma sa-mi dau demisia in favoarea cursurilor de un an de la University of Toronto full-time fara nici o remuscare....si pot sa-ti spun ca nu regret nici o secunda anul acela in care am muncit intensiv din toate punctele de vedere....ti-as putea face o polologhie scrisa pe nu stiu cate pagini in favoarea invatamantului public ... ai vacanta de 3 luni pe an, plus 20 sick days pe an, pe care daca nu le iei in anul in curs ti le poti transfera in anul urmator (asta referitor la aspectul spinos al concediului din America de Nord ), aspectul financiar deloc neglijabil, plus ca nu ai un sef care sa-ti sufle in ceafa cum se intampla de obicei in office-uri si flexibilitate in modul de predare. Nu stiu ce anume faci tu acum, esti teacher sau TA, am inteles ca parca faci ASD?

Brenda, cred ca poti gasi cartea si-n librariile din RO ...stiu ca vorbeau fetele de acolo....acum referitor la starea de spirit, eu una stau bine ca mai am 3 saptamani pana la vacanta cand plec eu cu sotul ca 2 porumbei, ca tot nu prea stim ce e aia de cand avem copil

In alta ordine de idei, fetele canadeze eu am descoperit o emisiune super pe can. 47 HGTV se cheama...se prezinta tot felul de case din toata lumea...aseara de ex. a fost o casa uimitoare fara pereti stil pagoda in Bali inconjurata de vegetatie luxurianta si tot feluri de riulete in care cresteau pesti viu colorati, iar pe timp de ploaie o puteau inchide cu pereti din sticla, alta din Austria pe care au transportat-o din nu stiu ce colt al lumii tocmai acolo, perfect montata cu bucatarie, oale, pahare pe un trailer...ceva incredibil pt. o viata nomada....o stiti canadiencelor? Asta e favorita mea recently , cu ocazia asta ma mai uit si eu la TV.

Corina, Silvana, Rosa si toate celelalte fete va doresc un weekend linistit

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput