Spiridusi de ianuarie-februarie2006(151)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina, subscriu. Fiecare are ritmul lui, fiecare face ce altul nu face. Dani nu are cuburi si logic ca nu stie sa le bage. Dar face alte lucruri ce alt copil nu face. Si pana la urma e competitie aici??? Care face si care nu???Principalul sa fie sanatosi ca asta e cel mai important
Moni...iti dau eu tzie..sa renuntzi
Anasebe cum de te-ai razgandit si il lasi cu bona? Eu stiu ca ziceai ca il duci la gradi.
Pt gradi sunt obligatorii anlizele, asta stiam si eu. Si pt camin si pt orice. Si daca il transfer dintr-o parte in alta trebuie analize.
Silvi.., eu am incercat si treptat dar cand a fost deja 100 ml lapte de alimentara si 100 lapte praf deja nu ii mai placea.
Irina...de carnea de iepure nu ti-am raspuns ca eu nu am mancat niciodata..stupid nu? Dar am auzit ca se asemana cu cea de pui doar ca e mai tare.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor va pup pe toate, ma apuc si eu de invatat ca imediat se trezeste bebe, Bianca vezi ca ti-am scris in mesajul trecut, am uitat sa ingros numele cu rosu si ma gandesc ca poate nu observi

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Razvan la 1 an avea 9.600 si e baiat si nu a fost prematur (asta sustin eu ca stiu data conceptiei si zic ca s-a nascut ls 37 fix, ca in maternitate asa l-au considerat)

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi, am vazut si am editat si eu mesajul de mai sus.Multumesc , dar la noi nu se poate aplica metoda
Merg sa fac de mancare de amiaza pt noi ca nu am nimic. Cu discutiilea asta ...uit ca nu avem ce manca si ma sotzul
Pe mai tarziu
la toata lumea....la barfitoare le spun urat ce ati facut...
Pai cum sa fie slaba Daria la 9.500???? nu e deloc...Dani avea ultima oara 10.200...si el e slab???

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Of, ce dulce e Marco cum a pica la datorie pe covor. O sa ziceti ca-s nebuna dar cand vedeam la TV filmulete din stea cu bebei care adormeau la masa sau te miri pe unde abia asteptam sa faca si Razvan faza asta..................da' n-o sa vad, ca fi-miu cand e somnoros vine si ma calareste si trage de haine si jeleste si miauna pana il pun la somn..........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bianca Eu inteleg cadoul pentru Maria in felul urmator: Vrem sa-i luam ceva care sa ramana amintire din partea noastra si in acelasi timp sa fie si ceva util.
Orice jucarie e frumoasa, e draguta...dar pana la urma se strica sau o dai mai departe. Daca Tudor va considera ca e cazul sa-i cumpere Mariei o tricicleta, un castel, o papusa etc ii va cumpara chiar din banii pe care o sa-i dam.

Cat despre afirmatia ta carte la 1 an. Nu cred ca sunt singura de pe forum care ii citeste copilului inainte ca el sa fi implnit 1 an. NU cred ca sunt singura care a cumparat carti cu povesti deja chiar daca copilul nu citeste.

Asta e parerea mea si nu am de gand sa mai imi expun punctul de vedere odata.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina . sanatosi sa fie, asta e cel mai important.
Bianca pai...cateodata chiar aduce forumul a competitie, pe bune.
Silvi spor la invatat. cate sapt. mai ai?
Ioana pai si Marco a tot marait, s-a invartit pe langa mine, m-a tras de pantalon...si nimic saracul. asa ca...s-a pus unde a gasit locul mai moale.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA MEA LA UN AN SI 2 LUNI ARE 8,250 KG SI NU A FOST PREMATURA
VREAU SA STIU CINE STA MAI PROST CA EA LA CAPITOLUL ASTA !
PROBABIL PE EA N-ATI VAZUT-O INCA PE VIU PREA MULTE CA SA APUCATI SA O COMENTATI !
CRED CA AM ZIS ESENTIALUL.
CINE CITESTE CU ATENTIE PRICEPE CE VRUSAI SA ZIC!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Sunt in totalitate de acord cu Anasebe. Ideea este sa ramana ceva in timp si cartea mi se pare ideala. Iar cu banii Tudor ii poate cumpara Mariucai orice va dori, inclusiv tricicleta.

Si ca sa fim cat mai transparente, sa procedam cum am facut-o si atunci cand ne-am ales denumirea.
Deci:

carte + bani - Giova, Nicole, DanaE, Anasebe - 4 voturi
tricicleta + bani - Biancas - 1 vot

Cine doreste sa voteze, sa copieze lista si sa isi adauge numele in dreptul optiunii proprii.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Moni, Roxana mea e cam tot pe-acolo. Eu n-am mai fost cu ea la cantar. Sunt curioasa, dar m-am temut de virozele astea si-am evitat sa merg la cabinet.
Si nici a mea n-a fost prematura.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput