Spiridusi de ianuarie-februarie2006(151)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai fetelor...acuma iar o sa ma criticati ...
Carte la copil de 1 an???
Eu stiu ca va ramane amitire de la niste persoane pe care nu le cunoaste, dar sa ii luam ceva util fetei de care se va bucura ea acum nu peste ....ani

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vaia vai vai...acum inteleg de ce umpleau pe aici paginiledar asta e cred ca de fazele astea nu o sa scapam niciodata.
Draga cuscra Nicole, pupici la nora si sanatate. Eu zic ca Dariuta e o fetita foarte darguta si desteapta( de aceea o si iubeste Alain) si sta foarte bine cu toate cele...avand in vedere ca s-a nascut prematur.Imi pare rau ca n-am mai apucat sa postez din cartea din care am facut rezumatele ca sa vada si sa inteleaga ce diferente mari sunt intre cei nascuti la termen si ceilalti...cate munca in plus au parintii aceia. Important e ca Daria e bine si ca in cea mai mare parte copiii nascuti prematur recupereaza tot ba mai mult au dezvoltate multe dintre abilitati mai bine decat ceilalti copiii pentru ca ei au luptat pt ele. Imi pare rau ca te-au necajit fazele astea, te inteleg dar te rog nu mai pune la inima.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

salutare
Scriu repede ca sunt la lucru.
Numai stiu cine , parca Irina daca nu gresesc , intreba de carne de iepure. Eu cred ca pot sa ii dai linistita , ca nu e gras iepurele. Aici se recomnada sa le dai.
Moni azi mergem din nou la homeopat pt dermatita ca se scarpina rau de tot , mai ales noaptea.
Denisa mai ai 2 zile , rezista

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Dana, sigur asa e!
Semanati foarte bine.
Legat de carne de iepure, eu nu i-am dat niciodata lui Matei dintr-un motv f. simplu: mie nu-mi place si, ca atare, nu stiu cum trebuie gatita.
Giova, se cere asa ceva la gradi?
Legat de discutii private, mi se pare, sincer total aiurea.
Dar, fara suparare mai fetelor, altecav mai bun de facut nu aveti decat sa stati sa barfiti?
Si ce sa barfiti?
Ce naiba, mai fetelor!!!!

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by ralirali

Va intrebati la un moment dat de ce sunt mamici care citesc din umbra. In cazul meu:
1 - lipsa de timp
2 - discutiile astea de doi lei, lupta de orgolii si de nu stiu ce..., atmosfera tensionata din anuminte momente, o gramada de reprosuri care nu isi au locul.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)

Subscriu si am o stare de lehamite,incat m-am si gandit sa evadez de tot de p-aci.Poate m-am atasat prea mult,inclusiv de cine nu era cazul

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Sa va zic acum parerea mea despre conferinte....nu cred ca asta e problema ca se fac conferinte si ca se discuta pe mes sa PM si eu am participat si voi participa la astfel de discutii pentru ca nu vad normal sa discut pagini intregi pe forum cu o problema care ma priveste doare pe mine sau pe altcineva. Problema e ce se discuta si aici nu stiu ce sa zic, poate nici nu e rautate intotdeauna, poate e doar stilul de a discuta despre roblemele altora, de a-ti da cu presupusul si de a face speculatii...cum face tot romanul ca la asta suntem campioni.
Sincer desi ma repet ca am mai spus-o pe mine nu ma intereseaza si nu ma afecteaza daca careva dintre voi ma barfiti....sau daca cineva ma barfeste in general.Respect si acord atentie nuami la ce mi se spune in fata, chiar daca nu sunt deacord intotdeauna. Ce spun oamenii pe la spate nu ma intereseaza, Giova pupici tie si lui Marcolino imi pare rau sa aud ca si tu ai fost subiect de discutie.
In concluzie.....nu stiu ce concluzie sa trag despre fazele astea. Eu una voi spune ce am de spus intotdeauna, voi vb cu fetele care ma apeleaza pe mess si le voi apela eu daca am vreo problema si nu voi intra in barfe si faze de doi lei ca nu am timp si nu ma intereseaza. Pupici celor care ma iubesc si celor care ma barfesc...daca or fi careva.....ca daca nu sunt inseamna ca sunt tare stearsa de nu am deranjat nici o persoana.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Nikole si mie imi pare rau ca s-a ajuns aici si raman la parerea mea pe care o cunosti.
Si ca tot veni vb de asta pe mine ma lasa rece dc zice vreuna din voi ca fiimiu e obez , obraznic si mai stiu eu cum ...si asta pt ca nu ne cunoastem personal. Eu stiu cel mai bine cum este si m-ar deranja dc l-ar vorbi cineva de rau in cunostinat de cauza( ca aberatii gen e asa si pe dincolo le-am mai auzit pe aici la adresa lui dar nu imi pasa, pt. ca sunt convinsa ca sunt afirmatii de de doi lei sau mici invidii)sau cineva care imi este aproiat si cunoaste situatia in cauza. Si nu va povestesc ce i-as face .
Nici fiimiu nu papa ca spartul , nu separa culorile , nu imi aduce ce ii cer , nu cunoaste animale, si tot asa...dar face alte lucruri pe care eu le consider exceptionale. Numai faptul ca se uita la mine si ma pupa este exceptional.Asa ca toate la timpul lor si in ritmul lor. Pe mine un singur lucru ma intereseaza si anume ca baiatul meu sa fie sanatos(voi care va mai aduceti aminte el are ceva problemioare cu inimioara , pe tratament ...asa ca usor nu imi este nic mie) ...in rest vorba romanului....la gara cu ele.
L anaiba iar tre s apelc dar mai prind eu un unul din calc liber azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pacat ca Nico nu vrea sa dea nime, asa stiam si noi cu cine avem de-a face.
Daria la 1 an are 9500 gr. Mie nu mi se pare firava si slabuta. a recuperat foarte bine, draga de ea.

Poze cum mi-a adormit spiridusul:
aici si aici

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Acum ca mi-am exersat si eu talentele de scriitor sa revin la ale noastre.
Cosmi sa nu te superi ca iti spun dar nu cred ca e bine sa ii pui castile lui Stefanut sa asculte muzica.Ei au urechiile mult mai sensibile si ascultatul cu casti e tare nociv si daca e incet sonorul, modul in care sunete intra turnate cu palnia in ureche nu fac deloc bine.
Moni scuze ca nu am raspuns habar n-am ce grupa are Alain, nu stiu daca i-au facut-o stiu ca Rn-uli l-au facut si e pozitiv si eu il am negativ si am facut vaccinul acela. Cat despre faza cu jucariile, eu azi i-am "confiscat" aproape toate jucariile lui Alain.I-am lasat calutul, catelul mare de plus caruia ii zice bebe si tractorul si piticii de la tine.Are dreptate cumnata mea care e educatoate, eu greseam f mult lasandu-l inconjurat de toate jucariile, mai nou era ca la raoinul de jucarii, am observatca nu se juca mai mult de un minut cu o jucarie, acum in sfarsit manevreaza piticii de la tine, ii plimba cu tractorul.O sa ii dau zilnic cate alte 2 jucarii luandu-le pe cele din ziua precedenta si le-am sortat pe categorii, de plus, de constructie, popice si alte prostioare, masini si carti.
Bianca nu ti-am zis de mamaliga deoarece eu nuami o data sau de doua ori i-am dat dar nua mancat-o.Cat despre laptele de vaca, eu i l-amintrodus de doua zile.In prima zi am pus 250 ml formula si 50 ml lapte, apoi seara am crescut la 100 ml lapte.Ieri i-am dat 150 ml lapte si 150 formula toata ziua si azi voi face la fel, maine ii dau 200 lapte si 100 formula si stau asa 2 zile apoi 50 formula si restul lapte inca 2 zile.Poate asa ai facut si eu...si n-am remarcat eu postarea, mie mi-a zis dr ca in 2 zile pot face trecerea dar eu nu ma grabes, asa am procedat si cu trecerea de la o formula la alta si a fost ok.Alain nu a facut figuri, ii place laptele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova . Dragul de el!

WOW! Pai sigur Roxanica mea nu are 9 kg la un an. Deci, Nicole, e f.f.f. bine Dari!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput