Mamici de iulie-august 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
claucia spune:
BBPuck, eco mmorfofetale se fac pe abdomen. Si in saptama 14 tot pe abdomen am facut si in 20 tot asa voi face. Mie mi-a placut tare ca era lumina difuza, "televizorul" desupra mea, si nu-mi pasa ce masoara dr-ul, eu imi priveam pitica la televizor.
Clau
16+
bb mic
karligutza spune:
andicu multumesc poate ne vedem pe acolo, ce zici?
panda77 nici eu nu am realizat inca daca bebe s-a miscat.. si sunt in sapt.19, deci... ochii mari si atentie maxima, dar probabil nu stiu sa disting intre carcei pe burtica care ma se mai strange in stanga, ba in dreapta, ba e mai umflatica intr-o parte sau alta... mai am eu vagi senzatii ca se intampla ceva, dar nu-mi dau seama daca nu e de la vreo miscare de-a mea sau stomacelul care poate digera ceva de zor... din pozitie perfect relaxata pe pat nu am avut inca nici o "falfaiala".. poate ca mie bebe tre sa imi dea intai telefon ca sa ma prind ca se va misca
asta e, sunt la prima sarcina, astept efecte clare de miscare, si nu intru la griji inca pt.ca medicul de familie mi-a zis ca undeva la 4 luni jumatate incep sa se simta miscarile fetale (mai bine zis, gravidele la prima sarcina atunci le constientizeaza)... iar eu abia am incheiat 4 luni. Deci saptamana asta si cu urmatoarea stau linistita, iar dupa, sa ma vezi ce scriu de zor aici panicata toata daca "nu simte si io ceva"...
karligutza, sapt.19
panda77 spune:
Karligutza, multumesc frumos de incurajare, deja nu mai stiam ce sa cred vazand ca multe dintre fetele cu mai putine saptamani deja au semnalmente clare ca "locatarul" e vioi. Acum am sa am rabdare sa vad la eco cat de mare a crescut; cu atat mai mult cu cat de data asta il iau si pe tati inauntru, sa vada si el.
Apropo, cine stie daca se pot inregistra imaginile ( in miscare ) de la eco si daca da, pe ce suport : dvd, cd ? Ca tare m-ar interesa...
Oana-panda77, 16+ cu
claucia spune:
Karligutza si eu astept! Si sunt abia in saptama 16. Of, abia astept sa miste piticuta.
Clau
16+
bb mic
andicu spune:
Karligutza, mi-ar place sa ne vedem, bineinteles!
Nici eu nu eram sigura de ce simt prin saptamana 16, dar dupa ce am depasit-o am inceput se-mi dau seama ca sunt aceleasi senzatii, si in plus, ma gadilam . Acum le simt diferit, un pic mai clare, dar parca nu ma mai gadila...nici eu nu mai sunt sigura!sunt zile in care nu simt nimic si atunci ma panichez un pic si intru si mai rau in ceata..
Ma duc la culcare, va !
Andicu 17+
Poze cu burtica
simo_al_jaafari spune:
am baut azi atata ceai cu lamaie ..cred ca in noaptea asta imi iau paturica si dorm la baie.
vestea buna e ca nu am cazut la pat de bolnava. vestea rea e ca nici nu ma simt mai bine fata de dimineata.
PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze
andutzy spune:
fetelor, voi mai avea un baietel! As mai scrie dar mi-e foarte rau, nu stiu cand voi scapa de greturile astea ingrozitoare! Imi vine sa ma sinucid!
Andra14+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
karligutza spune:
Am vazut ca ati amintit de kg.luate in sarcina .. eu m-am ingrasat numai cu 2 kg. de la inceputul sarcinii... nush cat de "in grafic" sunt, dar ma simt bine deocamdata!
quote:
originally posted by Claucia
Karligutza, bine te-ai intors, chiar nu poti afla ce jucaus ai in burtic? Noua ne-a spus ca e bebelusha, daca schimba mai tarziu....le iau gatul! Deja vorbim cu ea si o dragalim.
Claucia as putea afla ce e in burtic daca ma duc la o ecografie special pentru asta, dar nu am incercat sa ma mai programez si la alte consultatii decat la cele la care merg oficial la doctorul meu priceput ; si de priceput ce e, ete nu mi-a zis inca or poate ca nici nu-mi zice daca nu-l intreb... asta nu stiu... oricum ma cam mananca in f*nd pe romaneste sa aflu si eu mai repede ce e, dar imi si place suspansul asta nitel... oricum nu mai dureaza mult si aflu... la urmatoarea consultatie asa cum spuneam voi fi in sapt.21 si daca doctorul nu isi da cu presupusul singur, atunci il provoc eu sa caute si sa observe sexul bebelusului... Va spun negresit si voua! iar cand se va misca asta clar ca ramane stabilit ca ma prezint aici cu stirea
Oana-panda77 ... sper ca esti mai vesela; ne putem lua de o manuta toate 3: tu, claucia si cu mine.. sunt sigura ca si cu alte fete, asa ca nu-i bai ca bebelicii nostri sunt somnorosi, cred ca o sa ne vina acru de cate suturi in ficat ne vom lua mai incolo .
apropo de acru... Simo si eu am baut bors de casa, n-am avut simptome de nici un fel... sa inteleg ca si tu agreezi mai mult alimente acrisoare? lamaie, bors..? me too!
uffffffffffffff, asteptam vesti mai bune andutzy odata cu intrarea in trim.II... stop greturi si varsaturi! ce mai papi? ca pomelo ne-ai zis ca a functionat; esti in continuare pe sticksuri si pomelo? ma bucur pentru vestea buna de ne-ai dat-o si felicitari pentru fratiorul lui Dragoselu'... nu-i asa ca D. va dori sa aibe un fratior care sa stie direct sa se joace cu el?
Andicu cu mare bucurie ne putem vedea daca vii la Bucuresti (schimbam adrese de email? pe PM?)... poate si cu alte fete care vor sa vina atunci la eveniment, iar despre descrierea cu gadilelile suna interesant, cred ca bebe ne vrea vesele si de aceea ne gadila prin burtica .
Acum ma duc fuga la nani ca sunt topita de somn la ora asta!
Pupici si ne mai auzim de dimineata... sper sa nu mai fac ce-am facut si sa nimeresc DC-ul macar o data pe zi!
somn usor la fetite si baieti!
somn usor la mamicutzi si taticutzi!
karligutza, sapt.19