PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 29
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Lushk
eu aseara am umblat ca nebuna pe strazi cu copilu` de la 7 la 10...era asa de frumos...bine, a fost ambitziesa nu ma gaseasca sotzu acasa
...ca m-a sunat ca intarzie ca nush ce sindrofie avea...si bineinteles ca suna disperat pe la 9 ca unde esti...
ajung imediat, zic...si-am ajuns dupa o ora...a tzinut si vremea cu noi ca altfel sa vezi ce cuminte stateam io acasa....
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"
Eu am observat ca daca stau cu puiul afara mai mult de 1 ora jumate...noaptea e cam fornait ..
Ca sa ii treaca fornaiala ..ii pun Sterimar il aspir cu BATISTA...si trece pina a doua zi ...
Dar in general am grija sa nu stau chiar 2 ore.
LIDIA
mami de
Stefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
iulenca spune:
piersicutza vaccinata.
Ce pozici frumusele ...
da in ce parc v-ati intilnit fetelor ..
vreau si eu intilneala ![]()
LIDIA
mami de
Stefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
[/quote]
La PLumbuita ne-am vazut (dna Ghica, Colentina)
VARSTA MARIEI![]()
MARIA THEODORA![]()
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by alina2006
buna fetelor! n-am apucat sa intru azi, n-am avut timp deloc de net! fii-mea la 6 luni si 3 saptamani a zis tata foarte clar si bineinteles fara tac'su in camera! noutati despre noi nu prea sunt! va pup si cu intarziere urez si eu LA MULTE LUNUTE SARBATORITILOR DE AZI!
va pupacesc! noapte buna!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Iana-Daria si Mami Alina
FELICITARI PENTRU TATA
LIDIA
mami de
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by bibi
Inca una si ma duc...cu sotul e ok. Am mai trecut un hop.
Bibi,David (08.07.2003) si
Ianis(14.08.2006)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
FELICITARI MULTE 
SI NE BUCURAM PENTRU VOI

.LIDIA
mami de
Tweety7 spune:
Bibi super ca ai rezolvat cu sotul. 
Miha mi-e tare dor de tine! Stiu ca nu ai timp de intrat pe forum, dar eu te astept mai des. Luca e o minunatie.
pentru amandoi!
Genie si Clara se trezeste de cel putin 3 ori peste noapte, iar eu tanjesc disperata dupa un somn ca la carte.
Lasa ca se fac ele mari! ![]()
Stefania suntem bine.
Klumea bretonul Patriciei! 
Bysko, Lushk, elena24, emiliapop sunteti de belea! 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
bulinuta27 spune:
buna fetele...din pacate nu am tp de nimic
...nu am mai citit nimic de vre-o 3 zile ...
am o mare rugaminte la voi cine ma poate ajuta cu o scrisoare de instiintare la firma de faptul ca esti gravida? nu...nu sunt eu
...o prietena are probleme serioase...o ameninta ca o dau afara si nu stie cum sa faca iar eu nu am facut asa si nici nu pre am mult tp....pls daca puteti trimiteti-mi si mie pe mailul comun
sarumanaaaa
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
martta spune:
Genie: si Alexia se mai trezeste noaptea de 2 ori...
Dar ca sa vedeti ca se poate si mai rau
, eu sunt mai obosita din cauza trezirilor repetate ale copilului cel mare
Camerele in care dorm copiii au perete comun. De multe ori mi s-a intamplat sa aud pe unul dintre ei si sa stau cateva secunde bune ca sa ma dezmeticesc si sa-mi dau seama in care camera ma aflu
Cred ca v-ati dat seama ca noaptea alerg intre copii! Platesc cu varf si indesat faptul ca am scos primul copil can tarziu din dormitorul conjugal!
Geliza: cum se mai simte Ilinca?
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze botez Alexia
save spune:
Cu intarziere
LA MULTE LUNUTE ! ANDREI SEBASTIAN;ALEXANDRA;ELENA MARIA;MARIA VERONICA

sa creasca mari si cumintei
LA MULTI ANI ! PT.TUDOR 

Multi
pt vaccinati
GELIZA, sanatate multa ILINCAI
,uite aici si pt tine
MAMIDESTEFAN , ha,ha,ha , faine motive cred ca daca le aplic la sotu
se lasa de servici si sta acasa cu Radu
.LA MULTI ANI! pt mamica ta 
MAMALUIDAVID pupacim
fetita cu breton
IULENCA,ce frumos de voi ca va intalniti pupici pt bb
si mamici ,vreau si eu
MIHATOCAE, 

pt super bb LUCA
chiar imi era tare dor de el
alina2006 spune:
lidia multumesc!
LA MULTI ANI mamei tale si multa sanatate!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
SimonaU spune:
Bulinuta, declaratie trebuia sa sune cam asa:
"Catre conducerea firmei...., subsemnata..., posesoare a BI..., va instiintez prin prezenta asupra faptului ca sunt insarcinata, data probabila a nasterii fiind...... Anexez prezentei adeverinta medicala nr. " . Daca nu are inca adeverinta medicala sa nu astepte si sa depuna fara ea, urmand sa o aduca ulterior. Declaratia sa o depuna la secretariat de unde sa ceara un nr de inregistrare pe ea (secretara e obligata sa inregistreze orice document intra in firma deci nu ii poate refuza acest drept). Sa isi faca si o copie dupa declaratia cu nr. de inregsitrare pe ea si sa o pastreze. Cu chestia asta in mana e acoperita!
Daca gasiti undeva nr legii poate o treaca ca si temei legal.
Cred ca asta este: Legea 25/2004 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca
http://www.protectiamuncii.ro/legislation/oug_96_2003.shtml

sa nu ma gaseasca sotzu acasa
zis "Electric Baby"
David (08.07.2003) si
Ianis(14.08.2006)