PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by lucians

Mami de Stefan-Eduard,n-ai si tu un nume?Multam pt apreciere.Sa stii ca n-am facut nimic special sa slabesc.Si-atunci luasem 28 kg(acu 30)si-n 6 luni eram ca noua,fara niciun efort sau abdomen.Dar un amanunt important nu se baga-n seama.Atunci aveam 23 ani iar acum 33 ani.La varsta asta,e normal sa mearga mai lent cu slabitul.De la 85Kg cat aveam inainte sa nasc,acum am 69.5 fara niciun regim special.Mai am de dat jos vreo 10 kg .Dar in timp,ca nu-i o graba.Pan'la vara e destul,mai ales ca pitica mai suge inca la tzatzi...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Cind am intrat pe forum ..am decis ca vreau sa ramin incognito...
stiti cum e internetul ..nu se stie niciodata ..vorba lui Sabana " Paza buna fereste primejdia rea"

dar asa de tare de voi ...ca am sa renunt la idee ..
mai ales ca cele mai multe din voi v-ati dat numele
asa ca
numele meu este LIDIA .

Despre slabit ...eu am cam renuntat la idee cel putin cit alaptez ..
totul e sa nu ma ingras ...adica accept ca nu slabesc dar cintarul nu are voie sa o ia in sus ..
si chiar si asa de la vreo 90 cit aveam cind sa nasc ..
si vreo 82 imediat ce am nascut ..am ajuns pe la 74 ..
dar inainte de a fi aveam 68 ...
si mi-era tare bine in pielea mea ..(ca sunt de felul meu mai naltuta )
Despre virsta ..eu am 31 ...dar de curind auzisem ca s-a cam spulberat mitul ala ca te ingrasi cu virsta..
cica lipsa de miscare e cauza de baza a ingrasarii dupa "prima tinerete"
asa ca nu avem nici o scuza sa nu ajungem din nou sa aratam ca la in vremurile noastre bune

Mami de Stefan - www.dropshots.com/ghercal" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?
------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Lidia! Ce nume frumos ai!Ai dreptate ca,unul din motivele pt care ne-ngrasam sau nu slabim usor,e lipsa de miscare.Si,sincer,bicicleta mea e pe post de cuier.Cand m-apuc sa pedalez si-ncep apele sa curga pe mine,renunt; si-asa ne uitam una la alta...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by SimonaU

Eliza, in primul rand felicitari pentru cele 300 gr in plus . Si in al doilea, daca nu te-ai saturat, hai sa iti zic cum e si cu Mara mea ca si ea e mai "moale". Si pe ea o vede o doctorita neonatoloaga, prietena de familie, si ne-a zis ca e mai moale inca de mica, si asta se datora, la ea, circularei de cordon. I-am facut tratament de 2 ori, 10 zile cu complex de vit B. A zis ca poate ii foloseste si pentru pofta de mancare. Pe la 5 luni tot moale era si doctorita neonatolog ne-a trimis la neurolog deoarece ei sunt cei mai in materie sa-si dea cu parerea in ce priveste "moliciunea" asta. Acolo ne-a zis ca da e un pic moale, dar nu e nimic grav si are timp sa stea in fund. Dar mi-a recomandat sa o pun de cateva ori pe zi sprijinita in fund. Asa ca la 6 luni a inceput sa stea in fund chiar f bine.
A, si sa iti zic ce insemna la 5 luni ca e moale: daca o ridicai de pe spate in fundic in momentul in care ajungea sus se balanganea putin cu tot trunchiul sau numai cu capul in loc sa stea macar cateva secunde in echilibru.

Si inca ceva, in dr, Spock zice asa - copii incep sa stea in fund intre 5 si 7 luni, dar sunt copii inteligenti si perfect normali care stau in fund abia la 1 an!

de Rares (07.12.2001) si Mara (24.07.2006)

Geliza, Simona Alexandra mea la 5 luni nu statea deloc, nici la 6 luni, abia de curand isi tine echilibrul calumea si se ridica singura si inca nu de tot. Si nu m-am stresat nici o secunda. Fiecare copil are ritmul lui de crestere. Cate capete atatea pareri.
Geliza tine un dr si bun. Cel in care ai tu incredere. Ca altfel te innebunesti si pe tine si pe copil. Va stresati amandoua degeaba.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

mamidestefan

quote:
Eu m-am hotarit relativ repede pentru cel de la TEFAL
din 2 considerente :
firma si pretul .
Am si alta ustensila de la TEFAL (mixer) si desi am turat-o de multe ori la maxim ...are ceva anisori si nu a cedat.
Poti cumpara de pe piata si altceva in jur de 2 mil....dar pentru 500 de mii parca nu m-as risca la altceva.
Si apoi mai sunt avantaje :
1.poti gati 3 feluri de mincare odata ( in jumatate de ora ) ..mi se pare super ..
2.scutesti "timpul de stat linga oale " ...pui totul acolo ..fugi la bb si te intorci dupa 30 min ..totul e gata ..
3.mincare e mai gustoasa (ai sanse sa o pape bb) ..nu mai vorbesc de vitamine (pina si salata bouef iesi mai buna cu ingredientele fierte la steamer)
Si ca sa raspund si la intrebari :
- da se spala bine cu apa calda si detergent de vase (dar daca gatesti o cantitate mica are un vas mic de plastic ..pui acolo si speli doar vasul acela ..restul doar clatesti cu apa
- timpul maxim de gatit este 35 min la legume "grele" .. in rest 5..10..15..20 min functie de ce gatesti ..si da exista un tabel orientativ ...si sunt scrisi si pe steamer timpii orientativi pentru legume,carne,oua,etc ..

Multumesc mult pentru detalii.
M-ati convins, trebuie sa inspectez piata pe aici, sa vad ce gasesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Sabina, multumesc de incurajare...pana acum n-am gasit inca dr pe mana caruia sa merg, din pacate....am mers pe mana medicului de familie care are fff multi copii inscrisi (din cauza faptului ce a fiica unei renumite pediatre care este la pensie) dar careia niciodata nu i s-a parut nimic iesit din comun la copiii mei

Anasia, uite ce nr am gasit eu:Optistar, calea victoriei 128 A, tel 212 95 13...datele sunt de vreo 2-3 ani....acum mai poti cauta pe net

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Eliza nu te mai stresa, iubita!
ralu192000 bine ai venit! Sunteti in listuta, dar mai am nevoie de cateva date: greutatea si lungimea la nastere ale Anei si ziua ta de nastere.
Gagici, am vorbit cu Consi si m-a rugat sa va transmit pupaturi si sa va spun ca-i este dor de voi. Se intoarce luni, cred.
Noi ne pregatim sa mergem la doctor sa vedem ce-i cu tusea Clarei. Va anunt la intoarcere. pentru toata lumea!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

geliza relaxeaza-te tu mamica cujoasa de doua fete cucuiete .
Ai experienta suficienta sa nu pui la suflet aberatiile Dr.tei cu pricina.

Mergi la inceput

tweety

Multa sanatate Clarei!

Si noi trimitem o gasca de pupici zapaciti lui Consi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by geliza

Sabina, multumesc de incurajare...pana acum n-am gasit inca dr pe mana caruia sa merg, din pacate....am mers pe mana medicului de familie care are fff multi copii inscrisi (din cauza faptului ce a fiica unei renumite pediatre care este la pensie) dar careia niciodata nu i s-a parut nimic iesit din comun la copiii mei

Anasia, uite ce nr am gasit eu:Optistar, calea victoriei 128 A, tel 212 95 13...datele sunt de vreo 2-3 ani....acum mai poti cauta pe net

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Si eu am schimbat 2 dr pana acum. In final m-am hotarat sa raman pe mana neonatoloagei care m-a asistat si la nastere. Pediatra Alexandrei ce s azic o tipa super, raspunde la orice ora din noapte, Dr in stiinte medicale, dar a facut-o lata. Mi-a vaccinat copilul aiurea, mi-a scos numai ineptii, ca e anemica (ea nici nu a vazut-o). Asa ca si eu zic cu cat sunt mai proefsori, mai dr si mai savanti cu atata sunt mai expirati. Cred ca e valabil ca in orice meserie. De ex si la facultate: profesorii tineri erau super apreciati, aveau metode de predare, super ok, iar aia in varsta erau de pe vremea lui pasvante chioru. Nu ii bag acum pe toti in aceeasi oala, dar in mare cam asa e.
Calmeaza-ta, trage aer adanc in piept si gandeste-te ce e de facut. Daca tu esti cu inima indoita, incearca sa gasesti un medic competent cu care sa si ramai. Da si tu interviuri cum a facut Luiza.
Apropo Luiza ce mai faci?
Cristina_Ioana, Cinta, Madalina si care nu ati mai scris. Nu am o memorie chiar asa buna la oara asta. Sorry.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dragi mamici si piersicute!

Sunt si eu mamica unui Piersicoi de 7 luni si 12 kg, nascut pe 5 iulie 2006.
Sunt relativ noua prin acest forum si citesc cu fffff mare interes experientele voastre cu bebeii vostri, gasind raspunsuri clare la unele intrebari ce ma framanta.

Mai trebuie sa explorez un pic acest site, sa tin pasul cu voi...mai vechi pe aici

Nicolica

Mergi la inceput