PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

scuze...mamaluidavid...sanatete multa soacrei...
sunt cam chiauna azi...n-am apucat sa beau cafeaua...stau in bucat de azi-dim...

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Cred ca era vorba de soacra Mameiluidavid mai Ani, nu?

VARSTA MARIEI

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

quote:
Originally posted by arghirmonica

Ce e STEAMER?Ceva de facut papa repede?Io am oala sub presiune.Oricum fie ce o fi si eu tot ce am in casa de bucatarie am e Tefal si de 7 ani de maritis nimic nu s-o stricat.Da tre sa le schimb tot cu Tefal ca m-am plictisit de ele

Ca sa vezi cum arata ..apasa www.amazon.co.uk/Tefal-VC400317-Vitamin-3-Tier-Steamer/dp/B0000AI3Z5" target="_blank">aici (cred ca a mai dat link-ul asta si bulinuta)
Pui apa in vasul de jos(verde) ..setezi timpul ..bagi in priza ..si papica e gata in max 35 min.
Si poti folosi si doar unul din vasele etajate ..sau 2 ..nu neaparat 3 .

Mami de Stefan - www.dropshots.com/ghercal" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?
------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Cat ai dat pe el? De unde l-ai luat? On-line sau de pe la magazine?
Eu pusesem un link cu Moulinex ce il puteai cumpara on-line de la DOMO.
Eu am mixer vertical Moulinex si sunt multumita. Cred ca si Moulinex sunt bune.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Inca ceva.
Faci abur in casa?

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

s-a trezit prichinduta mea asa ca ne pregatim sa dam
o tura prin curte, ca se vde frumos afara, e soare
am noroc ca sunt la mine nepotelele mele, ai 6 ani le
face placere sa stea cu teodora... iar mie imi face placere
ca mai pot face si altceva

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

quote:
Originally posted by misimica

Fetelor pun si eu niste poze de la nunta ,cu un an inainte sa vina Andreutza mea.Cand ma uit la ele ma apuca plinsul ,cum am fost si cum am ajuns.(+26 kg)Sper sa nu va plictisesc prea tare,are cineva vreo reteta de slabit?http://s149.photobucket.com/albums/s46/mamisimona/?action=view¤t=DSC00004.jpg

Frumusele pozici de la nunta ai pus tu acolo...
parca mi-ai facut si mie chef sa pun si eu citeva
de la nunta ..si mai ales de cind eram gravidutza ..
sper sa reusesc ..
Si cu slabitul ...cam greu ..eu mai am 6 kg de
dat ..si tot mi se pare greu ..dar
cred ca Gabitza (Lucians) ar trebui sa aiba o "retzeta "
ca dupa ceva timp de la nasterea lui Andrei arata de zici ca era fotomodel .

Mami de Stefan-Eduard,n-ai si tu un nume?Multam pt apreciere.Sa stii ca n-am facut nimic special sa slabesc.Si-atunci luasem 28 kg(acu 30)si-n 6 luni eram ca noua,fara niciun efort sau abdomen.Dar un amanunt important nu se baga-n seama.Atunci aveam 23 ani iar acum 33 ani.La varsta asta,e normal sa mearga mai lent cu slabitul.De la 85Kg cat aveam inainte sa nasc,acum am 69.5 fara niciun regim special.Mai am de dat jos vreo 10 kg .Dar in timp,ca nu-i o graba.Pan'la vara e destul,mai ales ca pitica mai suge inca la tzatzi...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Eliza, in primul rand felicitari pentru cele 300 gr in plus . Si in al doilea, daca nu te-ai saturat, hai sa iti zic cum e si cu Mara mea ca si ea e mai "moale". Si pe ea o vede o doctorita neonatoloaga, prietena de familie, si ne-a zis ca e mai moale inca de mica, si asta se datora, la ea, circularei de cordon. I-am facut tratament de 2 ori, 10 zile cu complex de vit B. A zis ca poate ii foloseste si pentru pofta de mancare. Pe la 5 luni tot moale era si doctorita neonatolog ne-a trimis la neurolog deoarece ei sunt cei mai in materie sa-si dea cu parerea in ce priveste "moliciunea" asta. Acolo ne-a zis ca da e un pic moale, dar nu e nimic grav si are timp sa stea in fund. Dar mi-a recomandat sa o pun de cateva ori pe zi sprijinita in fund. Asa ca la 6 luni a inceput sa stea in fund chiar f bine.
A, si sa iti zic ce insemna la 5 luni ca e moale: daca o ridicai de pe spate in fundic in momentul in care ajungea sus se balanganea putin cu tot trunchiul sau numai cu capul in loc sa stea macar cateva secunde in echilibru.

Si inca ceva, in dr, Spock zice asa - copii incep sa stea in fund intre 5 si 7 luni, dar sunt copii inteligenti si perfect normali care stau in fund abia la 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Mai dragelor ..cind ma pregateam mai bine sa mergem afara ...
si e frumos cred la 12-13 grade ..puiul meu a adormit la tzitzi..
Asa ca ..I'm back..
inainte cu o ora i-am dat suc de mar cu putin orez si cred ca a fost un succes ..ca se lingea pe botic ..de parca i-as mai fi facut o portie ..si a inceput sa chiuie si sa se bucure dupa ..de nu-mi venea sa cred ...si nici de regurgitat nu a mai regurgitat ..l-am pus si pe burtica ..totul a fost OK ..asa ca sunt HAPPY

michella78 Bine ai re-venit

alina2006,anasia,michella78 Multumim de sprijin si sfaturi.
maryion Eu nu l-am gasit on-line..as fi vrut eu ca am observat ca uneori poti gasi chiar mai ieftin on-line ...ci l-am luat din Cora ..mi-a fost cel mai la indemina ...
de ..timpul asta e "dusmanul meu de moarte "....
iar in Carrefour e cam departe si am cam luat tzepe mergind pina acolo dupa ceva si fie nu aveau deloc fie nu aveau pe stoc .. .Asa ca cu 2.6 mil l-am gasit in Cora .
Despre Moulinex ..nu pot sa zic decit din "citite"..cautam robotel (trebuia sa aleg intre Philips si Moulinex) ..si i-am auzit pe unii ca se cam plingeau ca le-a cam facut figuri robotul lor Moulinex ..asa ca am renuntat la firma asta ...
Despre aburi ..putin abur face ...dar e nesemnificativ comparativ cu varianta la oala ..parerea mea

Mami de Stefan - www.dropshots.com/ghercal" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?
------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Fetelor, stiti cum se ridica bebelusii in fundic, singuri? Uite asa Adica de pe o parte se imping cu mana si se ridica in fund, dar asta o fac mai incolo. In primul rand stau singuri in fundic daca ii punem noi asa. Partea cu datul peste cap desigur nu o fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Multumesc fetelor pentru urari si pentru incurajari...si mai ales Monica si Simona, exemplele voastre chiar mai imi dau curaj...va pup
revin ca trebuie sa-i incalzesc legumele ca fructe n-a vrut nici macar o lingurita (o fi de la raceala)..a baut in schimb 70 ml lapte

Anasia, promit ca o sa caut nr dr Burloiu...sigur il am pe undeva

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput