Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 22
nadiutapm spune:
Aelita, saru'mana am inteles, mi-am pus capul la lucru astazi si am gasit o modalitate de al realiza, mi-a iesit fte bine iar tati este de-a dreptul uimit cat de frumos poate sa fie,
bey suratelor, mie cred ca mi s-a rupt apa, am adormit si m-am trezit aasa ca i-mi curge ceva ca niste secretii insa mai ambundente, m-am dus la baie si cand am zis ca gata am facut pisu, mi-a mai curs un jet din picioare (dar nu era pisu], nedumerirea mea este urmatoarea asa putin, si acum daca stau in picioare curge cate 3-4 picaturi asta sa fie, contractii nu prea le-am sesizat, mai stau??
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
39+ 
Lidia
burtica
nadiutapm spune:
cu siguranta mi s-a rupt apa, ma duc sa-mi trezesc una bucata barbat, va tin la curent , va pup
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
39+ 
Lidia
burtica
aelita spune:
lore dupa nastere vin alt fel de dureri de spate :))
e misto burta,mare.
daca nasti maine,o sa ai 40 si 2 zile,nu?? atat am avut eu cand am nascut.
bafta maine!! daca e sanasti,sa fie intr-.un ceas bun si sa veniti sanatosi acasa!
marybell of,mititelul de el cum se chinuie!!! si cate medicamente ia ! cred ca l-as tine numai inbrate,chiar daca s-ar rasfata cat ar vrea.
kateryna,felicitari pt lunisoara implinita!
eu cu actele alea nu stiu...
7 cm ???? a mea daca o fi crescut 1cm,cred.
ai abiaaaaa mananca !peste 90 nu a luat niciodata.acum nu mai stiu ce o face ,ca ii dau doar san,si dumnezeu cu mila..cat o lua saptamana asta in greutate..
pako bine ati revenit !!
criss eu i-am facut baie si inainte sa cada buricul si dupa la fel.adica in fiecare zi de cand s-a nascut.si a cazut in 4 zile si nu au fost probleme.dupa ce cade buricul,de doua ori pe zi,cu un betisor de urechi imbibat in spirt se curata acolo coaja aia care se face de sange.sa nu lasi sa se formeze coaja ca se infecteaza sub ea.nu te teme ca nu doare.
trebuie sa fie mereu curat,se va mai face acolo sange si coaja vreo saptamana-doua.
cristiana70 ce ai ,mama,cu ferestrele?? ai innebunit? auzi,sa le speli !!! esti mai rau ca mine!!! eu la alea nici nu ma gandesc,abia fac fatza in casa !
sraluca chiar nu stiu sigur chestia asta cu scoica in masina.eu am invatat la scoala de soferi ca se pune scoica in fatza,cu spatele la directia de mers si se scoate airbagul.
dar parca am auzit ca nu mai e asa acum...
eu deocamdata am landoul si ala se pune doar in spate,tot in centura.cand nu va mai fi bun landoul,o sa pun scoica si o sa ma interesez daca se mai pune in fatza cum stiam eu.
nadiuta ce sa mai stai! ai tricotat,ai terminat,acum fuga la spital !
BAFTAAAAAAAAAAAAAAA SCUMPO !!!!!!!!!! ITI TIN PUMNII SA IASA REPEDE !! SA FIE USOR !!!!!!!!

ca tot citesc aici de ochisorii copilasilor,vin si eu cu o intrebare pt mine.ma mananca rau ochii,defapt la radacina genelor.cu ce sa dau ca m-a innebunit.o fi de la machiat..o fi de la demachiant...o fi altceva...aveti idee?
iar trebuie sa ma mulg si eu azi,ziceam ca nu mai folosesc pompa,dar copila asta rade de mine ,zau,se joaca cu nervii mei,azi a supt cand a vrut pasarica ei,si cat a vrut.imi venea sa o arunc pe geam.mi i-a lasat cimoaie de fiecare data,si acum s-a acumulat mult lapte si ma cam ard.
S.
ralu74 spune:
Sraluca -scoica se pune pe bancheta din spate cu fata spre spatele masinii
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)
loremunteanu spune:
Neata!
Am citit din 2in3... Sa nu scrieti foarte mult in caz ca raman sa nasc...
Aelita
Multumesc frumos!
Nadia si tu? Pai eu cu cine mai nasc? Pun galeria! 

Miha, nu-mi ramane decat sa umblu pe la banci... Ar fi trebuit sa fac eu asta mai din vreme, dar nu mi-a dat prin cap... Bine ar fi fost daca o faceam...
Katy, tu ai tot zis de acte, bani si alte alea, dar noi suntem uituce draga mea! 
Aveti grija burtici, mamici!
Loredana
40+2
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Messa spune:
HAI NADIUTZAAAAAA!!!!!!! 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
ALINATXA spune:
Hai Nadiutzaaaaaaaa.....La ora asta cred ca ai nascut deja......Asha ca eu vin cu felicitarile.
Loreeee pai eu?Chiar asha toate ma lasati de izbeliste?Offffffff raman decat eu cu megebeng cred........Doamneeee de mi s-ar rupe si mie apa pana pe 14
Imi vine sa imi introduc o mana singura sa imi largesc colul si sa fac apaaa sa iasa .........
AMR 6
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
marinar spune:
sa punem majoretele la treaba si pt Amaya
HAI AMAYA!!!

Alinatxa pai la mine au bagat mana mai multi doctori si moase si au tras de col...dar el nu si nu. dar lasa ca tu poate esti mai norocoasa.
Lore hai sa fie ziua cea mare!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)