Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alinuk astia de la farm Doina unirii au site? am auzit ca e super dotata farmacia, dar cine ajunge acolo? eu inca nu...

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nadia, cica la sarcinile cu fetite e burtica asa, cum o ai tu, iar la cele cu baietei e cum o am eu..desigur, exceptiile sunt numeroase .

haideti, mai fetelor, sa nastem odata!!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

mai fetelor, stateam aseara cu sotul meu de vorba si ce credeti ca ma intreaba: cand facem al doilea bb? abea am nascut de 3 sapt siprin ceza si el vrea altul. adevarul ca si eu as vrea dar nu asa repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Multumim Alina de complimente. Esti draguta, ca intotdeauna, te asteptam cat de curand printre noi cu sfaturile tale.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Nadia, l-am sunat si ieri si azi, dar l-am prin ocupat si nu am putut vorbi. Urmeaza sa sun iar mai tarziu; azi era in operatie... mi-a raspuns Ramona.
Bebitzul nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa. E la fel de activ ca si inainte, doar ca loviturile sunt mult mai puternice (cred ca avem un mic purcelus la purtator)... Ori poate asteapta sa-i termine mami costumasul... Desi avem hainute cat pentru 3 bebici, nu unu, din lipsa de ocupatie m-a apucat impletitul... acum am facut salopetica si trebuie sa terminam flaneluta...
Poate nastem odata...

Loredana 40+1 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Am mai pus doua poze cu burticelul de 39+6 (la semnatura). Mie nu mi se pare ca ar fi foarte mare... M-a intrebat o vecina acum cateva zile daca avem gemeni....

Loredana 40+1 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Prrrrroaspat, de la Wannajo:

"Avem un baietel de 3,500 kg, apgar 10. In jur de 9:30 am nascut. Sunt fericita, ametita si la terapie intensiva. Pupici pentru toate burticile si mamicile, wannajo"

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

felicitari wanna!!!

messa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

[red]wanna[/red], felicitaaaaari, mamico!!! refacere rapida si laptic din belsug!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna dimineata Mirandolina si tuturor fetelor de aici.
Mirandolina am primit PM-ul tau. Incerc sa citesc capitolul acesta in urmatoarele ore ca sa va "cunosc" putin.
Oricum sunt cu placere la dispozitia voastra.
Si pt fetele care nu stiu despre ce este vorba: lucrez in Israel ca doula sau in romaneste "suporter autorizat inainte,in timpul si dupa nastere " si ca aromaterapista cu specializare in ginecologie si copii cu nevoi speciale. Mirandolina m-a rugat sa intru si pe la voi si sa va raspund la intrebari legate de sarcina si nastere.
Va pup pe toate si mult succes in continuare
Andreea

Mergi la inceput