Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
marinar spune:
alinuk astia de la farm Doina unirii au site? am auzit ca e super dotata farmacia, dar cine ajunge acolo? eu inca nu...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
megbeng spune:
nadia, cica la sarcinile cu fetite e burtica asa, cum o ai tu, iar la cele cu baietei e cum o am eu..desigur, exceptiile sunt numeroase
.
haideti, mai fetelor, sa nastem odata!!!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

marinar spune:
mai fetelor, stateam aseara cu sotul meu de vorba si ce credeti ca ma intreaba: cand facem al doilea bb? abea am nascut de 3 sapt siprin ceza si el vrea altul. adevarul ca si eu as vrea dar nu asa repede.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Catalina spune:
Multumim Alina de complimente. Esti draguta, ca intotdeauna, te asteptam cat de curand printre noi cu sfaturile tale.
Pupici
loremunteanu spune:
Nadia, l-am sunat si ieri si azi, dar l-am prin ocupat si nu am putut vorbi. Urmeaza sa sun iar mai tarziu; azi era in operatie... mi-a raspuns Ramona.
Bebitzul nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa. E la fel de activ ca si inainte, doar ca loviturile sunt mult mai puternice (cred ca avem un mic purcelus la purtator)...
Ori poate asteapta sa-i termine mami costumasul... Desi avem hainute cat pentru 3 bebici, nu unu, din lipsa de ocupatie m-a apucat impletitul... acum am facut salopetica si trebuie sa terminam flaneluta...
Poate nastem odata...![]()
Loredana
40+1
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
loremunteanu spune:
Am mai pus doua poze cu burticelul de 39+6 (la semnatura). Mie nu mi se pare ca ar fi foarte mare... M-a intrebat o vecina acum cateva zile daca avem gemeni....
Loredana
40+1
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Messa spune:
Prrrrroaspat, de la Wannajo:
"Avem un baietel de 3,500 kg, apgar 10. In jur de 9:30 am nascut. Sunt fericita, ametita si la terapie intensiva. Pupici pentru toate burticile si mamicile, wannajo"
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
megbeng spune:
[red]wanna[/red], felicitaaaaari, mamico!!!
refacere rapida si laptic din belsug!!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

doula spune:
Buna dimineata Mirandolina si tuturor fetelor de aici.
Mirandolina am primit PM-ul tau. Incerc sa citesc capitolul acesta in urmatoarele ore ca sa va "cunosc" putin.
Oricum sunt cu placere la dispozitia voastra.
Si pt fetele care nu stiu despre ce este vorba: lucrez in Israel ca doula sau in romaneste "suporter autorizat inainte,in timpul si dupa nastere " si ca aromaterapista cu specializare in ginecologie si copii cu nevoi speciale. Mirandolina m-a rugat sa intru si pe la voi si sa va raspund la intrebari legate de sarcina si nastere.
Va pup pe toate si mult succes in continuare
Andreea