Bucurii de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Flavia Ramona - da, cand ma duc la sala fac exercitii pentru toate tipurile de muschi, insa pentru maini nu fac nici unul. Vad ca multa lume zice ca la 4 luni tre'sa-si dubleze greutate de la nastere. Vladic n-o sa reuseasca, ca prea putin a mai ramas (are 6.500 si la 4 luni ar trebui sa aiba 7,600), dar eu ma consolez ca e bine si asa, mie mi-i mai usor.
Eloise - am uitat - multumesc de aprecieri. Parca mi-ai dat miere sa mananc
Adriana mica - am citit ca nu-i problema deloc daca bebele papa formula, diversificarea poate incepe tot asa ca si la bebeii alimentati la san. Inainte era recomandata inceperea diversificarii mai devreme la copiii alimentati artificial din cauza calitatii proaste a formulei. Acum insa acestea contin toate elementele necesare copilului, asa ca nu mai e cazul inceperii diversificarii timpurii. 4 luni si ceva nu-i deloc tarziu pentru diversificare, dupa parerea mea. Eu la 5,5 luni o sa incept si tot formula papam si noi.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Ignatica fac echo la inima ca s-ar putea sa fie ceva la inima,asa spunea anestezista,fara dovezi insa,la ekg era bine,dar acea malformatie la fundulet care a avut-o de obicei se asociaza si cu alte malformatii.Si fata a vaut fontanela mare si capul lunguet ca dormea pe o parte,dar nou nascut fiind ca de cand am pus-o pe burta s-a rezolvat.eu cred ca se rezzolva forma cu timpul am citit mai demult tare un subiect pe DC cu forma capului bb si erau mai multe mamici care spuneau ca se rezolva in timp.
vauva stiu ca afara asa se merge pe lapte degresat.Eu am colesterolul bun si culmea ca mananc f gras... de fapt asta ar fi una din probl mele de ingrasare ca dulcele nu prea ma tenteaza.acum fiecare face ce crede....ca e mai sanatos pt copilul ei.
Roxanae si ramomar,multumesc
Roxanae,poti incerca sa schimbi fructele dimineata si cerealele seara,ca uneori fructele baloneaza,dar oricum e f buna schema.Asa am dat eu si fetei dar cu aceea mica schimbare.

Vai cum nu ma lasati voi sa muncesc,ca sa nu zic ca am o placere enorma,gasesc orice sa afac numai treaba nu

stiu ca mai trebuia sa raspund cuiva dar am uitat,la mine toti neuronii au plecat,s-au saturat si ei ca nu-i pun la munca....
mai revin

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Multumesc de raspuns fetelor!

Flavia asa e cu piticii nostri si eu daca era baietel ma gandisem tot la numele de Bogdan din acelasi motivmie mi se pare ca Bogdan seamana cu tine, oricum e tare dulce

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Ramomar- cum e vremea la Oradea? ca la Cluj e super faina, avem 13 grade si soare

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Am revenit dupa 3 ore de plimbari pe afara. Domnule nu stiu ce se intampla cu mine ca am o logoree, ceva de speriat. Parca nu ma mai pot opri. Si am devenit dependenta de DC. O fi rau, o fi bine...Numa' al meu sa nu ma prinda ca apoi ma cearta ca de aia nu am eu timp de mancare, de curatenie, de calcat, de spalat...si mai ales de bebeluc.
Mexxa iti imprumut ei pe al meu ca ii place tare lapticul de tzitzi. La inceput cand aveam canalele infundate si il puneam la munca nu se mai oprea, de era in stare sa il lase pe bebe fara papa. Acum ma intreaba mereu daca s-au mai infundat, dar eu ii spun ca nu sunt sanse sa mai pape el ca papa bebe tot.
Pentru fetele care mai aveti probleme cu lactatia, eu cum vad ca scade un pic cum bag 1-2 zile galactogil si gata. La mine merge super asta. Si intre perioadele astea ceai de chimen si anason cand si cand, vitamine la greu (offf, o sa ma fac cat tancul, dar asta este, ptr o cauza nobila) si...alune. Dar Galactogilul garantat da rezultate. Si desi am pompa la mine tot cu mana e cel mai simplu si mai bine cand vine vremea de muls. Eu nu golesc sanii mereu dupa alaptare, dar poate ar trebui sa imi fac un obicei din asta.
Cristina il sterg in urechi cu betisoare, numai ca sunt atat de obsedata incat as fi in stare sa i le bag pe o ureche si sa le scot pe cealalta ca sa fiu sigura ca am luat toata apita din ele.

Roxana01 la mine daca nu am avut voie nimic 9 luni si nici pana la botez nu am vazut macar parca is fata mare. Dar cum vine tati acasa il mai pun sa sfredeleasca pe acolo sa o largim la loc pe dom'soara. Poate o fac de clampane dup'aia. Asa ca rabdarea e solutia. Offf ce as vrea si eu la sala, macar 1 data pe saptamana. Nu am mai fost de 2 ani. Si nevoie chiar am si eu ca si la mine au mai ramas cateva kg pe ici pe colo, mai ales pe la dos. Eu ma simt tare bine in hainele lejere pe care le port acum ca eram satula de costume. Si cand am chef mai bag si o spoiala pe ochi, dar destul de rar ca parca nu mai stiu nici sa ma machez, plus ca dupa 9 luni de stat mai mult in pat am cam aruncat trusele de machiaj ca deja nu le mai foloseam si umpleau dulapul degeaba, asa ca nu am ami asteptat sa expire.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

fetelor multumesc mult pt raspunsuri o sa fac rost de nr de tel de la ambasada s vad ce hartie imi trebuie mai sigur c vamesii nostri cand o fi sa intru in tara nu or s ma lase asa de destepti sunt unii s nu stii peste cine dai
vladut bravo tineo tot asa s la mai mult
ma bucur c va placut cafeaua de dimineata nui problema ca mai fac s daca ziceti c nu ajunge spuneti s eu fac mai multa
ce spuneati de neuroni? eu am ramas fara c nu mai stu cuiam vrut sai raspund s cui sai multumesc
daaaaa mam sclerozat de acu tre sa scriu ce s cum
pup toti bbicii bucuriilor s sa o tinem asa c e tare frumos
ma duc sa dorm s eu c doarme dudumici al meu s nu mai pup somn toata dupa amiaza
zau c nu mai stiu ce vroiam s mai zic
va pupic pe toate a si cristina mai activa ca niciodata
gata am plecat pe bune

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

elenia - fur vorba Tanimei - nu stiu ce sa intampla dar am o logoree... Sau poate in sfarsit am scapat de depresia post-natala, ca mult o durat si nu vroiam sa vorbesc cu nimeni, sau cine stie ce-i cu mine, dar imi place Si acum ma apuc si eu sa fac ceva prin casa ca l-am trimis pe sotul in parc cu Vladic si daca vine si gaseste casa cum a lasat-o...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
noua pediatra ne-a spus ca cel mai bine e ca in mancarea bb-ului sa pun o lingurita de ulei de masline. Acuma vad ca la alina Morostes i-a spus altfel si avem aceeasi pediatra, deci .

Flavia, am mers in urma sa citesc ce am scris, din graba vad ca am uitat(am avut impresia ca asa am scris), da, o lingurita unt sau ulei de masline mi-a zis si mie.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac
usorlili nu e o solutie sa iesi cat mai putin cu bb afara, el trebuie sa ia aer in fiecare zi. Trixera mi-a dat si mie dar n-am gasit-o inca. Eu cand ies afara il dau cu crema de galbenele care e grasa. Cu hidrocortizon l-am dat o data 3 zile, apoi cu Locoid Lipocream, e tot un steroid ceva, atunci a trecut de tot dar a reaparut.

Mirabela, asa-i, nu-i o solutie sa nu ies cu el afara. Dar e frig rauuuuu. Mai iesim cu el la cumparaturi, in vizite. Acum ma lamentez ca mai avem 4 zile si venim in Romania, la cele + grade, asa ca nu-mi mai vine sa-l scot aici la -25.

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

quote:
Originally posted by eloise

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Moama da ce zi plina la Bucurii Ce de-a multe mamici de Bucurii si-au facut aparitia. No, Mexxa, se pare ca ai facut o treaba faina cu propunerea de azi dimineata - uite pe cate ne-ai readus in sanul familiei Bucuroase
Mai fetelor, si eu tot inactiva am fost, iar cand imi mai scoteam capul, tot nimeni nu raspundea si nu-mi pomenea numele, dar eu am insistat. Bine ca mai am de insistat un pic la unele mamici care continua sa ma ignore, dar nu ma dau batuta Sa vedeto ca pana la urma li se inmoaie si lor inima

Cristina eu am admirat intotdeauna postarile tale, care mi s-au parut de mult bun simt si intelepte! Chiar daca am uitat mereu sa ti-o spun...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Uf, ca iar am dreptate Ce va ziceam eu, li se va inmuia inima pana la urma. Da'cat am insistat Mai am de convins o singura mamica sa ma bage in seama, dar nu va spun care

Poze

Cristina, esti de coma, pe cuvant.
Pupici si pentru tine si pentru Andra.

PS1: Andra nu te supara pe mine dar n-am rezistat sa nu-i spun, chiar daca indirect te vizeaza si pe tine, dar spune tu, n-am dreptate?
PS2: am lasat carnatul de mai sus, ca acolo este esenta .

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput