Bucurii de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
GETY spune:
Eu renunt momentan la cafea, ca mi-i agitata bubulina. Nu stiu daca de la cafea, dar incerc si eu.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi.
Elenia - buna cafelutza....ne mai dai o cescutza mica????
CristinaGoji - sar'na, o sa incerc in seara asta sa vedem daca ii place grasanului, sper macara sa oboseasca si el oleaca ca deja ajun in pana de idei de adormire bebe...
DiaB - noi ce sa mai zicem ca acum o sapt grasanu avea deja 8,1kg..si unde mai pui ca e si lenes cand il iau in brate...se lasa asha pe spate ca o placinta
Susa - mare grija cu neuronu', ca nu-i de gluma!!!![]()
Gety - atunci un cappucino sau 3 in 1???
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
eleņia spune:
mamaaaaa ce liniste in dimineata asta
azi ne ducem sa ne interesem de cresa sa vedem ce conditii au acolo
dupa paste o s intru din nou la servici
mai bine spus imi caut alt servici
nu stiu cum o sa fie dar numai gandul ca trebuie sa-mi las copilul pe mana altora ma umple de groaza s imi vine sa plang
dar trebuie sa merg la lucru sa aiba si mami banutul ei sa ne putem cumpara ce vrem noi
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Elena buna cafeluta.
Lili ce ai patit??? santate si tie si tatalui.
Mai fetelor cit cresc copii astia intr-un ritm asa alert...adica cind vor creste mai putin pt ca eu ma tot uit la hainute si nu stiu ce masuri sa-i mai cumpar.
Noi am avut 2.670kg si 50 cm la nastere si la 4 luni aveam 64cm si 6 kg numa cu titica ...dupa am inceput diversificarea si inca nu am cintarit-o asteptam controlul de 5 luni.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
alexutza_26 spune:
Elenia - te cred ca iti va fi groaznic fara dudumici, dar pana la urma toata vom ajunge in momentul asta critic cand vom incepe serviciul....uite
de la noi sa treaca repede!!!!
Adriana - chiar am vrut sa te intreb...cum a fost cu bona, ea ce trebuie sa faca, doar sa aiba grija de Dudu sau si menaj usor in casa??
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
GETY spune:
Alexutza, am si 3 in 1 si ness, dar tot agitata e. Oricum, azi ii dau suculetz de morcov. I-am luat si niste cereale pt. varsta ei, ca nu stiu daca se satura numai cu lapticul meu.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alipiticot spune:
buna dimineata!
Multumim de cafea!
Gety eu scriu mai mult la iesence deoarece acolo am intrebat o multime de lucruri,in leg cu apartamentul,cu garsoniera,etc.aici degeaba intrebam ca nu era on topic plus ca erau info despre iasi in general.Cu renuntatul la cafea,e mai bine dar depinde de fiecare copil,de ex al meu nu reactioneaza la cafea,dar eu beau si f putina si f slaba si cu lapte.....
eloise acum ma gandesc putin cred ca si al meu papa mai putin dimineata,probabil pt ca mananca noaptea,am citit ca daca depasesc greutatea de 5 kg sau varsta de 5 luni sunt apti sa nu manace noaptea si cum al meu papa bine noaptea dimineata e satul.In capraru scrie ca de la 4 luni se ia in greutate mult mai putin fata de primele luni in jur de 600gr /luna.
eu cred ca si va reveni dar daca te ingrijoreaza tare mergi sa l vada un medic.
Alina
(de proba
)
In privinta dormitului dupa baie,daca il las de capul lui nu adoarme dar il iau in brate,sting lumimina si cu cateva plansete adoarme.In primele luni nu adormea pana la 11,acum cu timpul i-am educat somnul...la noi la ora 9 dorm ambii copii,ca sa am si eu timp pt o baie,net,tv sau macar sa stau linistita si eu ca la 6.30 am trezirea.
Daca nu se rezolva cu schimbarea temperaturii la apa,in jos sau sus nu stiu sigur,atunci ii faci baie mai devreme,sau sa l obosesti mai mult.E posibil si de la oboseala sa nu adoarma.
ma duc ca am acte de facut si calc merge in suturi si daca se strica iar e grav....daca termin azi actele poate mai scriu...de citit va citesc oricum.
O zi excelenta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
alexutza_26 spune:
Ignatica - 
Gety- cum suporta suculetul de morcov? se constipa de la el? ca si la noi urmeaza cat de curand
Alipiticot - sar'na...si la noi tot la 11 e adormirea..baia e la ora 9-9:30, o sa incerc pe la 8:30 in seara asta sa vad ce iese si cu apa mai racisoara
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
xandrutza_76 spune:
buna dimineata, fetelor; va ofer si eu o cafea 
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
GETY spune:
Alipiticot, a mea a depasit 5 kg., dar tot se trezeste dupa mancare de trei ori pe noapte. Dar se culca in jur de ora 21,oo si se trezeste pe la 6,30 - 7,00.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA