Bucurii de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
Sephora spune:
Cri19 e bine ca ai gasit timp sa mai treci si pe la noi.Sa-ti dau detalii despre piscina.Cursurile se platesc la sediul Active Center costa 300 euri 10 sedinte,in fiecare sambata de la 10-11,in care beneficiaza si mama de un sfert de ora de aqugim,sauna seaca sau umeda.Cursurile se tin in piscina de la Ward Class de la fotul hotel Bucuresti.Daca esti membru platesti doar 200 euri,copilul trebuie sa aiba un slip special care il ei de la ei si costa 55 ron,nu necesita pampers.Cam asta e,mai multe amanunte Sambata seara.
Eloise suntem alaturi de tine si mai ales eu,colege de suferinta,nu te mai supara (cati pierzi si laptele)mulge la greu de fiecare data.
Eu am inceput de azi sa iau si spirulina,sunt cam varza,m-a simt slabita si am nevoie de ceva sa m-a ajute.
Azi iar a dormit copkilul de vreo 2 ori in patuc.Mare satisfactie!
Maine iar pleaca mama.UFa ce naspa!
Miercuri incep sala,abia astept sa fac si eu nitica miscare,am vrut Tae boa dar m-au sfatuit sa fac Cardio,asa ca m-am conformat de frica sa nu pierd lapticul.
O astept si pe Mini,Eli mi-e un dor de ele!
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
Sephora spune:
Itzy pitica cum se simte,pana la urma e raceala sau doar balute multe.Sanatate maxima.
Sanatate Lili,ne pare rau ca esti bolnava si tatalui tau multa sanatate.
Mama ce de fete!Asa fetelor acum aveti si voi loc sa va spuneti ofurile...S-a facut liniste si pace pe aici.Sper din tot sufletul sa ramana asa.
Bravo Mexxa! Ai mobilizat comunitatea.
Maine imi vine si mie acasa o tipa la mani si pedi,abia astept,Doame cate mai am de facut maine,ce agenda incarcata.Ce-mi mai place!
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
Sephora spune:
Hai ca m-a retrag si eu in vastele dormitoare (oricum aici sunt).Sa fac nitel nanic.
Somnic usor
Notte.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
Susa spune:
buna seara mamici si bebici...
..noi am scapata de dermatita atopica cu elocom aplicat timp de trei zile pelicula fina o data/zi si Avene Trixera aplicat zilnic dupa baita iar laptisorul de la trixera in apa de baie..inainte de fiecare iesire afara mai dam un strat de cremuta pe fata...de la trei luni de cand am fost la dermatolog nu am mai avut nici o problema cu ea....daca mai simt un pic aspru cateodata la picioruse imediat dau o pelicula subtire de elocom si a doua zi e ca si nou...are o piele super fina si ca de portelan Lucas al meu...sper sa raman asa sa nu mai avem probleme...
Noi tot la san papam s-a nascut cu 4400 am iesit din maternitate tot cu 4400iar la 4 luni avea 7600...
Eu fetelor am preobleme mari cu neuronul ...cea mai tare faza a fost in vara cu plecarea sotului daca va mai aduceti aminte cu biletul de avion la care noi nu ne-am uitat la data si a pierdut plecarea aceea..iar acum cu ziua lui tata (bunicul lui Lucas)care stiu foarte bine ca e pe 7 Martie si ca implineste 60 ani..ii dau telefon azi fratelui meu sa-i spun ca maine e ziua lui tata ... implineste 50 de ani si sa mergem sa-i luam cadou...al meu frate ramane masca si ma intreaba daca stiu ce luna e.....si s-a mirat si el ca tare tanar mai e tata...binenteles ca m-am trezit din visare...m-a atentionat sa nu cumva sa plec la aeroport luna asta pe 18 sa-mi astept sotul ca am de stat o luna acolo pana vine....asta e...sper sa-mi revin pana la urma si sa nu ametesc copilul cu ale mele confuzii de mama cu capul in nori...
asa ca daca nu notez pentru raspunsuri pe forum e o varza totala in capul meu..e de ajuns ca scriu sa mai povestesc ce fac..nu astept toatdeauna sa ma bagati in seama dar i-mi place cand o faceti...
vazut poze bucurii superbe...trebuie sa o mentionez pe Reby care e o dulceata de fetita ..fara suparare ca toate sunt frumoase iar flacaii unul si unul inclusiv al meu....
si eu vreau tot decaf dimineata cine se trezeste prima va rog...
Alinache spune:
si eu sunt o mamica "inactiva"... pana citesc ce s-a scris, nu mai am timp sa raspund...dar mi-am promis o data pe luna sa intru sa "raportez coordonatele" copilei mele... mai sunt 12 zile pana atunci, acum am intrat de proba;)
Alina &
Serena (18.10.2006)
eleņia spune:
fetelor nu stiu daca dau cafeaua maine dimineata
tot ce pot s va spun c dudumiciul meu dupa baita ne-am masat am papat am adormit ca de obicei(totul dureazacam o ora)a facut un mare kk dupa vreo2 ore de somn binenteles c sa trezit s a cerut un pempars curat s acum ce face? se joaca rade gangureste tipa e vesel ca dupa o noapte de somn
s mami zombi c oricum nu ar putea dormi de zgomot s trebuie pazit c se zvarcoleste s face niste opturi de nuti poti lua achii de la el
lili imi pare rau insanatosire grabnica
s acum o intrebare off topic pt fetele care nu sunt din tara stiti ce acte imi trebuie pt dudumici ca sa pot pleca in tara cu dudumici avand in vedere c nu sunt casatorita cu tati s normal copilul e pe numele lui(locuim impreuna)
daca stie cineva va rog
multumesc anticipat
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006
eleņia spune:
buna dimineata
uite ca tot eu dau cafeaua
fetelor avem
fara cofeina daca vreti laptele vil puneti voi
s acum s cafeluta
cu cofeina e gata pt mamicile zombi ca mine plec ultima la culcare s ma trezesc prima credeti cai frumos asa
GETY spune:
Elenia, azi tu ai fost harnicutza. Si azi noapte tu ai incheiat ultima.
Buna dimineata!
Ne-am trezit la 6,30. Maria este din ce in ce mai acrobata la san. Ori nu-i destul laptic cat ar vrea ea ori pur si simplu tine la silueta si vrea sa faca si miscare in acelasi timp.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
eleņia spune:
quote:
Originally posted by GETY
Elenia, azi tu ai fost harnicutza. Si azi noapte tu ai incheiat ultima.
Buna dimineata!
Ne-am trezit la 6,30. Maria este din ce in ce mai acrobata la san. Ori nu-i destul laptic cat ar vrea ea ori pur si simplu tine la silueta si vrea sa faca si miscare in acelasi timp.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
ieri tot eu am dat cafeaua gety s se pare c dudumici asa vrea so tina
eu cred c au descoperit ca pōt face aceste miscari s le exerseaza pana descopera s altceva
eu am noroc ii dau sa suga pe pat ca,cu problemele pe care le am cu coloana.....
astep`tam s celelalte mamici la cafea e destula pentru toata lumea