Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

salutare,
gata.....m-a dat gata luchitza al meu.... toata ziua vrea doar sa se joace, sa vorbeasca, sa cante.... eu sint terminata.... casa este zob, vase nespalate, eu am facut dush in vreo 15 secunde azi... nici acum nu doarme, dar il duc repede la baitza...
gata!! m-am plans destul... il iubesc atat de mult pe nazdravanul meu..
laura, deci si eu trebuie sa-i fac program lui luca... fiind si singura, trebuie sa ma ocup si de alte lucruri prin casa...
auras, bine ai venit in grup; si eu am fost stinghera la inceput, citeam, dar nu postam, dar acuma am o niste prietene drage dragi pe acest forum.. le iubesc pe toateeeeeeeeeeeeee!!!
dianocica, luchitza a vazut pozele...acum vrea si el muschi si maiou... .... prevad competitie mare ptr frumoasele bebeline de pe forum cu atatia baietei frumosi...dmic e un mare scump!!!
si luca e fonfanit rau, poate ar trebui sa-i fac baitza in camera.. dar inca mi-e atat de greu sa car chestii...
bambo, merci de articol.... luchitza pupa antonia (inca nu e suparat ca antoniei i se scurg ochii dupa dmic... a inceput sa exerseze din seara asta la ursuletii agatati deasupra patului...sa faca si el muschi)
adina, alessia e o scumpa!
teutz, bine ai revenit.... inca nu am apucat sa ma uit la poze..dar o voi face
alexandra, ce bine ca ne mai scrii.. sanatate sotului
mormelvio, ce bine ca alin e baiat puternic si nu a racit; bafta la tribunal
aka, luca face numai kk verde.. asa nu mai stiu ce sa zic.. face verde si apoi galben....cred ca este asa de la colici... sau ca sta mult in intestine...
ramsan, multa bafta in continuare si multi pupici lui rares...
asiza, ne este dor de tineeeeeeeeeeee
dandusa, cum merge cu petitul? ca acusica fac 40
La Multi Ani! Sebastian de Anateo...
Si uite ce carnat am scris.. si ziceam ca luca ma tine ocupata..oare a adormit intre timp??
Pupici la mamici...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

miro bebelina mea varsa frecvent, de-a dreptul nu e masa la care sa nu avem evenimente. varsa si lapte branzit, si nedigerat, e o varza, dar mi-a spus pediatra ca atata timp cat ia in greutate(peste 800 in prima luna si peste 900 in cea de-a 2a) si nu sunt alte simptome, e totul ok. asta ca sa te mai linistesti pana maine. dar musai sa suni dr, ca ei stiu mai bine. eu nu cred ca ai dat mai departe, ar trebui mai intai sa ai tu, nu? cred ca iti faci griji degeaba, dar asta nu inseamna sa nu intrebi maine.
tinem pumnii, si sa ne spui si noua cum a fost.

vai, ce domnisorica asortata! si ce centru de acticvitate! eu ii spun salteluta cu animalute atarnate, dar denumirea ta e mai stiintifica. lasa ca pun si eu fuguta o poza cu al nostru, care e cu albinutz, nu cu animalute, ca al vostru.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut fetelor
am avut o saptamana mai "ciudata" dupa botez si vaccin . nu am facut reactii adverse la vaccin dar dupa experientele astea a ramas traumatizat cred;) . doarme linistit si se trezeste dupa max 15 min cu niste tipete de parca i s-ar intampla ceva . ma gandesc ca ori apa, ori blitzul ori lumea ori toate asociate .

eu sunt putin ofticata ...... desi nu le am pe astea cu oftica ..... am vb cu o amica ce a nascut tot in noiembrie si a slabit 20 kg ......eu nici un gram :( .
dandusa ...... ma poti declara - repetenta cu coronita - !

pupici si sanatate voua si bbeilor vostri !
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

gata. a durat vreo 20 de minute, dar s-au incarcat 2 (doua) poze. deci una in 10 minute. voua cat va ia de obicei? mentionez ca important e ca s-au incarcat totusi.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna seara fetelor,

Am pus si eu poze sper sa imi apara la semnatura.

Va pupic pe toate!

[url="http://new.photos.yahoo.com/1x1_handler?pid=294928804227007743,294928804227030639,294928804227013386,]poze cleo[/url]

Mergi la inceput

Incercare cu pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Chris-f fain si centrul vostru de activitate o sa-i cumpar si eu la printesa mea
la mine se incarca repede pozele in 5 min mai multe poze

Cleomoni-eram asa curioasa sa vad poze cu printesa ta fug repede sa le vad la semnatura nu se vad,sunt in albumul comun nu?

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Inca o incercare cu pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Cleomoni-gata am vazut pozele
Foarte emotionanta poza din timpul operatiei cand o vezi pe bebelina
poza o papusa intre papusi superba imi place tare mult
frumoasa printesa ta si rochita de botez tare frumoasa

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

mormelvio, vrei sa spui ca puiul tau a crescut 14 cm in 2 luni? baschetbalist il faci! Si eu care ma mindream cu cei 10 cm luati de Tudor in tot atita timp...

www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06

Mergi la inceput